Tilausaika umpeutuu 0 tunnin 52 minuutin kuluessa,
lähetämme vielä tänään.1
Yli 1.278.743 tyytyväistä asiakasta
Euroopan kotikuntoilun ykkönen
Luota asiakkaisiimme
tällä hetkellä 47.712 tuotearviointia.

juoksumatto

Nosta kuntoasi ja aktivoi rasvanpolttosi
Osta kuntolaitteesi turvallisesti
Tilauksesi tiedot on suojattu 256-bittisellä SSL-salauksella
Odotamme yhteydenottojasi!
Aloita verkkokeskustelu
Jos sinulla on kysyttävää urheilusta ja kuntoilusta, pätevä henkilöstömme auttaa sinua mielellään live-verkkotuen kautta.
66 myymälää Euroopassa Myymälähakuun
stores
Miksi Sport-Tiedje?
Euroopan kotikuntoilun ykkönen
Yli 1.200.000 tyytyväistä asiakasta
Yli 7000 kuntoilutuotetta
66 asiantuntijaliikettä
50 omaa huoltoasentajaa
66 myymälää Euroopassa

Kohenna kuntoasi hanki juoksumatto!

Juoksumatto on perinteinen kuntolaite, jota käytetään usein kunnon kohottamiseen. Myös rasvanpoltto tehostuu ja jalka- ja selkälihakset vahvistuvat. Monen kuntoilijan mielestä juokseminen juoksumatolla rentouttaa stressaavan päivän jälkeen. Voit harrastaa liikuntaa säästä ja kellonajasta riippumatta ja tehdä samalla hyvää kehollesi.
Tarkasti ohjattavan nopeuden tarkan ansiosta voit säätää laitteen erityyppistä liikunta, kuten kävelyä, hölkkää tai juoksua varten sen mukaan, miten tehokkaasti kulloinkin haluat harjoitella. Monissa juoksumatoissa voi lisäksi säätää kaltevuutta, millä voi simuloida ylämäkiä ja kohdistaa harjoituksen eri lihasryhmiin.

Haluan hankkia juoksumaton. Mikä laite sopii minulle parhaiten?

Laatimassamme juoksumatto-oppaassa on tietoa juoksumattojen välisistä eroista:

 • Moottori (hv ja enimmäisnopeus):
  Kun ostat juoksumaton, valitse nopeudeltaan sellainen laite, ettet heti saavuta mainittua enimmäisnopeutta. Näin voit parantaa suoritustasi käyttämättä kuntolaitetta jatkuvasti täydellä kuormituksella. Digitaalisella käyttötekniikalla varustetut moottorit (digital drive) käyvät nopean digitaalisen signaalinkäsittelyn ansiosta tarkemmin ja tasaisemmin kuin tavanomaiset moottorit ja ovat hiljaisempia ja pitkäikäisempiä.
 • Juoksupinnan koko:
  Mitä suurempi juoksupinta, sitä parempi harjoittelumukavuus ja käyttöturvallisuus. Mitä nopeampaa harjoittelu juoksumatolla, mitä voimakkaampi nopeuden ja kaltevuuden vaihtelu ja mitä isokokoisempi kuntoilija (ja samalla hänen askelpituutensa) on, sitä suurempi juoksumaton juoksupinnan on syytä olla.
 • Iskunvaimennus:
  Varsinkin selkä- tai polvivaivoista kärsivien kuntoilijoiden kannattaa ostaa juoksumatto, jossa on erittäin hyvä iskunvaimennus. Useimmissa juoksumatoissamme vaimennus on erittäin hyvä esimerkiksi Life Fitnessin, Taurus Fitnessin, cardiostrongin, LiveStrongin, Vision Fitnessin ja Horizon Fitnessin malleissa. Tunturin, Bremsheyn, Kettlerin ja U.N.O:n juoksumatoissa vaimennus on hyvä; Daumin, Bremsheyn ja Reebokin juoksumatoissa se vaihtelee tyydyttävästä riittävään.
 • Elektroninen/manuaalinen kaltevuussäätö:
  Aloittelijamalleissa on yleensä vain manuaalinen kaltevuussäätö. Kaltevuuden muuttamista varten harjoittelu juoksumatolla on keskeytettävä, ja kaltevuuskulmaa on muutettava käsin. Jos laitteessa on elektroninen kaltevuudensäätö, kaltevuutta voi muuttaa myös harjoittelun aikana mukavasti nappia painamalla. Se tekee harjoittelusta monipuolisempaa ja joustavampaa.
 • Harjoitusohjelmat:
  Harjoitusohjelmat tuovat vaihtelua treeneihin ja lisäävät motivaatiota.
  Joissakin malleissa on jopa mahdollisuus tallentaa omat harjoitusohjelmasi ja myös juoksureittisi.
 • Sykeohjaus / sykeohjatut harjoitusohjelmat:
  Malleissa, joissa on sykeohjaus, voit iän, sukupuolen ja harjoittelutavoitteen (kestävyyden lisääminen, rasvanpoltto jne.) perusteella poimia sopivan sykearvon taulukosta. Juoksumatto ohjaa nopeutta ja/tai kaltevuuskulmaa mallin mukaan siten, että pysyt koko ajan tietyllä sykealueella. Näin voit harjoitella optimoidusti ja terveellisesti.
 • Kokoon taitettava / ei kokoon taitettava:
  Kokoon taitettavien juoksumattojen juoksualustan voi taittaa kokoon muutamalla kädenliikkeellä. Jos kuntoilutila on pieni, kannattaa ostaa juoksumatto, jonka säilyttäminen ei harjoittelun jälkeen vie paljon tilaa.
 • Työstölaatu:
  Life Fitness, Taurus Fitness, Circle Fitness ja Vision Fitness ovat työstölaadultaan erinomaisia juoksumattoja, cardiostrong, LIVESTRONG, Horizon-Fitness, Kettler ja Tunturi hyviä.
 • Äänenvoimakkuus:
  Äänenvoimakkuus vaihtelee moottorityypin ja tehon mukaan: Life Fitness, Taurus Fitness, Taurus, cardiostrong, LIVESTRONG ja Vision Fitness ovat melutasoltaan erittäin hiljaisia juoksumattoja, Horizon Fitness, UNO, Daum ja Kettler hiljaisia tai keskinkertaisia, Bremshey ja Reebok hieman muita äänekkäämpiä.

Lisätietoja saat laatimastamme juoksumatto-oppaasta. ETM Testmagazin -lehden juoksumattotesti

ETM Testmagazin -lehden tuoreessa juoksumattotestissä (02/2012) parhaimmistoon kuuluivat testivoittajan LIVESTRONG® 12.9T (seuraajamalli: LIVESTRONG 13.0T) ohella myös Taurus Fitness T9.5 ja cardiostrong TX 50. cardiostrong TX 50 -juoksumatto valittiin parhaaksi alle 1 500 euron laitteiden kategoriassa. TX 50 pysyi testissä "koko ajan tukevasti ja turvallisesti pystyssä myös suurella nopeudella ja raskaalla kuormituksella (>100 kg)". Kaikista testatuista juoksumatoista suurimman ohjelmavalikoimansa lisäksi laite vakuutti myös intuitiivisella käytöllään. Toiseksi sijoittunut Taurus Fitness T9.5 -juoksumatto sai parhaat arvosanat turvallisuus-kategoriassa, ja kehuja keräsivät sen massiiviset muodot. T9.5 "loistaa materiaaliensa laadulla ja juoksuominaisuuksillaan". Lisäksi sen juoksupinta oli testattujen laitteiden suurin. Paras alle 1 000 euron tuote ja testaajien mukaan samalla "varsinainen löytö" oli cardiostrong TR 30 -juoksumatto. ETM-testissä arvioitiin: "Monipuolisten ohjelmiensa ja runsaan varustelunsa ansiosta malli päihittää yhden jos toisenkin kalliimman laitteen."
 • Hinta
 • Moottorin teho
 • Moottorin tyyppi
 • juoksuala
 • Iskunvaimennus
 • Käyttötarve

Hinta

Valitse hintaluokka

Hintahaarukka

hintahaarukka

- 729 13799
poista suodatin

Moottorin teho

Mitä voimakkaampi juoksumaton moottori on, sitä nopeammin se reagoi nopeuden muutoksiin juostessa. Voimakas moottori on pitkäikäinen ja tehokas myös jyrkällä kaltevuudella ja painavien juoksijoiden kanssa.

Moottorin pitkäaikaisteho

poista suodatin

Moottorin tyyppi

Vaihtovirtamoottorit (AC) ovat pitkäikäisiä jatkuvassa käytössä ja lähes kulumattomia. Siten juoksumatot AC-moottorilla soveltuvat erinomaisesti sali- tai kunnianhimoiseen kotikäyttöön.

AC / DC moottori

poista suodatin

juoksuala

Suurella juoksualalla treenaat mukavasti ja turvallisesti. Mitä pidempi juoksija on ( ja siten myös askelpituus) ja mitä nopeammin juoksumatolla juostaan, sitä suurempi juoksualan tulisi olla. Valikoimassamme on ainoastaan juoksuumattoja leveällä juoksualalla , sinun täytyy ainoastaan valita haluamasi pituus.

Juoksualan pituus

poista suodatin

Iskunvaimennus

Juoksumaton iskunvaimentimet suojaavat niveliäsi ja takaavat miellyttävätn juoksun tunteen. Varsinkin intesiivisissä treeneissä tai painaville juoksijoille ovat hyvät iskunvaimentimet erityisen tärkeitä. Fitnesseksperttimme ovat tehneet valintakriteerit koskien iskunvaimmentajien tyyppiä ja laatua.

Juoksumaton iskunvaimennus

poista suodatin

Käyttötarve

Juoksumatot kotikäyttöön on valmistettu yksityiskäyttöä ajatellen. Semipro juoksumatot on valmistettu kestämään kovempaa käyttöä ja ne soveltuvat käyttettäväksi hotelleissa, urheiluseuroissa tai firmojen fitnesstiloissa. Salikäyttöön fitnessstudiossa soveltuvat parhaiten laitteet erityisen pitkällä käyttöiällä eli juoksumatot salilaadulla . Semipro- tai salilaatuiset laitteet soveltuvat tietysti myös erinomaisesti kotikäyttöön korkealuokkaisen valmistustapansa sekä materiaaliensa ansiosta.

Käyttöalue

poista suodatin
Lajittelu
Tuotteita sivua kohti:
Esittely
Sivu
Eniten myyty nro. 1
Tuotenro: CST-TX50
265 asiakasarviota
∅ 4.72 /5 tähteä
1 tähti
0
cardiostrong juoksumatto TX50 Osta nyt verkkokaupasta
Video
360°
cardiostrongin uuden juoksumattomalliston cardiostrong juoksumatto TX50 valloittaa pitkälle kehitetyn muotoilun, kestävän rakenteen ja erittäin modernin varustuksen yhdistelmällä.

cardiostrong juoksumatto TX50 -laitteen 3 hv:n moottori takaa tasaisen tahdin myös kovalla kuormituksella ja suurilla nopeuksilla. cardiostrong-juoksumaton 152 cm x 51 cm suuri juoksupinta tarjoaa tarpeeksi tilaa myös suurilla nopeuksilla treenaamiseen. cardiostrong juoksumatto TX50 kestää 150 kg:n kuormituksen jämerän rakenteensa ansiosta juoksumatto on pitkäikäinen harjoituskumppani myös säännölliseen harjoitteluun.

 • DC-moottori 3 jatkuva teho (hv)
 • juoksupinta: 152 x 51 cm
 • nopeus: 0.8 - 20 km/h
 • kaltevuus: 0 - 15 %
 • Näyttö: aika, matka, nopeus, kaltevuus, kalorit, syke
 • Harjoitusprofiilien näyttö LCD
 • Harjoitusohjelmat yhteensä: 17, joista käyttäjäkohtainen: 2, sykeohjattu: 2
 • Sykemittaus: käsisensorit, sykevyö (lisävaruste)
 • kokoontaitettava
 • Uuden cardiostrong-sarjan ensiluokkaisen laadukas juoksumatto
 • Luja ja kestävä rakenne
 • Voimakas 3 hv:n moottori
 • Erittäin miellyttävä juosta suuren juoksupinnan ansiosta
 • Saatavana olevat mallit: grau, schwarz
1 874,59€
1 599,00€
Säästät 14%
sis. 24% alv.
Toimitettavissa heti varastosta!
Ilmainen toimitus!
Täytä toiveesi nyt!:
Varma maksutapa laskulla
Sport-Tiedjen testitulos (Lisätietoja)
cardiostrong juoksumatto TX50
Varustelu
juoksumatto Arvostelu cardiostrong juoksumatto TX50 : 4/5 Tähtiä Varustelu
iskunvaimennus
juoksumatto Arvostelu cardiostrong juoksumatto TX50 : 4/5 Tähtiä iskunvaimennus
Käynnin tasaisuus
juoksumatto Arvostelu cardiostrong juoksumatto TX50 : 4/5 Tähtiä Käynnin tasaisuus
Tukevuus
juoksumatto Arvostelu cardiostrong juoksumatto TX50 : 4/5 Tähtiä Tukevuus
Jenny
Jenny - Tavarantoimitus
Juostessa pääsen oikein vauhtiin. Tehokas TX 50 pysyy hyvin vauhdissani ja siinä on myös tarpeeksi tilaa minulle.
Eniten myyty nro. 2
71 asiakasarviota
∅ 4.87 /5 tähteä
2 tähteä
0
1 tähti
0
Taurus juoksumatto T9.5 Osta nyt verkkokaupasta
Video
2. sija
Erinomainen varustus tekee Taurus T9.5 -juoksumatosta hinta-laatusuhdevinkkimme 2 000 euron luokassa!
Taurus-juoksumattojen ammattilaismalli soveltuu ihanteellisesti vaativaan kotikäyttöön. Taurus juoksumatto T9.5 on valmistettu laadukkaista materiaaleista, joten se soveltuu myös puoliammattimaiseen käyttöön.
Mukana sykeohjaus, tehokas 3 hv:n moottori ja erittäin suuri ortopedinen juoksualusta. Taurus juoksumatto T9.5 sisältää 38 harjoitusohjelmaa, jotka motivoivat ja tuovat runsaasti vaihtelua!
 • DC-moottori 3 jatkuva teho (hv)
 • juoksupinta: 152 x 55 cm
 • nopeus: 0.8 - 20 km/h
 • kaltevuus: 0 - 15 %
 • Näyttö: aika, matka, nopeus, kaltevuus, vauhti, kalorit, syke
 • Harjoitusprofiilien näyttö LED
 • Harjoitusohjelmat yhteensä: 38, joista käyttäjäkohtainen: 4, sykeohjattu: 1
 • Sykemittaus: käsisensorit, Sykkeen mittaus sykevyöllä
 • Vaativaan käyttöön kotona sekä puoliammattimaiseen käyttöön
