Yli 2.594.796 tyytyväistä asiakasta
Euroopan kotikuntoilun ykkönen
Luota asiakkaisiimme
tällä hetkellä 62.648 tuotearviointia.

Berg Gokart Buddy

Tuotenro BT-24.20.60.01
print Tulosta
asiakasarviota (89)
89 asiakasarviota
4.88 /5 tähteä
Video
Sulje

Valitse vaihtoehto

Valitse
 • Oranssi
 • Valkoinen
Määrä
Tähän asti
269,88€
Nyt
239,56€
11%
Säästät
sis. 24% alv.
Kotiinkuljetus – ilmaiseksi!
Toimitettavissa heti varastosta!
Toimittajana FedEx/UPS

Tuotetiedot: Berg Gokart Buddy

 • Ensiluokkainen polkuaut 3 - 8 vuotiaille hurjapäille
 • Saatavilla 2 upeaa väriä:
  • Tyttöjen Gokart on vaaleanpunainen/valkoinen
  • Poikien Gokart on musta/oranssi
 • Nivelakselin ansiosta kulkee äärettömän tasaisesti epätasaisessa maastossa
 • BFR-napa mahdollistaa nopean jarrutuksen ja taaksepäin ajon ilman vaihteita
 • Vapaakytkin nostaa turvallisuutta
 • Ratti ja istoin säädettävissä - iloa riittää moneksi vuodeksi
 • Ei kaadu, on kuitenkin äärettömän vikkelä käänteissään
 • 12" ilmakumirenkaat tuovat hurjasteluun turvallisuutta ja lisäävät ajoriemua
 • Huomioi: Jotta korkeimmat turvallisuusvaatimukset tulisivat täytettyä, toimittavat useimmat tuottajat leikkiajoneuvoja alle kolmivuotiaille ainoastaan ilman venttiilikorkkeja. Ajoneuvojen laatu säilyy samana, ainoastaan lapsesi turvallisuus kasvaa.
 • Mitat - Berg Gokart Buddy: (P) 113 cm x (L) 65 cm x (K) 63 cm

Kuvaus: Berg Gokart Buddy

Berg Gokart Buddy tuo vauhtia ulkoleikkeihin. Berg Gokart Buddy polkuauton nerokkaan muotoilun ansiosta polkuautolla voi ajaa eteen- ja taaksepäin, vapaalla sekä tehdä äkkijarrutuksen. Parhaista materiaaleista huolellisesti valmistettu potkuauto on todella turvallinen ja sopii 3 - 8 vuotiaille hurjapäille.

Aloittelijan malli Berg Gokart Buddy täyttää kaikki korkeat turvallisuusvaatimukset, aivan kuten kaikki muutkin Berg GoKart polkuautot. Vaatimuksiin kuuluu mm. vapaakytkin, joka estää polkimien tahattoman pyörimisen. Berg Gokart Buddy polkuauton korkealaatuinen jarru pysäyttää polkuauton turvallisesti ja ilmakumirenkaat pitävät Berg GoKart Buddy polkuauton tiukoissakin kurveissa tukevasti tiellä.

Berg Gokart Buddy yhdistää hauskuuden ja ajomukavuuden. Istuimessa ja ratissa on helpot säätömahdollisuudet, joten Berg GoKart polkuautosta on pitään iloa lapsesi kasvaessakin pituutta. Helposti säädettävä istuin tekee ajamisesta entistäkin mukavampaa. Lapsen ensimmäinen polkuauto, Berg Gokart Buddy takaa pienelle hurjapäälle ensimmäiset ikimuistoiset ajokokemukset.

Takuuehdot: Berg Gokart Buddy

Lisätietoja takuusta saat valmistajan takuuehdoista. Valmistajan takuu on valmistajan myöntämä lisätakuu, jolla ei ole vaikutusta lakisääteiseen kuluttajansuojaan.
Valmistajan takuu Osat Runko
Kotikäyttö (Lisätietoja)
Takuu on vain yksityiskäyttöön tarkoitetulle laitteelle.

Yksityiskohtaisemmat tiedot löytyvät valmistajan takuutiedoista.
12 kk 24 kk
Puoliammattimainen käyttö (Lisätietoja)
Semiprof.käyttö tarkoittaa, jos kuntosalilaitetta käytetään esim. kouluissa, hotelleissa,urheiluseuroissa,kuntoutuskeskuksissa, työpaikoilla jne.

Yksityiskohtaisemmat tiedot löytyvät valmistajan takuutiedoista.
- -
Ammattimainen käyttö (Lisätietoja)
Takuu yleiskäyttöön oleville laitteille koskee yleisö,- ja liiketiloja, kuten kuntosaleja jne.

