Taurus

More strength, endurance, mobility, and motivation: with Taurus fitness equipment for maximum performance

Taurus kuntolaitteet – suunniteltu maksimaalisiin suorituksiin

Kehon kuntotasoa mitataan seuraavilla faktoreilla: Voima, kestävyys ja liikkuvuus. Premium-merkki Taurus tarjoaa täydelliset varusteet, joilla voi optimaalisti treenata näitä faktoreita ja saavuttaa erinomaiset tulokset. Taurus tarjoaa niin koti- kuin ammattimaisiin harjoitustiloihin voimalaitteita, kuten tukevia kuntokeskuksia, punnerruspenkkejä ja käsi- ja levypainoja. Taurus kestävyyslaitteet kompaktista crosstrainerista ammattimaisten Indoor Cycle pyörien kautta aina salilaatuiseen juoksumattoon tarjoavat parhaat edellytykset kaikkien harjoitustavoitteiden saavuttamiseen: Painonpudotukseen, kunnon parantamiseen sekä maksimaalisen tehokkuuden kohottamiseen. Taurus kuntolaitteilla voi myös pitää huolta liikkuvuudesta sekä palautumisesta esimerkiksi faskiarrullien, harjoitushihnojen ja plyoboxien avulla. Taurus kuntolaitteiden lisäksi tarjolla on mm. korkealuokkaisia nyrkkeilytarvikkeita niin koti- kuin nyrkkeilyseurakäyttöön.
Taurus - kaikki kategoriat yhdessä (77)

Korkealuokkaiset Taurus kuntolaitteet: Urheilijoilta urheilijoille

Taurus kunto- ja urheiluvälinevalikoima on suunnattu kunnianhimoisille harjoittelijoille kotiin, salille ja yritysasiakkaille työpaikoille. Laitteiden suunnittelussa ajatellaan aina sitä, kuinka tarjota asiakkaalle laite, minkä avulla hän pystyy parhaiten kehittämään tulostasoaan. Taurus kuntolaitteita suunnitellaan tiiviissä yhteistyössä urheilijoiden ja urheilutieteilijöiden kanssa sillä urheilijat tietävät parhaiten, millainen on hyvä kuntolaite.

Taurus kuntolaitteissa on luovuttu turhista koristeista. Hyvien tulosten saavuttamiseksi on tärkeää kiinnittää erityistä huomiota treeneihin; Taurus kuntolaitteet ovat laadukkaita, tehokkaita ja tukevat pyrkimyksessä huipputuloksiin. Laitteet vakuuttavat vakaudellaan, mikä takaa turvallisuuden myös intensiivisessä käytössä sekä laitteen pitkäikäisyyden. Kaikki Taurus tuotteet ovat erittäin korkealaatuisia. Esim. juoksumatoissa on erinomaiset iskunvaimentimet ja voimalaitteissa on miellyttävät paksut pehmusteet. Lisäksi useita laitteita voi yhdistää toisiinsa, mikä lisää harjoitusmahdoisuuksia huomattavasti.

Taurus kuntolaitteet kardiotreeneihin

Kestävyysharjoittelu on ideaalia painonpudotukseen, kunnonkohottamiseen sekä kestävyyden parantamiseen. Taurus kuntolaitteet kardiosarjasta tarjoavat parhaat edellytykset tehokkaisiin treenehin kotona. Siten voit treenata säästä ja salien aukioloajoista riippumatta. Valikoimaan kuuluu crosstrainereitä, juoksumattoja, soutulaitteita, ergometrejä sekä Indoor Cycleita. Mitä kuntotyyppiä oletkin – jokainen löytää meiltä oikeanlaisen kuntolaitteen.

Taurus kardiolaitteet ovat kehitetty tiiviissä yhteistyössä urheilijoiden kanssa. Täten voimme taata erinomaisen laadun: Käyttäjäystävälliset monitorit, vaihtelevat ohjelmat sekä kestävän valmistustavan, mikä täyttää myös kunnianhimoisten urheilijoiden vaatimukset.

Taurus kuntolaitteet voimaharjoitteluun

Taurus voimalaitevalikoima sisältää kuntokeskusten ja tärinälevyjen lisäksi myös erinomaisia tuotteita käsi- ja levypainotreeneihin. Useammat yhdistelmäpainomallit tarjoavat mahtavan valikoiman 1,25 - 50 kilon painoista niin saleille kuin kotikäyttöönkin. Niiden lisäksi tulevat levypainot ja -tangot (30 mm tai 50 mm), jotka tekevät jopa ammattilaisurheiljat onnellisiksi. Taurus Strength Equipment tuotteet käyvät läpi usein toistuvia kontrolleja, jotta pystyisimme takaamaan jatkuvasti saman laadun. Kontrollien ansiosta Taurus voimlaitteet vakuuttavat juuri niillä alueilla, joilla on merkitystä voimaharjoittelussa: Vakaus ja pitkäikäisyys, valmistustapa, turvallisuus sekä helpot ja miellyttävät käyttöominaisuudet.

Taurus kuntolaitteet liikuntaan ja palautumiseen

Taurus urheilulaitevalikoima sisältää myös pieniä välineitä. Niihin kuuluvat mm. laitteet, joilla voi traanata liikkuvuutta ja koordinaatiota, esim. Balance Pads tai Sling Trainer, kuten myös laitteita, joilla edistää palautumista esim. faskiarullia.

Taurus nyrkkeilyvälineet kaikille, jotka haluavat pitää itsensä kunnossa nyrkkeilemällä

Taurus nyrkkeilyvalikoimaan kuuluu useita tuotteita, joiden avulla voit pitää itseäsi kunnossa tai valmistautua turnaukseen. Sopivien nyrkkeilyhansojen ja -säkkien lisäksi tarjoamme useita tuotteita kamppailulajitreeneihin sekä kuntonyrkkeilyyn. Valikoima riittä klassisesta Speedball- pallosta Taurus Boxing Maniin, jolla voit harjoitella potku- ja iykuyhdistelmiä. Hanskojen ja siteiden lisäksi turvallisuudesta pitävät huolen erilaiset potkutyynyt ja pistehanskat. Saatavilla on mxös hyppynaruja ja kuntopalloja.

Kuntolaitteita ammattimaisten kuntosalien varustamiseen

Laatua ilman kompromissejä tehokkaisiin ja mahtaviin harjoitushetkiin

Useat Taurus kuntolaitteet sopivat myös ammattimaiseen käyttöön kuntosaleilla tai muissa kuntotiloissa. Niihin kuuluvat mm. 10.5 sarja Taurus kardiolaitteista. Korkealuokkaiset materiaalit ja rakenneosat, erinomainen varustelu sekä mukavuus ja turvallisuus kuvaavat Taurus salilaitteita. Tukevat runkorakenteet takaavat vakauden ja pitävät huolen siitä, että laitteet kestävät kovaa, intensiivistä käyttöä. Niin soutulaitteet kuin crosstrainerit, Indoor Cyclet tai juoksumatot – Taurus Commercial Line ovat suunniteltu kestämään pitkäkestoista käyttöä. Kestävä valikoima sopii siis kaikille, jotka asettavat korkeat vaatimukset harjoitteluun.

Taurus® on Sport-Tiedje GmbH:n rekisteröimä merkki.
Kuntolaitteet
testaa nyt paikan päällä!
67 myymälää Euroopassa
Euroopan kuntolaitteiden ykkönen
67 myymälää Euroopassa