 • Kehon rasvaprosentin mittaus
2 604,00€
2 099,00€
Säästät 19%
sis. 24% alv.
Toimitettavissa heti varastosta!
Ilmainen toimitus!
Täytä toiveesi nyt!:
Varma maksutapa laskulla
Sport-Tiedjen testitulos (Lisätietoja)
Taurus juoksumatto T9.5
Varustelu
juoksumatto Arvostelu Taurus juoksumatto T9.5: 4/5 Tähtiä Varustelu
iskunvaimennus
juoksumatto Arvostelu Taurus juoksumatto T9.5: 4/5 Tähtiä iskunvaimennus
Käynnin tasaisuus
juoksumatto Arvostelu Taurus juoksumatto T9.5: 4/5 Tähtiä Käynnin tasaisuus
Tukevuus
juoksumatto Arvostelu Taurus juoksumatto T9.5: 4/5 Tähtiä Tukevuus
Horizon juoksumatto Paragon 6 Osta nyt verkkokaupasta
Video
Testivoittaja Fit for Fun -lehden juoksumattotestissä!
Horizon juoksumatto Paragon 6 on rakenteeltaan lujatekoinen. Sen iskunvaimennusjärjestelmä ja Orthobelt-matto pitävät huolen siitä, ettei juoksuharjoitus rasita niveliä. Motivaatiota ylläpitävät 15 harjoitusohjelmaa. Lisävarusteena saatavalla Passport-järjestelmällä voit juosta todellisen tuntuisia reittejä ja näyttää ne television näytöllä. Horizon juoksumatto Paragon 6 voidaan taittaa kokoon tilan säästämiseksi.
 • DC-moottori 2.5 jatkuva teho (hv) (Digital Drive)
 • juoksupinta: 154 x 50 cm
 • nopeus: 0.8 - 20 km/h
 • kaltevuus: 0 - 15 %
 • Näyttö: aika, matka, nopeus, kaltevuus, kalorit, syke
 • Harjoitusprofiilien näyttö LCD (erittäin suuri)
 • Harjoitusohjelmat yhteensä: 15, joista käyttäjäkohtainen: 3, sykeohjattu: 2
 • Sykemittaus: käsisensorit, sykevyö (lisävaruste)
 • kokoontaitettava
 • Horizon juoksumatto Paragon 6 kunnianhimoiselle juoksijalle kotitiloihin
 • Kestävä konstruktio
 • ControlledDrop Systemkontroloituun, äänettömään juoksumaton laskuun
 • Lisälaitteena "Passport Ready" - Set-Up Box Virtual Reality- harjoituksiin
% Special hinta %
voimassa 29.10.2016 asti
1 874,59€
1 520,30€
Säästät 18%
sis. 24% alv.
Toimitettavissa heti varastosta!
Ilmainen toimitus!
Täytä toiveesi nyt!:
Varma maksutapa laskulla
Sport-Tiedjen testitulos (Lisätietoja)
Horizon juoksumatto Paragon 6
Varustelu
juoksumatto Arvostelu Horizon juoksumatto Paragon 6: 4/5 Tähtiä Varustelu
iskunvaimennus
juoksumatto Arvostelu Horizon juoksumatto Paragon 6: 4/5 Tähtiä iskunvaimennus
Käynnin tasaisuus
juoksumatto Arvostelu Horizon juoksumatto Paragon 6: 3.5/5 Tähtiä Käynnin tasaisuus
Tukevuus
juoksumatto Arvostelu Horizon juoksumatto Paragon 6: 3/5 Tähtiä Tukevuus
Eniten myyty nro. 4
Tuotenro: CST-TR20-2
54 asiakasarviota
∅ 4.56 /5 tähteä
2 tähteä
0
1 tähti
0
cardiostrong juoksumatto TR20 Osta nyt verkkokaupasta
Video
cardiostrong TR20 on kompakti ja edullinen juoksumatto aloittelijoille kevyisiin juoksu ja kävelyharjoituksiin. Taittomekanisminsa ja kompaktin mitoituksensa ansiosta cardiostrong juoksumatto TR20 sopii pieniinkin kuntoilutiloihin.
 • DC-moottori 1.75 jatkuva teho (hv)
 • juoksupinta: 132 x 46 cm
 • nopeus: 1 - 16 km/h
 • kaltevuus: 0 - 9 %
 • Näyttö: aika, matka, nopeus, kaltevuus, kalorit, syke
 • Harjoitusprofiilien näyttö LCD
 • Harjoitusohjelmat yhteensä: 22, joista käyttäjäkohtainen: 2, sykeohjattu: 2
 • Sykemittaus: käsisensorit, sykevyö (lisävaruste)
 • kokoontaitettava
 • cardiostrong TR20 -juoksumatto aloittelijoille ja liikunnan harrastajille
 • Kevyisiin juoksu- ja kävelytreeneihin
% Special hinta %
voimassa 29.10.2016 asti
832,57€
729,00€
Säästät 12%
sis. 24% alv.
Toimitettavissa heti varastosta!
Ilmainen toimitus!
Täytä toiveesi nyt!:
Varma maksutapa laskulla
Sport-Tiedjen testitulos (Lisätietoja)
cardiostrong juoksumatto TR20
Varustelu
juoksumatto Arvostelu cardiostrong juoksumatto TR20 : 2.5/5 Tähtiä Varustelu
iskunvaimennus
juoksumatto Arvostelu cardiostrong juoksumatto TR20 : 3/5 Tähtiä iskunvaimennus
Käynnin tasaisuus
juoksumatto Arvostelu cardiostrong juoksumatto TR20 : 3/5 Tähtiä Käynnin tasaisuus
Tukevuus
juoksumatto Arvostelu cardiostrong juoksumatto TR20 : 2.5/5 Tähtiä Tukevuus
Yrsa
Yrsa - Johtoportaan sihteerit
TR 20 on erittäin helppokäyttöinen, eikä minun tarvitse tehdä moniakaan asetuksia ennenkuin voin aloittaa juoksemisen.
Eniten myyty nro. 5
Tuotenro: CST-TX40E
25 asiakasarviota
∅ 4.88 /5 tähteä
3 tähteä
0
2 tähteä
0
1 tähti
0
cardiostrong juoksumatto TX40e Osta nyt verkkokaupasta
Video
360°
Maailmanuutuus: Juoksumatto sähköisellä nostomekanismillä
cardiostrong juoksumatto TX40e vakuuttaa helppokäyttöisyydellään. Sähköisen nostomekanismin lisäksi siinä on rungossa neljä kuljetuspyörää, jotka tekevät sen siirtämisestä erityisen yksinkertaista!
 • DC-moottori 2.5 jatkuva teho (hv)
 • juoksupinta: 143 x 50 cm
 • nopeus: 0.8 - 20 km/h
 • kaltevuus: 0 - 15 %
 • Näyttö: aika, matka, nopeus, kaltevuus, kalorit, syke
 • Harjoitusprofiilien näyttö LCD
 • Harjoitusohjelmat yhteensä: 22, joista käyttäjäkohtainen: 2, sykeohjattu: 2
 • Sykemittaus: käsisensorit, sykevyö (lisävaruste)
 • kokoontaitettava
 • Tehokas juoksumatto sähköisellä nostomekanismillä
 • Helppo siirtää - jopa yksin
 • Käyttäjäystävällinen näyttökonsepti - kaikki toiminnot saa tehtyä käden käänteessä
% Special hinta %
voimassa 29.10.2016 asti
1 561,98€
1 249,00€
Säästät 20%
sis. 24% alv.
Toimitettavissa heti varastosta!
Ilmainen toimitus!
Täytä toiveesi nyt!:
Varma maksutapa laskulla
Sport-Tiedjen testitulos (Lisätietoja)
cardiostrong juoksumatto TX40e
Varustelu
juoksumatto Arvostelu cardiostrong juoksumatto TX40e: 4.5/5 Tähtiä Varustelu
iskunvaimennus
juoksumatto Arvostelu cardiostrong juoksumatto TX40e: 3.5/5 Tähtiä iskunvaimennus
Käynnin tasaisuus
juoksumatto Arvostelu cardiostrong juoksumatto TX40e: 3.5/5 Tähtiä Käynnin tasaisuus
Tukevuus
juoksumatto Arvostelu cardiostrong juoksumatto TX40e: 4/5 Tähtiä Tukevuus
Eniten myyty nro. 7
Tuotenro: 7885-400
12 asiakasarviota
∅ 4.83 /5 tähteä
3 tähteä
0
2 tähteä
0
1 tähti
0
Kettler juoksumatto Track 5 Osta nyt verkkokaupasta
Kettler juoksumatto Track 5 vakuuttaa niin aloittelijat kuin pidemmälle edistyneemmät juoksijatkin tehokkaalla 2,5 hv:n moottorilla ja suurella 145x51cm juoksualallaan. Sen hieno design ja helppokäyttöisyys takaavat mukavat juoksuhetket.
 • DC-moottori 2.5 jatkuva teho (hv)
 • juoksupinta: 145 x 51 cm
 • nopeus: 0.8 - 18 km/h
 • kaltevuus: 0 - 12 %
 • Näyttö: aika, matka, nopeus, kaltevuus, kalorit, syke
 • Harjoitusprofiilien näyttö LCD
 • Harjoitusohjelmat yhteensä: 16, joista sykeohjattu: 4
 • Sykemittaus: käsisensorit, sykevyö (lisävaruste)
 • kokoontaitettava
 • Moderni tekniikka, korkealuokkainen design
 • 2,5 hv:n jatkuva teho, 6,4 PS huipputeho
