suodatin

Osta kinesio- ja fysioteipit Euroopan kotikuntoilun ykköseltä

Fitshop tarkastaa jokaisen kuntolaitteen perin pohjin. Sen jälkeen kokeneista urheilutieteilijöistä, ammattiurheilijoista ja huoltoasentajista koostuva tiimimme arvioi eri kategorioiden tuotteet. Fitshopn testituloksen avulla voit helposti verrata tuotteita keskenään ja löytää juuri oikean laitteen omaa harjoitteluasi varten.

Teipit fysioterapiaan ja tukemiseen urheillessa

Kinesio-teipit tai fysioteipit ovat elastisia, terapeuttisia teippejä, jotka voivat auttaa urheilullisesti aktiivisia, rentouttamaan lihaksia ja jännitystiloja tai auttaa parantumisessa. Teippauksen konsepti perustuu kinesiologiaan, joka kehitettiin 70-luvulla Japanissa ja Koreassa. Sen tarkoituksena on laittaa teipit siten lihaksia ja jänteitä pitkin, että jännitys- jakiputilat vähentyisivät.

Jännitystilojen poistamiseen, regeneraatioon ja ennalta ehkäisyyn

Mikäli lämmittämättömät lihakset joutuvat liian suuren rasituksen alaiseksi, jos olet nukkuessasi kääntynyt oudosti tai vahingossa nostanut liian suuren painon, voivat lihaksesi jännittyä nopeasti. Sen tietävät niin urheilijat kuin "kirjatoukat" , harrastelijat kuin rakennustyömiehetkin. Hyvä keino jännitysten poistoon ovat kinesioteipit. Koska ne teipataan lihaksia pitkin , tukevat ne oikeita liikkeitä. Lisäksi voi kinesioteippi parantaa kyseisten kehonosien verenkiertoa.

Monet urheilijat eivät käytä kinesioteippejä ainoastaan jännityystilojen poistoon vaan estääkseen niiden synnyn. Elastisilla, terapeuttisilla teipeillä voi lihaksia ja niveliä tukea ja suojata.

Osta verkkokaupastamme kinesioteipit

Osta kinesioteipit Fitshopn verkkokaupasta edullisesti. Kaikkea fitnessiin, wellnessiin, palautumiseesn ja terveyteen.
Kuntolaitteet
testaa nyt paikan päällä!
67 myymälää Euroopassa
Euroopan kuntolaitteiden ykkönen
67 myymälää Euroopassa