suodatin

Osta Horizon Fitness juoksumatto Euroopan kotikuntoilun ykköseltä

Horizon Fitness juoksumatot ovat jo kautta aikain kuulunaat kotikuntoilun markkinajohtajiin. Kestävän valmistustavan ja helppokäyttöisyyden lisäksi on myös VCS-iskunvaimennussysteemi oikea juoksumattojen laadun merkki. Juokset kaikilla Horizon Fitness juoksumatoilla nivelystävällisesti. Paragon 6 on palkittu Fit for Fun-lehden testivoittaja. Lue lisää
  • #8
    2 Arvostelut
    Varastossa
    2x erinomainen
    Horizon Paragon X on vallankumouksellinen juoksumattojen maailmassa! Innovatiivinen AirTrain teknologia tuo mahdollisimman aidon juoksutuntuman: voit valita erilaisista alustan kovuusvaihtoehdoista yksilöllisen juoksulenkin ja juosta metsäpolulla, asvaltilla tai puistossa!
    2 299,00
    • Horizon juoksumatto Paragon X Palkinnot
    • Horizon juoksumatto Paragon X Palkinnot
    • Varustelu
    • iskunvaimennus
    • Käynnin tasaisuus
    • Tukevuus
  • Toimitettavissa aikaisintaan vk 13
    The Horizon Omega Z Dark Edition Treadmill is an ideal training partner that motivates you during your training sessions with the PulsTrain technology and helps you achieve your training goals with the atZone app.
    1 699,00
    • Varustelu
    • iskunvaimennus
    • Käynnin tasaisuus
    • Tukevuus
Fitshop tarkastaa jokaisen kuntolaitteen perin pohjin. Sen jälkeen kokeneista urheilutieteilijöistä, ammattiurheilijoista ja huoltoasentajista koostuva tiimimme arvioi eri kategorioiden tuotteet. Fitshopn testituloksen avulla voit helposti verrata tuotteita keskenään ja löytää juuri oikean laitteen omaa harjoitteluasi varten.
Horizon Fitness juoksumatot ovat jo kautta aikain kuulunaat kotikuntoilun markkinajohtajiin. Kestävän valmistustavan ja helppokäyttöisyyden lisäksi on myös VCS-iskunvaimennussysteemi oikea juoksumattojen laadun merkki. Juokset kaikilla Horizon Fitness juoksumatoilla nivelystävällisesti. Paragon 6 on palkittu Fit for Fun-lehden testivoittaja.

Erinomainen valmistustapa ja kestävä laatu: Horizon Fitness juoksumatot

Horizon Fitness merkkiset juoksumatot ovat valmistettu erinomaisesti kestävän laatuisiksi, ne tarjoavat juoksumukavuuden ja innovatiivisen teknologian. Kaiiki Horizon Fitness juoksumatot, paitsi Elite TPRO, ovat varustettu FEATHERlight-kokoontaittosysteemillä. Horizon Fitness:illä on erilaisia juoksumattosarjoja joka tarpeeseen.

Horizon Fitness:in menestyksekäs juoksumattosarja: Paragon

Horizon Fitness Paragon-juoksumattosarja on erityisen menestyksekäs. 2,5 hv:n tehokas Digital-Drive-moottori, suuri juoksuala (150 x 50 cm) sekä innovatiivinen VCS-iskunvaimennuissysteemi ovat syitä, miksi Paragon-sarjan juoksumatot kuuluvat tunnetuimpiin juoksumattoihin.

Yksi juoksumattojen tärkeimpiä laatuominaisuuksia on niiden moottori, juoksumaton sydän. Koska kaikissa Horizon Fitness Paragon-juoksumattosarjan malleissa on joko 2,5:n tai 2,75:n hevosvoiman moottori, voidaan niitä suositella myös kokeneille juoksijoille tai käyttäjille, jotka painavat yli 110 kiloa. Paragon-sarjan huippumallit Paragon 8E ja Paragon 7E ovat varustettu 3,1 mm vahvalla Orthobelt-matolla sekä korkealuokkaisella VCS-iskunvaimennussysteemillä, jotta kestävyysharjoittelu olisi erittäin miellyttävää. Tässä erityisessä iskunvaimennussysteemissä on juoksuala jaoteltu kolmeen eri alueeseen, joissa jokaisessa on erilainen iskunvaimennusaste. Sovitettu vaimennus tukee juoksijaa liikkeen joka vaiheessa ja takaa siten luonnollisen liikeradan.

Hyvä hinta-löaatu suhde: Horizon Fitness:in Adventure juoksumattosarja

Adventure-sarjan juoksumatoissa on hyvä hinta-laatu suhde. Adventure-juoksumattosarjan mallit sopivat optimaalisti aloittelijoille ja harrastelijoille. Adventure-sarjan huippumalli on Adventure 7, 2,5 hv:n moottorin sekä suuren (153 x 51 cm) juoksualan ansiosta.

Horizon Fitness huippulinja: Elite

Kaikille huippujuoksijoille tai niille, jotka haluavat tulla sellaiseksi on Horizon Fitness:in Elite-sarja juuri oikea. Horizon Elite-juoksumattosarja on erinomainen yhdistelmä juoksumukavuutta ja hienoja yksityiskohtia. Elite- sarjan korkealuokkaisissa juoksumatoissa on 2,5 hv - 3 hv:n moottori. Mallista riippuen Elite juoksumatoissa on 4,4 mm vahva matto (ns. Othopedic Belt) hyvillä pehmusteilla, jotka pitävät huolen nivelystävällisistä juoksutreeneistä. Elite T4000 kuuluu Horizon Fitness:in parhaimpiin juoksumattoihin. Saksalaisen ETM testilehden (07/2015) testissä sai juoksumatto erinomaisesta varustelustaan arvosanan "erinomainen".

Horizon Fitness juoksumatto: Rajattomasti harjoitusohjelmia ja Entertainment- Features

Horizon Fitness tarjoaa riippuen mallista kokonaisvaltaiset Entertainment- ja ohjelmatoiminnot motivoidaksesi sinua enemmän. Helppokäytöiseltä näytöltä voit seurata kaikkia tärkeitä harjoitustietoja ja informoida itseäsi harjoittelun tehokkuudesta.

Horizon Fitness:in Passport Media Player: Realistiset harjoitusreitit Virtual Active Software:illä

Passport on interaktiivinen Trainingssoftware Horizon Fitness juoksumatoille, joissa on "Passport Ready" merkintä. Mit der Passport Media Player verbinden Sie Fernseher und Ihr Laufband und können mit den HD-Streckenvideos auf der ganzen Welt trainieren: 4 Audiopakete mit jeweils 6 Zielstrecken. Passport Media Player liitetään televisioon ja juoksumattoon ja voit ajaa reiteillä kaikkialla maailmassa: 4 Audiopakkausta, joissa jokaisessa on 6 reittiä.
Kuntolaitteet
testaa nyt paikan päällä!
67 myymälää Euroopassa
Euroopan kuntolaitteiden ykkönen
67 myymälää Euroopassa