 • Sähköinen moottorin ohjaus (painosta riippumaton)
 • Integroitu PC-liitäntä mahdollistaa harjoitukset Kettler World Tours-ohjelmalla
1 770,39€
1 349,00€
Säästät 23%
sis. 24% alv.
Ilmainen toimitus!
Toimitettavissa taas aikaisintaan n. vk 46 (14.11.16-18.11.16)
Täytä toiveesi nyt!:
Varma maksutapa laskulla
Sport-Tiedjen testitulos (Lisätietoja)
Kettler juoksumatto Track 5
Varustelu
juoksumatto Arvostelu Kettler juoksumatto Track 5: 3.5/5 Tähtiä Varustelu
iskunvaimennus
juoksumatto Arvostelu Kettler juoksumatto Track 5: 3.5/5 Tähtiä iskunvaimennus
Käynnin tasaisuus
juoksumatto Arvostelu Kettler juoksumatto Track 5: 3.5/5 Tähtiä Käynnin tasaisuus
Tukevuus
juoksumatto Arvostelu Kettler juoksumatto Track 5: 3.5/5 Tähtiä Tukevuus
Eniten myyty nro. 8
Tuotenro: AVEN-10421BK
3 asiakasarviota
∅ 5 /5 tähteä
4 tähteä
0
3 tähteä
0
2 tähteä
0
1 tähti
0
adidas juoksumatto T-16 Osta nyt verkkokaupasta
Video
Juoksumatto T-16:sta kehittäminen on uusi virstanpylväs adidaksen historiassa. adidas T-16 juoksumatto vakuuttaa hyvällä varustelullaan, iskunvaimennuksellaan, hiljaisuudellaan sekä tukevuudellaan sekä voimakkaalla, pitkäikäisellä ja vähän huollettavalla AC-moottorillaan. 24 harjoitusohjelmaa tuovat vaihtelua kardiotreeneihisi ja tukevat sinua tavoitteittesi saavuttamisessa. Sopii erinomaisesti niin aloittelijoille kuin pidemmälle edistyneillekin.
 • DC-moottori 2.75 jatkuva teho (hv)
 • juoksupinta: 152 x 51 cm
 • nopeus: 1 - 18 km/h
 • kaltevuus: 0 - 15 %
 • Näyttö: aika, matka, nopeus, kaltevuus, vauhti, kalorit, syke
 • Harjoitusprofiilien näyttö LCD
 • Harjoitusohjelmat yhteensä: 24, joista sykeohjattu: 2
 • Sykemittaus: käsisensorit
 • kokoontaitettava
 • Kompakti juoksumatto 3-raidan- designilla - useita ekstroja
 • Niin aloittelijoille kuin pidemmälle edistyneillekin:
  • Walking
  • Power Walking
  • Kevyt jogging
  • Intensiivisiin juoksuharjoituksiin
% Special hinta %
voimassa 29.10.2016 asti
1 770,39€
1 599,00€
Säästät 9%
sis. 24% alv.
Toimitettavissa heti varastosta!
Ilmainen toimitus!
Täytä toiveesi nyt!:
Varma maksutapa laskulla
Sport-Tiedjen testitulos (Lisätietoja)
adidas juoksumatto T-16
Varustelu
juoksumatto Arvostelu adidas juoksumatto T-16: 4/5 Tähtiä Varustelu
iskunvaimennus
juoksumatto Arvostelu adidas juoksumatto T-16: 3.5/5 Tähtiä iskunvaimennus
Käynnin tasaisuus
juoksumatto Arvostelu adidas juoksumatto T-16: 4/5 Tähtiä Käynnin tasaisuus
Tukevuus
juoksumatto Arvostelu adidas juoksumatto T-16: 4/5 Tähtiä Tukevuus
Eniten myyty nro. 9
Tuotenro: TF-T10.3PRO-2
24 asiakasarviota
∅ 4.96 /5 tähteä
3 tähteä
0
2 tähteä
0
1 tähti
0
Taurus kuntosali juoksumatto T10.3 Pro Osta nyt verkkokaupasta
Video
Uusi T10.3 Pro juoksumatto huomatavasti paremmalla näytöllä verrattuna suosittuun edeltäjäänsä T10.3!
Taurus kuntosali juoksumatto T10.3 Pro vakuuttaa Sinut ällistyttävällä Taurus-laadulla ja loistavalla varustuksella. Vahvarakenteinen Taurus kuntosali juoksumatto T10.3 Pro kestää äärimmäisen kuormituksen (jopa 180 kg) ja se on tehty kestämään rankkaakin käyttöä. Vahvan 3 hv-moottorin ansiosta Taurus kuntosali juoksumatto T10.3 Pro kiihdyttää 22 km/t asti ja tasainen käynti on taattu jopa suurellakin kuormituksella.

Nopeuden lisäksi Taurus kuntosali juoksumatto T10.3 Pro:n kaltevuuskulma on säädettävissä 0-15 % välillä. Harjoitteleminen ei ehdi käydä pitkästyttäväksi Taurus juoksumaton 14 harjoitusohjelman ansiosta. Harjoitustietokone on helppokäyttöinen ja varustettu 2 LED-näytöllä, jotka informoivat sinua selkeästi edistymisestäsi.

Mukavaksi Taurus kuntosali juoksumatto T10.3 Pro:n tekee erityisen suuri juoksupinta-ala ja useat ekstrat, kuten tuuletin, juomapullonpidike jne.... Yhdessä korkealaatuisen konstruktion kanssa Taurus kuntosali juoksumatto T10.3 Pro soveltuu optimaalisesti intensiiviseen käyttöön kuntosaleilla sekä vaativaan kestävyysharjoitteluun kotona.
 • AC-moottori 3 jatkuva teho (hv)
 • juoksupinta: 160 x 55 cm
 • nopeus: 0.8 - 22 km/h
 • kaltevuus: 0 - 15 %
 • Näyttö: aika, matka, nopeus, kaltevuus, kalorit, syke
 • Harjoitusprofiilien näyttö LCD (erittäin suuri)
 • Harjoitusohjelmat yhteensä: 15, joista käyttäjäkohtainen: 4, sykeohjattu: 3
 • Sykemittaus: käsisensorit, sykevyö (lisävaruste)
 • Äärettömän kestävä kuntosalijuoksumatto, loistava varustus
 • Uusi selvempi ja helppokäyttöisempi konsoli
 • Voi yhdistää älypuhelimeen tai Tablettiin Bluetooth liitännällä
 • Voimakas 3 hv AC-moottori: voimakas ja hiljainen
 • Erittäin kestävä iskunvaimennussysteemi intensiiviseen käyttöön
4 167,03€
3 099,00€
Säästät 25%
sis. 24% alv.
Toimitettavissa heti varastosta!
Ilmainen toimitus!
Täytä toiveesi nyt!:
Varma maksutapa laskulla
Sport-Tiedjen testitulos (Lisätietoja)
Taurus kuntosali juoksumatto T10.3 Pro
Varustelu
juoksumatto Arvostelu Taurus kuntosali juoksumatto T10.3 Pro: 4.5/5 Tähtiä Varustelu
iskunvaimennus
juoksumatto Arvostelu Taurus kuntosali juoksumatto T10.3 Pro: 4.5/5 Tähtiä iskunvaimennus
Käynnin tasaisuus
juoksumatto Arvostelu Taurus kuntosali juoksumatto T10.3 Pro: 4.5/5 Tähtiä Käynnin tasaisuus
Tukevuus
juoksumatto Arvostelu Taurus kuntosali juoksumatto T10.3 Pro: 5/5 Tähtiä Tukevuus
Eniten myyty nro. 10
Tuotenro: CST-TR70-2
68 asiakasarviota
∅ 4.74 /5 tähteä
3 tähteä
0
2 tähteä
0
1 tähti
0
cardiostrong juoksumatto TR 70 Osta nyt verkkokaupasta
Video
cardiostrong juoksumatto TR 70 soveltuu kestävän moottorinsa ja suuren juoksualansa ansiosta mainiosti juoksutehokkuuden (sprinttien) harjoittamiseen. Hyvä iskunvaimennus sekä suuri kuormitettavuus tekevät siitä myös aloittelijoille erinomaisen juoksumattovaihtoehdon.
 • DC-moottori 3.5 jatkuva teho (hv)
 • juoksupinta: 152 x 51 cm
 • nopeus: 0.8 - 20 km/h
 • kaltevuus: 0 - 15 %
 • Näyttö: aika, matka, nopeus, kaltevuus, kalorit, syke
 • Harjoitusprofiilien näyttö LCD
 • Harjoitusohjelmat yhteensä: 22, joista käyttäjäkohtainen: 2, sykeohjattu: 2
 • Sykemittaus: käsisensorit, Sykkeen mittaus sykevyöllä
 • kokoontaitettava
 • Hyvä juoksumatto kestävyysharjoituksiin sprinteillä
 • Nopea koota ja helppokäyttöinen
 • Useita vaihtelevia ohjelmia, esim. kaltevuusintervallit tai mäkijuoksu
 • Taitettavissa kokoon tilaasäästävästi
1 874,59€
1 699,00€
Säästät 9%
sis. 24% alv.
Toimitettavissa heti varastosta!
Ilmainen toimitus!
Täytä toiveesi nyt!:
Varma maksutapa laskulla
Sport-Tiedjen testitulos (Lisätietoja)
cardiostrong juoksumatto TR 70
Varustelu
juoksumatto Arvostelu cardiostrong juoksumatto TR 70: 4/5 Tähtiä Varustelu
iskunvaimennus
juoksumatto Arvostelu cardiostrong juoksumatto TR 70: 4/5 Tähtiä iskunvaimennus
Käynnin tasaisuus
juoksumatto Arvostelu cardiostrong juoksumatto TR 70: 4/5 Tähtiä Käynnin tasaisuus
Tukevuus
juoksumatto Arvostelu cardiostrong juoksumatto TR 70: 4/5 Tähtiä Tukevuus
Tuotenro: TF-T99-2
101 asiakasarviota
∅ 4.85 /5 tähteä
3 tähteä
0
2 tähteä
0
1 tähti
0
Taurus juoksumatto T9.9 Osta nyt verkkokaupasta
Video
Haluat juoksumaton, joka on täydellisesti iskujavaimentava, tukeva, miellyttävä ja turvallinen? Vastauksemme on Taurus juoksumatto T9.9!
Taurus juoksumatto T9.9 täydentää Tauruksen korkealaatuisen juoksumattosarjan.Niin tukevatekoinen, että tätä laatua löytyy muuten ainostaan kuntosaleilta. Tämän lisäksi Taurus juoksumatto T9.9 loistaa huipputasokkaalla iskunvaimennuksellaan. Nivelille hellät juoksuominaisuudet johtuvat kuudesta erityisen pehmeästä EVA-iskunvaimentajasta ja 4.4mm paksusta ortopedisestä matosta.Lisäksi voit yhdistää siihen älypuhelimen/ Tabletin ja tehdä sopivalla juoksuAppillä interaktiivisia treenejä.