Yksityiskohtaisemmat tiedot löytyvät valmistajan takuutiedoista.
- -

Berg Gokart Buddy testi & arvostelut:

2 tähteä
0
1 tähti
0
4.88 /5 tähteä
Tee nyt tuotearvosteu ja voita 500,00€ lahjakortti tai ostohinnanhyvitys.
Voit valita vapaasti!
Arvoi tämä artikkeli
Auta meitä ja muita asiakkaita tuotearvostelullasi. Kerro nyt kokemuksestasi laitteen käytössä. Kaikki tuotearvostelut, jotka tulevat 30.06.2018mennessä meille, osallistuvat automaattisesti kilpailuun.
Nimi
Sähköpostiosoite *
* Arvosteluarvontaan osallistumiseen tarvitsemme ehdottomasti sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ilmoittaa mahdollisesta voitosta. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.
Arvioi vain tuote
ei kaupantekoa tai lähetystä.
0 0 0 0 0
Kirjoita lyhyt arviointi (vaatimus)
Anna tähän ostetun tuotteen arviointi. Tuotearvioinnilla autat kokemuksellasi muita asiakkaita ostopäätöksen tekemisessä Kuvaile ainoastaan tuotetta, ei ostotilannetta.
Nämä ehdotukset voivat auttaa Sinua:
 • Kuvaile tuotteen hyvät ja huonot puolet.
 • Ole tuotearvostelussa asiallinen ja objektiivinen.
 • Arvioi tuotteen yksityiskohdat (esim. valmistustapa).
 • Mielenkiintoista on myös erilaiset käyttömahdollisuudet.
 • oikea sanavalinta vahvistaa arviointisi uskottavuutta.
Arvostele nyt

Mitä mieltä muut asiakkaat ovat:

fi asiakas Misha tehty 21.3.2015 5 Malli: Oranssi
Polkuauton hinta/laatu todella erinomainen. Lapset ovat polkeneet kilpaa talon ympäri pari kesää. Viime vuonna renkaat piti vaihtaa Continentaliin ja ketjut kiristää :) Ostimme nyt kolmannen auton, jottei tule riitaa vuorosta....
fi asiakas Jyrki Toivonoja tehty 30.4.2014 5 Malli: Valkoinen
Nopea toimitus, laadukas tuote, helppo kasata. Tyttö on mielissään. Tilasimme viime kesänä pojalle myös samanlaisen poikien mallin polkuauton, eli olemme tyytyväisiä kumpaankin toimitukseen.
fi asiakas Anonym tehty 18.8.2013 5 Malli: Valkoinen
Tuote vastasi 6-vuotiaan tytön odotuksia ja sai paljon liikettä. 4 tähteä
fi asiakas Mari tehty 16.8.2013 5 Malli: Valkoinen
Kevyesti poljettava loistopeli. Mieluista 4,5 vuotiaan leikeissä joka päivä. Polkuauto kulkee keveästi pikkuisen poljettavana äidin lenkeillä sorateilläkin. Suosittelen. Jalkajarru on ehdoton nuorella käyttäjällä ja pakki ei puutu!
fi asiakas Anonym tehty 5.7.2013 5 Malli: Valkoinen
Laadukas ja toimiva, lapset tykkää!
fi asiakas Mikko Rahko tehty 4.6.2013 5
Aivan loistava kulkupeli pikkumiehelle! Kestää varmasti kovempaakin käyttöä, ja pieneksi jäätyä siitä on iloa vielä toisellekin käyttäjälle.
fi asiakas Juhani Holappa tehty 19.5.2013 4 Malli: Valkoinen
Oli edullinen polkuauto hinta-laatusuhteeltaan. Hyvät ilmakumipyörät ja vapaakytkin toiminta toimii hyvin. Käsijarrua ei ole.
fi asiakas Anonym tehty 8.5.2013 5 Malli: Valkoinen
Hieno tuote ja suosittelen sitä muillekin. Kokoonti onnistui hyvin ja ei vienyt paljon aikaa
fi asiakas Petteri Kokkonen tehty 14.9.2012 5 Malli: Valkoinen
Loistava vehje ja pitkäikäinen hankinta!
fi asiakas Timo Pirinen tehty 10.9.2012 4 Malli: Valkoinen
Luja tekoinen isopyöräinen polkuauto. Naperot tykkäävät todella paljon ajokista. Aluksi meinas olla kiistaa ajovuoroista.
fi asiakas Piispanen tehty 10.9.2012 4 Malli: Valkoinen
Upea tuote ja erittäin sopiva 5-vuotiaallemme, joka on kyllä testannut tuotteen toimivuutta kaikissa olosuhteissa hyväksi todeten. Turvallinen, hieno ja laadukas. Onnistui itse kootenkin hyvin. Ainoa miinus oli se, että paketistamme puuttui koontiopas sekä kaksi osaa olivat viallisia. Ystävällinen (suomenkieline... [Lue lisää]n) asiakaspalvelu kuitenkin lähetti uudet osat heti. Kiitos. Suosittelemme kaikille polkuautoa pikkupojalle/tytölle harkitseville tätä. Hintansa väärti, ehdottomasti! [Näytä vähemmän tietoja]
fi asiakas Tuukka Uusheimo tehty 10.9.2012 4 Malli: Valkoinen
Tukeva metallirunko ja toimiva etuakselin kierto, joka pitää renkaat maassa myös montuista ajettaessa. Säädettävät penkki ja ratti myös plussaa. (Ilmatäytteiset) renkaat riittävän leveät hiekkateillä ajeluun. Poika on 4v (110cm/18kg) ja ajaa autolla hyvin. Paljon pienempi ei tuolla kyllä ajelisi, mutta ka... [Lue lisää]svuvaraa on vielä vuosiksi. (Penkki nyt lähimmässä asennossa.) Negatiivista tuossa on se, että takapyöristä vain toinen (vasen) vetää ja jarruttaa! Varsinkin jarruteho on siis huono, vaikka rengas lukittuu, niin vain yksi pyörä ei paljoa menoa hidasta. Jos olisin tiennyt, olisin ehdottomasti etsinyt mallia jossa molemmat takapyörät ainakin jarruttavat, mielummin myös vetävät! Myös takapyörien muoviset laakeripesät ja muovinen vedon välitys pyörälle epäilyttävät. Ei vielä kuukaudessa ole ollut ongelmia, mutta pelkään etteivät tule kestämään montaa kesää. Toivotaan kuitenkin parasta. [Näytä vähemmän tietoja]
fi asiakas Sami Viinikainen tehty 9.9.2012 5 Malli: Valkoinen
Huippulaadukas tuote.
fi asiakas Jani Ståhlberg tehty 9.9.2012 5 Malli: Valkoinen
Hieno tuote! Kulkee ilmakumipyörien ansioista hyvin myös hiekalla ja nurmikolla. Ei erillistä käsijarrua tai pakkivaihdetta vaan kaikki toimivat samoilla polkimilla. Pienempikin lapsi oppii nopeasti!
de asiakas Scherübl tehty 26.4.2018 5 Malli: Valkoinen
Dieses kettcar ist für meine Enkeltochter. Sie ist davon sehr begeistert. Der Aufbau war problemlos. Es fährt ganz toll um die Kurven und auch die Bremse
de asiakas Anonym tehty 9.4.2018 5 Malli: Valkoinen
Einfach hochwertig. Stabil, leicht... man kann sogar die Spur einstellen. Sitz ist variabel einstellbar, ein wahrgewordener Jungentraum.
de asiakas Kaufmann tehty 8.4.2018 5 Malli: Valkoinen
Sehr gute Qualität. Würde ich jederzeit wieder kaufen
de asiakas Manuel Hack tehty 8.4.2018 5 Malli: Valkoinen
Sehr zufrieden! Der Berg Buddy orange ist ein tolles und massives Spielzeug. Schnelle Lieferung, super Preis und netter Kontakt. Jederzeit wieder!
de asiakas Katja Domaschka tehty 6.4.2018 5 Malli: Valkoinen
Unglaublich hochwertiges Gokart, meine Söhne sind begeistert und haben es nun schon zwei Wochen auf Herz und Nieren geprüft, egal ob Pflasterstraße, Acker oder Berg und Tal. Es hält was es verspricht, ist sehr leicht gängig sodass selbst ein Zweijahriger es fahren kann. Vollkommen empfehlenswert!!!!!
nl asiakas Marlies tehty 30.3.2018 4 Malli: Valkoinen
Een super leuke skelter! Onze dochter van 3 kan er prima mee overweg. Een zeer degelijk product, we zijn er heel blij mee!
de asiakas Zwergenkind tehty 5.3.2018 5 Malli: Valkoinen
Super Gokart! Leicht zusammen zu bauen. Macht einen äußerst stabilen und robusten Eindruck. Super Wendekreis durch Schrägstellung der Räder beim Einlenken. Ohne Hebel bzw. Umschalten vorwärts fahren, bremsen und dann gleich rückwärts fahren zu können, kommt bei den Kindern gut an. War ein Geschenk für unseren ... [Lue lisää]6 jährigen Sohn. Wir sind begeistert! [Näytä vähemmän tietoja]
de asiakas Thorsten tehty 4.3.2018 4
Wir haben das aber Buddy für unsere 4jährige Tochter gekauft und sind alle begeistert. Die Qualität, der Fahr- und Spielspaß sind echt super. Die Straßenlage ist durch die Schrägstellung der Vorderräder beim lenken unübertroffen
de asiakas Anne tehty 2.3.2018 5 Malli: Valkoinen
Wir haben das Gokart für unsere Zwillinge zum 4.Geburtstag gekauft. Es ist ganz prima angekommen und unsere Jungs fahren sehr gerne damit. Das Gokart hat zwar ein recht hohes Eigengewicht, aber es lässt sich trotzdem leicht fahren und hat eine tolle Straßenlage. Auch für 7 und 8 jährige Freunde ist es der Hit. Dur... [Lue lisää]ch den leicht verstellbaren Sitz kann man sich auch mal schnell abwechseln. Würde es sofort wieder kaufen. Der Preis lohnt sich! [Näytä vähemmän tietoja]
de asiakas Anne G. tehty 27.2.2018 5 Malli: Valkoinen
Ich habe das Berg Go Kart Buddy und die dazu passende Rundumleuchte im Shop bestellt. Die Lieferung der Rundumleuchte ging recht fix, die Lieferung des GoKarts dauerte ein paar Tage länger. