Tilaa 5 tunnin 29 minuutin kuluessa,
lähetämme heti torstaina.1
1.048.893 tyytyväistä asiakasta
Euroopan kotikuntoilun ykkönen
Luota asiakkaisiimme
tällä hetkellä 32.044 tuotearviointia.

Juoksumatto

Nosta kuntoasi ja aktivoi rasvanpolttosi
Odotamme yhteydenottojasi!
Aloita verkkokeskustelu
Jos sinulla on kysyttävää urheilusta ja kuntoilusta, pätevä henkilöstömme auttaa sinua mielellään live-verkkotuen kautta.
Osta kuntolaitteesi turvallisesti
Tilauksesi tiedot on suojattu 256-bittisellä SSL-salauksella
22 myymälää Euroopassa Myymälähakuun
Sport-Tiedje
Euroopan kuntolaitteiden ykkönen
Filialen
Palvelemme Sinua
SUOMEKSI!
Sport-Tiedje
Euroopan kotikuntoilun ykkönen!
10 työtekijää
ottaa vastaan puheluitasi
+49 4621 4210 935
info@sport-tiedje.fi
Miksi Sport-Tiedje?
Euroopan kotikuntoilun ykkönen
1.000.000 tyytyväistä asiakasta
Yli 6 000 kuntoilutuotetta
22 asiantuntijaliikettä
50 omaa huoltoasentajaa
Henkilökohtaisesti Sinua varten 22 erikoisliikkeessä.
ETM Testmagazin -lehden juoksumattotesti.

ETM Testmagazin -lehden tuoreessa juoksumattotestissä (02/2012) parhaimmistoon kuuluivat testivoittajan LIVESTRONG® 12.9T (seuraajamalli: LIVESTRONG 13.0T) ohella myös Taurus Fitness T9.5 ja cardiostrong TX 50. cardiostrong TX 50 -juoksumatto valittiin parhaaksi alle 1 500 euron laitteiden kategoriassa. TX 50 pysyi testissä "koko ajan tukevasti ja turvallisesti pystyssä myös suurella nopeudella ja raskaalla kuormituksella (>100 kg)". Kaikista testatuista juoksumatoista suurimman ohjelmavalikoimansa lisäksi laite vakuutti myös intuitiivisella käytöllään. Toiseksi sijoittunut Taurus Fitness T9.5 -juoksumatto sai parhaat arvosanat turvallisuus-kategoriassa, ja kehuja keräsivät sen massiiviset muodot. T9.5 "loistaa materiaaliensa laadulla ja juoksuominaisuuksillaan". Lisäksi sen juoksupinta oli testattujen laitteiden suurin. {:näytä_lisää}Paras alle 1 000 euron tuote ja testaajien mukaan samalla "varsinainen löytö" oli cardiostrong TR 30 -juoksumatto.
ETM-testissä arvioitiin: "Monipuolisten ohjelmiensa ja runsaan varustelunsa ansiosta malli päihittää yhden jos toisenkin kalliimman laitteen."

Kohenna kuntoasi ? hanki juoksumatto!

Juoksumatto on perinteinen kuntolaite, jota käytetään usein kunnon kohottamiseen. Myös rasvanpoltto tehostuu ja jalka- ja selkälihakset vahvistuvat. Monen kuntoilijan mielestä juokseminen juoksumatolla rentouttaa stressaavan päivän jälkeen. Voit harrastaa liikuntaa säästä ja kellonajasta riippumatta ja tehdä samalla hyvää kehollesi. Tarkasti ohjattavan nopeuden tarkan ansiosta voit säätää laitteen erityyppistä liikunta, kuten kävelyä, hölkkää tai juoksua varten ? sen mukaan, miten tehokkaasti kulloinkin haluat harjoitella. Monissa juoksumatoissa voi lisäksi säätää kaltevuutta, millä voi simuloida ylämäkiä ja kohdistaa harjoituksen eri lihasryhmiin.

Haluan hankkia juoksumaton. Mikä laite sopii minulle parhaiten?

Laatimassamme juoksumatto-oppaassa on tietoa juoksumattojen välisistä eroista:

 • Moottori (hv ja enimmäisnopeus):
  Kun ostat juoksumaton, valitse nopeudeltaan sellainen laite, ettet heti saavuta mainittua enimmäisnopeutta. Näin voit parantaa suoritustasi käyttämättä kuntolaitetta jatkuvasti täydellä kuormituksella. Digitaalisella käyttötekniikalla varustetut moottorit (digital drive) käyvät nopean digitaalisen signaalinkäsittelyn ansiosta tarkemmin ja tasaisemmin kuin tavanomaiset moottorit ja ovat hiljaisempia ja pitkäikäisempiä.
 • Juoksupinnan koko:
  Mitä suurempi juoksupinta, sitä parempi harjoittelumukavuus ja käyttöturvallisuus. Mitä nopeampaa harjoittelu juoksumatolla, mitä voimakkaampi nopeuden ja kaltevuuden vaihtelu ja mitä isokokoisempi kuntoilija (ja samalla hänen askelpituutensa) on, sitä suurempi juoksumaton juoksupinnan on syytä olla.
 • Iskunvaimennus:
  Varsinkin selkä- tai polvivaivoista kärsivien kuntoilijoiden kannattaa ostaa juoksumatto, jossa on erittäin hyvä iskunvaimennus. Useimmissa juoksumatoissamme vaimennus on erittäin hyvä ? esimerkiksi Life Fitnessin, Taurus Fitnessin, cardiostrongin, LiveStrongin, Vision Fitnessin ja Horizon Fitnessin malleissa. Tunturin, Bremsheyn, Kettlerin ja U.N.O:n juoksumatoissa vaimennus on hyvä; Daumin, Bremsheyn ja Reebokin juoksumatoissa se vaihtelee tyydyttävästä riittävään.
 • Elektroninen/manuaalinen kaltevuussäätö:
  Aloittelijamalleissa on yleensä vain manuaalinen kaltevuussäätö. Kaltevuuden muuttamista varten harjoittelu juoksumatolla on keskeytettävä, ja kaltevuuskulmaa on muutettava käsin. Jos laitteessa on elektroninen kaltevuudensäätö, kaltevuutta voi muuttaa myös harjoittelun aikana mukavasti nappia painamalla. Se tekee harjoittelusta monipuolisempaa ja joustavampaa.
 • Harjoitusohjelmat:
  Harjoitusohjelmat tuovat vaihtelua treeneihin ja lisäävät motivaatiota.
  Joissakin malleissa on jopa mahdollisuus tallentaa omat harjoitusohjelmasi ja myös juoksureittisi.
 • Sykeohjaus / sykeohjatut harjoitusohjelmat:
  Malleissa, joissa on sykeohjaus, voit iän, sukupuolen ja harjoittelutavoitteen (kestävyyden lisääminen, rasvanpoltto jne.) perusteella poimia sopivan sykearvon taulukosta. Juoksumatto ohjaa nopeutta ja/tai kaltevuuskulmaa mallin mukaan siten, että pysyt koko ajan tietyllä sykealueella. Näin voit harjoitella optimoidusti ja terveellisesti.
 • Kokoon taitettava / ei kokoon taitettava:
  Kokoon taitettavien juoksumattojen juoksualustan voi taittaa kokoon muutamalla kädenliikkeellä. Jos kuntoilutila on pieni, kannattaa ostaa juoksumatto, jonka säilyttäminen ei harjoittelun jälkeen vie paljon tilaa.
 • Työstölaatu:
  Life Fitness, Taurus Fitness, Circle Fitness ja Vision Fitness ovat työstölaadultaan erinomaisia juoksumattoja, cardiostrong, LIVESTRONG, Horizon-Fitness, Kettler ja Tunturi hyviä.
 • Äänenvoimakkuus:
  Äänenvoimakkuus vaihtelee moottorityypin ja tehon mukaan: Life Fitness, Taurus Fitness, Taurus, cardiostrong, LIVESTRONG ja Vision Fitness ovat melutasoltaan erittäin hiljaisia juoksumattoja, Horizon Fitness, UNO, Daum ja Kettler hiljaisia tai keskinkertaisia, Bremshey ja Reebok hieman muita äänekkäämpiä.

Lisätietoja saat laatimastamme juoksumatto-oppaasta.
Lajittelu
Tuotteita sivua kohti:
Esittely
Sivu
Eniten myyty nro. 1
178 asiakasarviota
∅ 4.72 /5 tähteä
1 tähti
0
cardiostrong TX50 -juoksumatto Osta nyt verkkokaupasta
Video
360°
cardiostrongin uuden juoksumattomalliston cardiostrong TX50 -juoksumatto valloittaa pitkälle kehitetyn muotoilun, kestävän rakenteen ja erittäin modernin varustuksen yhdistelmällä.

cardiostrong TX50 -juoksumatto -laitteen 3 hv:n moottori takaa tasaisen tahdin myös kovalla kuormituksella ja suurilla nopeuksilla. cardiostrong-juoksumaton 152 cm x 51 cm suuri juoksupinta tarjoaa tarpeeksi tilaa myös suurilla nopeuksilla treenaamiseen. cardiostrong TX50 -juoksumatto kestää 150 kg:n kuormituksen ? jämerän rakenteensa ansiosta juoksumatto on pitkäikäinen harjoituskumppani myös säännölliseen harjoitteluun.

Lisää hauskuutta treeneihin tuovat cardiostrong-juoksumaton 17 erilaista harjoitusohjelmaa. Niistä kaksi on sykeohjattuja, joten voit optimoida TX50-treenisi henkilökohtaisten tavoitteidesi mukaan, olipa se sitten kestävyyden lisääminen tai rasvanpoltto.
 • DC-Moottori 3 Jatkuva teho (hv)
 • Juoksupinta: 152 x 51 cm
 • Nopeus: 0.8 - 20 km/h
 • Kaltevuus: 0 - 15 %
 • Näyttö: Aika, Matka, Nopeus, Kaltevuus, Kalorit, Syke
 • Harjoitusprofiilien näyttö LCD
 • Harjoitusohjelmat Yhteensä: 17, joista Käyttäjäkohtainen: 2, Sykeohjattu: 2
 • Sykemittaus: käsisensorit, Sykevyö (lisävaruste)
 • Kokoon taitettava
 • Uuden cardiostrong-sarjan ensiluokkaisen laadukas juoksumatto
 • Luja ja kestävä rakenne
 • Voimakas 3 hv:n moottori
 • Erittäin miellyttävä juosta suuren juoksupinnan ansiosta
1 874,59€
1 561,98€
Säästät 16%
sis. 24% alv.

Erikoistarjous 06.04.

vähennä lahjakortti SALE-CT10

Lahjakortti: SALE-CT10
Voimassa...asti: 06.04.2015
Voimassa seuraavien valmistajien tuotteille:

1 405,78€

Toimitettavissa heti varastosta!
Ilmainen toimitus!
Täytä toiveesi nyt!:
Varma maksutapa laskulla
Sport-Tiedjen testitulos (Lisätietoja)
cardiostrong TX50 -juoksumatto
Varustelu
Juoksumatto Arvostelu cardiostrong TX50 -juoksumatto: 4/5 Tähtiä Varustelu
Iskunvaimennus
Juoksumatto Arvostelu cardiostrong TX50 -juoksumatto: 4/5 Tähtiä Iskunvaimennus
Käynnin tasaisuus
Juoksumatto Arvostelu cardiostrong TX50 -juoksumatto: 4/5 Tähtiä Käynnin tasaisuus
Tukevuus
Juoksumatto Arvostelu cardiostrong TX50 -juoksumatto: 4/5 Tähtiä Tukevuus
Eniten myyty nro. 2
66 asiakasarviota
∅ 4.85 /5 tähteä
3 tähteä
0
2 tähteä
0
1 tähti
0
Taurus Juoksumatto T9.9 Osta nyt verkkokaupasta
Video
Haluat juoksumaton, joka on täydellisesti iskujavaimentava, tukeva, miellyttävä ja turvallinen? Vastauksemme on Taurus juoksumatto T9.9!
Taurus juoksumatto T9.9 täydentää Tauruksen korkealaatuisen juoksumattosarjan.Niin tukevatekoinen, että tätä laatua löytyy muuten ainostaan kuntosaleilta. Tämän lisäksi Taurus juoksumatto T9.9 loistaa huipputasokkaalla iskunvaimennuksellaan. Nivelille hellät juoksuominaisuudet johtuvat kuudesta erityisen pehmeästä EVA-iskunvaimentajasta ja 4.4mm paksusta ortopedisestä matosta.Lisäksi voit yhdistää siihen älypuhelimen/ Tabletin ja tehdä sopivalla juoksuAppillä interaktiivisia treenejä.
 • DC-Moottori 3 Jatkuva teho (hv)
 • Juoksupinta: 157.5 x 55 cm
 • Nopeus: 0.8 - 20 km/h
 • Kaltevuus: 0 - 15 %
 • Näyttö: Aika, Matka, Nopeus, Kaltevuus, Kalorit, Syke
 • Harjoitusprofiilien näyttö LCD
 • Harjoitusohjelmat Yhteensä: 15, joista Käyttäjäkohtainen: 4, Sykeohjattu: 3
 • Sykemittaus: käsisensorit, Sykkeen mittaus sykevyöllä
 • Kunnianhimoiseen ja tavoitteelliseen kotikäytöön - mainio myös yhteisökäyttöön!
 • 6 extra-pehmeää iskunvaimennuselementtiä (EVA-iskunvaimentajat) luovat tunteen, kuin juoksisit metsäpolulla ja näin hellit niveliäsi!
 • Ortopedinen matto (4.4mm) vaimentaa iskuja ja ääniä.
 • Upea ja helppokäyttöinen LED/ LCD-näyttö
3 125,01€
2 604,00€
Säästät 16%
sis. 24% alv.

Erikoistarjous 06.04.

vähennä lahjakortti SALE-CT10

Lahjakortti: SALE-CT10
Voimassa...asti: 06.04.2015
Voimassa seuraavien valmistajien tuotteille:

2 343,60€

Toimitettavissa heti varastosta!
Ilmainen toimitus!
Täytä toiveesi nyt!:
Varma maksutapa laskulla
Sport-Tiedjen testitulos (Lisätietoja)
Taurus Juoksumatto T9.9
Varustelu
Juoksumatto Arvostelu Taurus Juoksumatto T9.9: 5/5 Tähtiä Varustelu
Iskunvaimennus
Juoksumatto Arvostelu Taurus Juoksumatto T9.9: 4.5/5 Tähtiä Iskunvaimennus
Käynnin tasaisuus
Juoksumatto Arvostelu Taurus Juoksumatto T9.9: 4/5 Tähtiä Käynnin tasaisuus
Tukevuus
Juoksumatto Arvostelu Taurus Juoksumatto T9.9: 4.5/5 Tähtiä Tukevuus
Eniten myyty nro. 3
106 asiakasarviota
∅ 4.69 /5 tähteä
2 tähteä
0
1 tähti
0
cardiostrong TR30 -juoksumatto Osta nyt verkkokaupasta
Video
cardiostrong TR30 -juoksumatto avaa cardiostrongin modernin juoksumattosarjan. Varustukseen kuuluu mm. 14 harjoitusohjelmaa, sinisellä taustavalolla varustettu LCD-näyttö ja leveä juoksualusta, joten laite sopii erinomaisesti juuri aloittelijoille ja satunnaisille juoksijoille. Jatkuvalta teholtaan 2,25 hv:n luotettava moottori pitää huolen hyvistä juoksuolosuhteista, ja vaimennus varjelee niveliä.
Älykkäät yksityiskohdat, kuten helppokäyttöiset nopeuden- ja kaltevuudensäädöt kädensijoissa, viimeistelevät cardiostrong TR30 -juoksumaton varustuksen.
 • DC-Moottori 2.25 Jatkuva teho (hv)
 • Juoksupinta: 142 x 49 cm
 • Nopeus: 0.8 - 18 km/h
 • Kaltevuus: 0 - 12 %
 • Näyttö: Aika, Matka, Nopeus, Kaltevuus, Kalorit, Syke
 • Harjoitusprofiilien näyttö LCD
 • Harjoitusohjelmat Yhteensä: 14, joista Käyttäjäkohtainen: 2, Sykeohjattu: 1
 • Sykemittaus: käsisensorit, Sykevyö (lisävaruste)
 • Kokoon taitettava
 • cardiostrong TR30 -juoksumatto aloittelijoille ja satunnaisille juoksijoille!
 • Minimalistinen muotoilu, tukeva rakenne.
 • Sisältää erilaisia nopeus- ja nousuharjoituksia.
 • Sisältää MP3-/iPod®-liitännän + säilytyslokeron + kaiuttimet
1 040,97€
sis. 24% alv.

Erikoistarjous 06.04.

vähennä lahjakortti SALE-CT10

Lahjakortti: SALE-CT10
Voimassa...asti: 06.04.2015
Voimassa seuraavien valmistajien tuotteille:

936,87€

Toimitettavissa heti varastosta!
Ilmainen toimitus!
Täytä toiveesi nyt!:
Varma maksutapa laskulla
Sport-Tiedjen testitulos (Lisätietoja)
cardiostrong TR30 -juoksumatto
Varustelu
Juoksumatto Arvostelu cardiostrong TR30 -juoksumatto: 3.5/5 Tähtiä Varustelu
Iskunvaimennus
Juoksumatto Arvostelu cardiostrong TR30 -juoksumatto: 3.5/5 Tähtiä Iskunvaimennus
Käynnin tasaisuus
Juoksumatto Arvostelu cardiostrong TR30 -juoksumatto: 3/5 Tähtiä Käynnin tasaisuus
Tukevuus
Juoksumatto Arvostelu cardiostrong TR30 -juoksumatto: 3/5 Tähtiä Tukevuus
Eniten myyty nro. 4
Tuotenro: HF-100679
33 asiakasarviota
∅ 4.61 /5 tähteä
2 tähteä
0
Horizon-juoksumatto Paragon 6 Osta nyt verkkokaupasta
Video
Testivoittaja Fit for Fun -lehden juoksumattotestissä!
Horizon-juoksumatto Paragon 6 on rakenteeltaan lujatekoinen. Sen iskunvaimennusjärjestelmä ja Orthobelt-matto pitävät huolen siitä, ettei juoksuharjoitus rasita niveliä. Motivaatiota ylläpitävät 15 harjoitusohjelmaa. Lisävarusteena saatavalla Passport-järjestelmällä voit juosta todellisen tuntuisia reittejä ja näyttää ne television näytöllä. Horizon-juoksumatto Paragon 6 voidaan taittaa kokoon tilan säästämiseksi.
 • DC-Moottori 2.5 Jatkuva teho (hv) (Digital Drive)
 • Juoksupinta: 154 x 50 cm
 • Nopeus: 0.8 - 20 km/h
 • Kaltevuus: 0 - 15 %
 • Näyttö: Aika, Matka, Nopeus, Kaltevuus, Kalorit, Syke
 • Harjoitusprofiilien näyttö LCD (erittäin suuri)
 • Harjoitusohjelmat Yhteensä: 15, joista Käyttäjäkohtainen: 3, Sykeohjattu: 2
 • Sykemittaus: käsisensorit, Sykevyö (lisävaruste)
 • Kokoon taitettava
 • Horizon juoksumatto Paragon 6 kunnianhimoiselle juoksijalle kotitiloihin
 • Kestävä konstruktio
 • ControlledDrop Systemkontroloituun, äänettömään juoksumaton laskuun
 • Lisälaitteena "Passport Ready" - Set-Up Box Virtual Reality- harjoituksiin
1 756,11€
sis. 24% alv.
Toimitettavissa heti varastosta!
Ilmainen toimitus!
Täytä toiveesi nyt!:
Varma maksutapa laskulla
Sport-Tiedjen testitulos (Lisätietoja)
Horizon-juoksumatto Paragon 6
Varustelu
Juoksumatto Arvostelu Horizon-juoksumatto Paragon 6: 4/5 Tähtiä Varustelu
Iskunvaimennus
Juoksumatto Arvostelu Horizon-juoksumatto Paragon 6: 4/5 Tähtiä Iskunvaimennus
Käynnin tasaisuus
Juoksumatto Arvostelu Horizon-juoksumatto Paragon 6: 3.5/5 Tähtiä Käynnin tasaisuus
Tukevuus
Juoksumatto Arvostelu Horizon-juoksumatto Paragon 6: 3.5/5 Tähtiä Tukevuus
Eniten myyty nro. 5
39 asiakasarviota
∅ 4.9 /5 tähteä
3 tähteä
0
2 tähteä
0
1 tähti
0
Taurus T9.5 -juoksumatto Osta nyt verkkokaupasta
Video
2. sija
Erinomainen varustus tekee Taurus T9.5 -juoksumatosta hinta-laatusuhdevinkkimme 2 000 euron luokassa!
Taurus-juoksumattojen ammattilaismalli soveltuu ihanteellisesti vaativaan kotikäyttöön. Taurus T9.5 -juoksumatto on valmistettu laadukkaista materiaaleista, joten se soveltuu myös puoliammattimaiseen käyttöön.
Mukana sykeohjaus, tehokas 3 hv:n moottori ja erittäin suuri ortopedinen juoksualusta. Taurus T9.5 -juoksumatto sisältää 38 harjoitusohjelmaa, jotka motivoivat ja tuovat runsaasti vaihtelua!
 • DC-Moottori 3 Jatkuva teho (hv)
 • Juoksupinta: 152 x 55 cm
 • Nopeus: 0.8 - 20 km/h
 • Kaltevuus: 0 - 15 %
 • Näyttö: Aika, Matka, Nopeus, Kaltevuus, Vauhti, Kalorit, Syke
 • Harjoitusprofiilien näyttö LED
 • Harjoitusohjelmat Yhteensä: 38, joista Käyttäjäkohtainen: 4, Sykeohjattu: 1
 • Sykemittaus: käsisensorit, Sykkeen mittaus sykevyöllä
2 562,00€
2 049,40€
Säästät 20%
sis. 24% alv.

Erikoistarjous 06.04.

vähennä lahjakortti SALE-CT10

Lahjakortti: SALE-CT10
Voimassa...asti: 06.04.2015
Voimassa seuraavien valmistajien tuotteille:

1 844,46€

Toimitettavissa heti varastosta!
Ilmainen toimitus!
Täytä toiveesi nyt!:
Varma maksutapa laskulla
Sport-Tiedjen testitulos (Lisätietoja)
Taurus T9.5 -juoksumatto
Varustelu
Juoksumatto Arvostelu Taurus T9.5 -juoksumatto: 4/5 Tähtiä Varustelu
Iskunvaimennus
Juoksumatto Arvostelu Taurus T9.5 -juoksumatto: 4/5 Tähtiä Iskunvaimennus
Käynnin tasaisuus
Juoksumatto Arvostelu Taurus T9.5 -juoksumatto: 4/5 Tähtiä Käynnin tasaisuus
Tukevuus
Juoksumatto Arvostelu Taurus T9.5 -juoksumatto: 4/5 Tähtiä Tukevuus
Eniten myyty nro. 7
30 asiakasarviota
∅ 4.43 /5 tähteä
2 tähteä
0
1 tähti
0
cardiostrong TR20 -juoksumatto Osta nyt verkkokaupasta
Video
Taittomekanisminsa ja kompaktin mitoituksensa ansiosta cardiostrong TR20 -juoksumatto sopii pieniinkin kuntoilutiloihin. 2,0 hv:n moottori tuottaa matolle 16 km:n/h enimmäisnopeuden. cardiostrong TR20 -juoksumatto mahdollistaa kaltevuuskulman jopa 12 prosentin säädön. Lisävaihtelusta vastaavat laitteen yhdeksän ohjelmaa, joista yksi on sykeohjattu. cardiostrong TR20 -juoksumatto -laitteen käsikahvoihin on integroitu sykemittaus; sykevyö on saatavilla lisävarusteena.
 • DC-Moottori 2 Jatkuva teho (hv)
 • Juoksupinta: 128 x 42 cm
 • Nopeus: 1 - 16 km/h
 • Kaltevuus: 0 - 12 %
 • Näyttö: Aika, Matka, Nopeus, Kaltevuus, Kalorit, Syke
 • Harjoitusprofiilien näyttö LCD
 • Harjoitusohjelmat Yhteensä: 9, joista Käyttäjäkohtainen: 1, Sykeohjattu: 1
 • Sykemittaus: käsisensorit
 • Kokoon taitettava
 • cardiostrong TR20 -juoksumatto aloittelijoille ja liikunnan harrastajille
 • Mahtuu pieneen tilaan kompaktin mitoituksensa ja taittomekanisminsa ansiosta
 • Painikkeet nopeuden ja kaltevuuden pikasäätöön
832,57€
728,37€
Säästät 12%
sis. 24% alv.

Erikoistarjous 06.04.

vähennä lahjakortti SALE-CT10

Lahjakortti: SALE-CT10
Voimassa...asti: 06.04.2015
Voimassa seuraavien valmistajien tuotteille:

655,53€

Toimitettavissa heti varastosta!
Ilmainen toimitus!
Täytä toiveesi nyt!:
Varma maksutapa laskulla
Sport-Tiedjen testitulos (Lisätietoja)
cardiostrong TR20 -juoksumatto
Varustelu
Juoksumatto Arvostelu cardiostrong TR20 -juoksumatto: 2.5/5 Tähtiä Varustelu
Iskunvaimennus
Juoksumatto Arvostelu cardiostrong TR20 -juoksumatto: 3/5 Tähtiä Iskunvaimennus
Käynnin tasaisuus
Juoksumatto Arvostelu cardiostrong TR20 -juoksumatto: 3/5 Tähtiä Käynnin tasaisuus
Tukevuus
Juoksumatto Arvostelu cardiostrong TR20 -juoksumatto: 2.5/5 Tähtiä Tukevuus
Eniten myyty nro. 8
Tuotenro: HF-100711
7 asiakasarviota
∅ 4.86 /5 tähteä
3 tähteä
0
2 tähteä
0
1 tähti
0
Horizon treadmill Elite T5000 Osta nyt verkkokaupasta
Video
The Horizon treadmill Elite T5000 offers you an excellent workmanship and versatile functions. Thanks to an iPod® dockingstation and loudspeakers, you can listen to music while exercising. Using the optionally available Passport system, you simulate real distances with the treadmill which are displayed on your tv. The Horizon treadmill Elite T5000 is equipped with top-quality absorption features and a comfortable folding mechanism.
 • DC-Moottori 2.75 Jatkuva teho (hv) (Digital Drive)
 • Juoksupinta: 157 x 50 cm
 • Nopeus: 0.8 - 20 km/h
 • Kaltevuus: 0 - 15 %
 • Näyttö: Aika, Matka, Nopeus, Kaltevuus, Vauhti, Kalorit, Syke
 • Harjoitusprofiilien näyttö LED
 • Harjoitusohjelmat Yhteensä: 15, joista Käyttäjäkohtainen: 2, Sykeohjattu: 3
 • Sykemittaus: käsisensorit, Sykevyö (lisävaruste)
 • Kokoon taitettava
 • Horizon treadmill Elite T5000 for performance-oriented athletes
 • Sturdy construction
 • iPod® Dock, MP3 connection and 5 watt loundspeakers are integrated
 • VCS absorption system for joint-gentle training
 • Featherlight folding system & UltracontrolledDrop system for lowering the running surface
 • Passport Ready (available as optional accessory) - Training with virtual running course
2 291,39€
sis. 24% alv.
Toimitettavissa heti varastosta!
Ilmainen toimitus!
Täytä toiveesi nyt!:
Varma maksutapa laskulla
Sport-Tiedjen testitulos (Lisätietoja)
Horizon treadmill Elite T5000
Varustelu
Juoksumatto Arvostelu Horizon treadmill Elite T5000: 4/5 Tähtiä Varustelu
Iskunvaimennus
Juoksumatto Arvostelu Horizon treadmill Elite T5000: 4.5/5 Tähtiä Iskunvaimennus
Käynnin tasaisuus
Juoksumatto Arvostelu Horizon treadmill Elite T5000: 3.5/5 Tähtiä Käynnin tasaisuus
Tukevuus
Juoksumatto Arvostelu Horizon treadmill Elite T5000: 4.5/5 Tähtiä Tukevuus
Eniten myyty nro. 9
Tuotenro: CST-TX40E
0 asiakasarviota
∅ 0 /5 tähteä
5 tähteä
0
4 tähteä
0
3 tähteä
0
2 tähteä
0
1 tähti
0
cardiostrong juoksumatto TX40e Osta nyt verkkokaupasta
Video
Maailmanuutuus: Juoksumatto sähköisellä nostomekanismillä
cardiostrong juoksumatto TX40e vakuuttaa helppokäyttöisyydellään. Sähköisen nostomekanismin lisäksi siinä on rungossa neljä kuljetuspyörää, jotka tekevät sen siirtämisestä erityisen yksinkertaista!
 • DC-Moottori 2.5 Jatkuva teho (hv)
 • Juoksupinta: 143 x 50 cm
 • Nopeus: 0.8 - 20 km/h
 • Kaltevuus: 0 - 15 %
 • Näyttö: Aika, Matka, Nopeus, Kaltevuus, Kalorit, Syke
 • Harjoitusprofiilien näyttö LCD
 • Harjoitusohjelmat Yhteensä: 22, joista Käyttäjäkohtainen: 2, Sykeohjattu: 2
 • Sykemittaus: käsisensorit, Sykevyö (lisävaruste)
 • Kokoon taitettava
 • Tehokas juoksumatto sähköisellä nostomekanismillä
 • Helppo siirtää - jopa yksin
 • Käyttäjäystävällinen näyttökonsepti - kaikki toiminnot saa tehtyä käden käänteessä
1 353,58€
sis. 24% alv.

Erikoistarjous 06.04.

vähennä lahjakortti SALE-CT10

Lahjakortti: SALE-CT10
Voimassa...asti: 06.04.2015
Voimassa seuraavien valmistajien tuotteille:

1 218,22€

Toimitettavissa heti varastosta!
Ilmainen toimitus!
Täytä toiveesi nyt!:
Varma maksutapa laskulla
Eniten myyty nro. 10
8 asiakasarviota
∅ 4.63 /5 tähteä
3 tähteä
0
2 tähteä
0
1 tähti
0
Treadmill Life Fitness F1 Smart Folding Osta nyt verkkokaupasta
Video
The Treadmill Life Fitness F1 Smart Folding combines the experience for many years of Life Fitness regarding construction of high-quality fitness equipment with the use of modern, innovative technologies. Therefore, the foldable Treadmill Life Fitness F1 Smart Folding is a robust treadmill with varied equipment for your personal workout: The efficient shock absorption system of the F1 treadmill is very joint-gentle during the running workout. Furthermore, you can optimize your workout by means of the Virtual Training Website of Life Fitness - according to your aims.
 • DC-Moottori 2.5 Jatkuva teho (hv)
 • Juoksupinta: 140 x 51 cm
 • Nopeus: 0.8 - 16 km/h
 • Kaltevuus: 0 - 12 %
 • Näyttö: Aika, Matka, Nopeus, Kaltevuus, Vauhti, Kalorit, Syke
 • Harjoitusprofiilien näyttö LCD
 • Harjoitusohjelmat Yhteensä: 7, joista Käyttäjäkohtainen: 1, Sykeohjattu: 1
 • Sykemittaus: käsisensorit, Sykkeen mittaus sykevyöllä
 • Kokoon taitettava
 • USB-connexion for transfer of training data to the Virtual Trainer Website
 • Space-saving thanks to folding mechanism
 • Patented FlexDeck™ Shock Absorption system
 • Saatavana: German console (2 195,00€), english console (2 195,00€)
2 195,00€
sis. 24% alv.
Toimitettavissa heti varastosta!
Ilmainen toimitus!
Täytä toiveesi nyt!:
Varma maksutapa laskulla
Sport-Tiedjen testitulos (Lisätietoja)
Treadmill Life Fitness F1 Smart Folding
Varustelu
Juoksumatto Arvostelu Treadmill Life Fitness F1 Smart Folding: 3.5/5 Tähtiä Varustelu
Iskunvaimennus
Juoksumatto Arvostelu Treadmill Life Fitness F1 Smart Folding: 4/5 Tähtiä Iskunvaimennus
Käynnin tasaisuus
Juoksumatto Arvostelu Treadmill Life Fitness F1 Smart Folding: 4/5 Tähtiä Käynnin tasaisuus
Tukevuus
Juoksumatto Arvostelu Treadmill Life Fitness F1 Smart Folding: 3.5/5 Tähtiä Tukevuus
Tuotenro: TF-T10.3PRO-2
12 asiakasarviota
∅ 5 /5 tähteä
4 tähteä
0
3 tähteä
0
2 tähteä
0
1 tähti
0
Taurus kuntosali juoksumatto T10.3 Pro Osta nyt verkkokaupasta
Video
Uusi T10.3 Pro juoksumatto huomatavasti paremmalla näytöllä verrattuna suosittuun edeltäjäänsä T10.3!
Taurus kuntosali juoksumatto T10.3 Pro vakuuttaa Sinut ällistyttävällä Taurus-laadulla ja loistavalla varustuksella. Vahvarakenteinen Taurus kuntosali juoksumatto T10.3 Pro kestää äärimmäisen kuormituksen (jopa 180 kg) ja se on tehty kestämään rankkaakin käyttöä. Vahvan 3 hv-moottorin ansiosta Taurus kuntosali juoksumatto T10.3 Pro kiihdyttää 22 km/t asti ja tasainen käynti on taattu jopa suurellakin kuormituksella.

Nopeuden lisäksi Taurus kuntosali juoksumatto T10.3 Pro:n kaltevuuskulma on säädettävissä 0-15 % välillä. Harjoitteleminen ei ehdi käydä pitkästyttäväksi Taurus juoksumaton 14 harjoitusohjelman ansiosta. Harjoitustietokone on helppokäyttöinen ja varustettu 2 LED-näytöllä, jotka informoivat sinua selkeästi edistymisestäsi.

Mukavaksi Taurus kuntosali juoksumatto T10.3 Pro:n tekee erityisen suuri juoksupinta-ala ja useat ekstrat, kuten tuuletin, juomapullonpidike jne.... Yhdessä korkealaatuisen konstruktion kanssa Taurus kuntosali juoksumatto T10.3 Pro soveltuu optimaalisesti intensiiviseen käyttöön kuntosaleilla sekä vaativaan kestävyysharjoitteluun kotona.
 • AC-Moottori 3 Jatkuva teho (hv)
 • Juoksupinta: 160 x 55 cm
 • Nopeus: 0.8 - 22 km/h
 • Kaltevuus: 0 - 15 %
 • Näyttö: Aika, Matka, Nopeus, Kaltevuus, Kalorit, Syke
 • Harjoitusprofiilien näyttö LCD (erittäin suuri)
 • Harjoitusohjelmat Yhteensä: 15, joista Käyttäjäkohtainen: 4, Sykeohjattu: 3
 • Sykemittaus: käsisensorit, Sykevyö (lisävaruste)
 • Äärettömän kestävä kuntosali-juoksumatto, loistava varustus
 • Vahva runko - tehty kestämää rankkaa kuntosalikäyttöä!
 • Voimakas 3 hv AC-moottori
 • Selkeä ja helppokäyttöinen mittari
 • Piirilevyn erillinen jäähdytys pidentää laitteen käyttöikää
4 167,03€
3 125,01€
Säästät 25%
sis. 24% alv.

Erikoistarjous 06.04.

vähennä lahjakortti SALE-CT10

Lahjakortti: SALE-CT10
Voimassa...asti: 06.04.2015
Voimassa seuraavien valmistajien tuotteille:

2 812,51€

Toimitettavissa heti varastosta!
Ilmainen toimitus!
Niin kauan kuin tavaraa riittää!
Täytä toiveesi nyt!:
Varma maksutapa laskulla
Sport-Tiedjen testitulos (Lisätietoja)
Taurus kuntosali juoksumatto T10.3 Pro
Varustelu
Juoksumatto Arvostelu Taurus kuntosali juoksumatto T10.3 Pro: 4.5/5 Tähtiä Varustelu
Iskunvaimennus
Juoksumatto Arvostelu Taurus kuntosali juoksumatto T10.3 Pro: 4.5/5 Tähtiä Iskunvaimennus
Käynnin tasaisuus
Juoksumatto Arvostelu Taurus kuntosali juoksumatto T10.3 Pro: 4.5/5 Tähtiä Käynnin tasaisuus
Tukevuus
Juoksumatto Arvostelu Taurus kuntosali juoksumatto T10.3 Pro: 5/5 Tähtiä Tukevuus
Sport-Tiedje tarkastaa jokaisen kuntolaitteen perin pohjin. Sen jälkeen kokeneista urheilutieteilijöistä, ammattiurheilijoista ja huoltoasentajista koostuva tiimimme arvioi eri kategorioiden tuotteet. Sport-Tiedjen testituloksen avulla voit helposti verrata tuotteita keskenään ja löytää juuri oikean laitteen omaa harjoitteluasi varten.
Juoksumaton varustukseen kuuluvat mm. moottoriteho, juoksupinnan koko ja sen laatu. Ne pitävät huolen miellyttävästä liikkeestä ja paremmasta turvallisuudesta suurilla nopeuksilla ja juoksijan ollessa suurikokoinen. Tietokone, joka sisältää paljon harjoitusohjelmia, tuo lisää vaihtelua treeneihin. Ekstrat, kuten pikanäppäimet, taittomekanismi, puhallin ja kuljetuspyörät, tekevät harjoittelusta huomattavasti miellyttävämpää.
Runkorakenteen ohella vakautta lisäävät laitteen omapaino ja sen vaatiman lattia-alan koko. Mitä vakaampi juoksumatto, sitä suurempi enimmäiskuormitettavuus ja pitkäikäisempi laite. Intensiivisessä harjoittelussa erityisen vakaat juoksumatot pysyvät huomattavan tukevasti pystyssä. Lisäksi suuret juoksupyörät vähentävät koko käyttökoneiston kulumista.
Käynnin tasaisuuteen vaikuttavat moottoriteho, maton tyyppi, iskunvaimennus ja runkorakenne. Tasaisesti käyvä laite ei aiheuta juuri ollenkaan sivuääniä, mikä mahdollistaa television katselun tai musiikin kuuntelun harjoittelun aikana.
Juoksumaton iskunvaimennusominaisuuksiin vaikuttavia tärkeitä tekijöitä ovat maton vahvuus ja iskunvaimentimien määrä ja tyyppi. Hyvä iskunvaimennus säästää niveliä ja ehkäisee ennenaikaisia väsymisilmiöitä.
Tuotteita sivua kohti:
Sivu
Sport-Tiedje
Euroopan kotikuntoilun ykkönen
Euroopan kotikuntoilun ykkönen!
Löydät meidät myös Facebookista, Google+ ja Co.
 • Facebook
 • Goggle+
 • YouTube
 • Vieraskirja
Maksutavat
 • Paypal
 • VISA
 • Master Card
 • American Express
 • Klarna Lasku
 • postiennakko
 • Etukäteismaksu
Toimituskumppanit
 • DHL
 • UPS
 • FedEx
 • Huolintaliike
© Sport-Tiedje GmbH 1984 - 2015
1) Vain jos tuote löytyy pikavarastosta (näytetään tuotesivulla) ja kun maksutapana on PayPal, postiennakko, luottokortti, Klarna.