suodatin

Osta Videot / CD / DVD Euroopan kotikuntoilun ykköseltä

Lumoudu virtuaalista maailmasta ja tavoita korkeimmat huiput
Fitshop tarkastaa jokaisen kuntolaitteen perin pohjin. Sen jälkeen kokeneista urheilutieteilijöistä, ammattiurheilijoista ja huoltoasentajista koostuva tiimimme arvioi eri kategorioiden tuotteet. Fitshopn testituloksen avulla voit helposti verrata tuotteita keskenään ja löytää juuri oikean laitteen omaa harjoitteluasi varten.
Musiikki ja fdvd:t ovat kokemuksesta hyväksi havaittuja apuvälineitä tekemään pitkistä ja intensiivisistä treeneistä mielenkiintoisempia. Kuuntele treenien aikana mielimusiikkiasi tai kuuntele lempikirjaasi; sukella virtuaalimaailmoihin tai nauti aidoista Full HD-laadun filmeistä. Video, CD ja DVD valikoimamme on monipuolinen ja mielenkiintoinen.

Tacx DVD:t tuovat suosituimmat reitit ja klassikot kotiisi. Treenaa yhdessä esim. Cadel Evansin, Team Lampren, Team Rabobankin kanssa tai aja Paris-Roubaixi. Hyvin treenatut pyöräilijät voivat kivuta esim. Mont Ventoux (1909 m) vuorelle.
Vitalis FitViewer filmeillä koet kiertoajoja mahtavissa maisemissa Italiassa, Itävallassa.... Koe esim. USA ja Route 66 pyöräillen. Full HD-laadulla.
Tomahawk MyRide DVD:t tarjoavat täydelliset harjoitukset. Sinua avustaa henkilökohtainen valmentaja ja mukaansa tempaava musiikki.
MagicMaps DVD:n mukana saat interaktiiviset kartat monista eri alueista 2D ja 3D:nä. Koe esim. Baijeri, Thüringen tai Sveitsi.
Laajasta valikomastamme löydät myös harjoitus - DVD:t, treenivideot jne. Saat viihteellistä vaihtelua treeneihisi ja tehokkaita vinkkejä esim. vatsalaitteenja Flexi-Bar:n käyttöön.
Kuntolaitteet
testaa nyt paikan päällä!
67 myymälää Euroopassa
Euroopan kuntolaitteiden ykkönen
67 myymälää Euroopassa