suodatin

Osta hyppynarut Euroopan kotikuntoilun ykköseltä

Fitshop tarkastaa jokaisen kuntolaitteen perin pohjin. Sen jälkeen kokeneista urheilutieteilijöistä, ammattiurheilijoista ja huoltoasentajista koostuva tiimimme arvioi eri kategorioiden tuotteet. Fitshopn testituloksen avulla voit helposti verrata tuotteita keskenään ja löytää juuri oikean laitteen omaa harjoitteluasi varten.
Hyppiminenhyppynarulla on kokonaisvaltaista kokovartalotreeniä, mikä kohottaa kuntoa ja parantaa koordinointikykyä. Hyppynarulla treenaaminen on erittäin tehokasta käsivarsille, jaloille, olkapäille ja keskivartalolle. Mikä ennen tuli tunnetuksi nyrkkeilysaleilla, on nykyään yhä suositumpaa fitness piireissä.

Hyppynarut eroavat toisistaan materiaalin, painon, kahvojen muodon ja itse narun materiaalin osalta. Kuulalaakereiden ansiosta naru pyörii tasaisemmin, painavat kahvat lisäävät treenien tehoa. Muutamissa hyppynaruissa on lisäksi kahvoissa näyttö, mistä näet hyppyjen määrän, treeniajan ja kalorien kulutuksen.

Hyppynarun oikean pituuden saat selville, kun astut molemmilla jaloilla hyppynarun keskelle, jos narunpäät ulottuvat kainaloihin, on hyppynaru oikean pituinen.
Kuntolaitteet
testaa nyt paikan päällä!
67 myymälää Euroopassa
Euroopan kuntolaitteiden ykkönen
67 myymälää Euroopassa