 • Juoksumattojen testivoittaja, joka "tuo halun päästä juoksemaan välittömästi" - Fit for Fun 12/2015
 • DC-moottori 3 jatkuva teho (hv)
 • juoksupinta: 157.5 x 55 cm
 • nopeus: 0.8 - 20 km/h
 • kaltevuus: 0 - 15 %
 • Näyttö: aika, matka, nopeus, kaltevuus, kalorit, syke
 • Harjoitusprofiilien näyttö LCD
 • Harjoitusohjelmat yhteensä: 15, joista käyttäjäkohtainen: 4, sykeohjattu: 3
 • Sykemittaus: käsisensorit, Sykkeen mittaus sykevyöllä
 • Jättimäisen juoksupinta-alan ansiosta todella turvallinen ja mukavantuntuinen juosta!
 • Voi yhdistää älypuhelimeen tai Tablettiin
 • Erittäin vahva moottori (7,5 hv huipputeho)
 • Kunnianhimoiseen ja tavoitteelliseen kotikäytöön - mainio myös yhteisökäyttöön!
3 125,01€
2 599,00€
Säästät 16%
sis. 24% alv.
Toimitettavissa heti varastosta!
Ilmainen toimitus!
Täytä toiveesi nyt!:
Varma maksutapa laskulla
Sport-Tiedjen testitulos (Lisätietoja)
Taurus juoksumatto T9.9
Varustelu
juoksumatto Arvostelu Taurus juoksumatto T9.9: 5/5 Tähtiä Varustelu
iskunvaimennus
juoksumatto Arvostelu Taurus juoksumatto T9.9: 4.5/5 Tähtiä iskunvaimennus
Käynnin tasaisuus
juoksumatto Arvostelu Taurus juoksumatto T9.9: 4/5 Tähtiä Käynnin tasaisuus
Tukevuus
juoksumatto Arvostelu Taurus juoksumatto T9.9: 4.5/5 Tähtiä Tukevuus
Abi
Abi - Myynti
Juoksen mielelläni ja paljon ja siksi juoksumaton mukavuus on erittäin tärkeää minulle. T9.9 on erinomaisten iskunvaimmennusominaisuuksiensa ansiosta minulle ihanteellinen.
Sport-Tiedje tarkastaa jokaisen kuntolaitteen perin pohjin. Sen jälkeen kokeneista urheilutieteilijöistä, ammattiurheilijoista ja huoltoasentajista koostuva tiimimme arvioi eri kategorioiden tuotteet. Sport-Tiedjen testituloksen avulla voit helposti verrata tuotteita keskenään ja löytää juuri oikean laitteen omaa harjoitteluasi varten.
Juoksumaton varustukseen kuuluvat mm. moottoriteho, juoksupinnan koko ja sen laatu. Ne pitävät huolen miellyttävästä liikkeestä ja paremmasta turvallisuudesta suurilla nopeuksilla ja juoksijan ollessa suurikokoinen. Tietokone, joka sisältää paljon harjoitusohjelmia, tuo lisää vaihtelua treeneihin. Ekstrat, kuten pikanäppäimet, taittomekanismi, puhallin ja kuljetuspyörät, tekevät harjoittelusta huomattavasti miellyttävämpää.
Runkorakenteen ohella vakautta lisäävät laitteen omapaino ja sen vaatiman lattia-alan koko. Mitä vakaampi juoksumatto, sitä suurempi enimmäiskuormitettavuus ja pitkäikäisempi laite. Intensiivisessä harjoittelussa erityisen vakaat juoksumatot pysyvät huomattavan tukevasti pystyssä. Lisäksi suuret juoksupyörät vähentävät koko käyttökoneiston kulumista.
Käynnin tasaisuuteen vaikuttavat moottoriteho, maton tyyppi, iskunvaimennus ja runkorakenne. Tasaisesti käyvä laite ei aiheuta juuri ollenkaan sivuääniä, mikä mahdollistaa television katselun tai musiikin kuuntelun harjoittelun aikana.
Juoksumaton iskunvaimennusominaisuuksiin vaikuttavia tärkeitä tekijöitä ovat maton vahvuus ja iskunvaimentimien määrä ja tyyppi. Hyvä iskunvaimennus säästää niveliä ja ehkäisee ennenaikaisia väsymisilmiöitä.
Tuotteita sivua kohti:
Sivu
Sport-Tiedje
Euroopan kotikuntoilun ykkönen
 • 43x henkilökohtaisesti Sinua varten Saksassa Berliini, Bielefeld, Braunschweig, Bremen, Dortmund, Dresden, Düsseldorf, Essen, Frankfurt, Freiburg, Göttingen, Hampuri, Hannover, Karlsruhe, Kassel, Kiel, Köln, Leipzig, Lyypekki, Mannheim, München, Münster, Nürnberg, Schleswig, Stuttgart, Wiesbaden
 • 3x ItävaltaGraz, Linz, Wien
 • BelgiaBryssel
 • 3x ssä SveitsiBern, Lausanne, Zürich
 • TanskaKööpenhamina
 • 6x AlankomaissaAmsterdam, Bodegraven, Den Haag, Eindhoven, Roosendaal, Rotterdam
 • 9x Iso-BritanniaAberdeen, Batley, Edinburgh, Glasgow, Lontoo, Newcastle, Nottingham
Sport-Tiedje Uutiskirje
Vastaanota nyt 10,00€ lahjakortti*
* lunastettavissa tuotteen maksaessa vähintään 50,00€
Euroopan kotikuntoilun ykkönen!
Löydät meidät myös Facebookista, Google+ ja Co.
 • Facebook
 • Goggle+
 • YouTube
Maksutavat
 • Paypal
 • VISA
 • Master Card
 • American Express
 • Klarna Lasku
 • postiennakko
 • Etukäteismaksu
Toimituskumppanit
 • DHL
 • UPS
 • FedEx
 • Huolintaliike
© Sport-Tiedje GmbH 1984 - 2016
1) Ainoastaan, kun maksutapana on: PayPal, postiennakko, luottokortti, Klarna.
Palvelemme Sinua
SUOMEKSI!
Sport-Tiedje
Euroopan kotikuntoilun ykkönen!
11 työntekijää
ottaa vastaan puheluitasi
09 - 424 521 98
info@sport-tiedje.fi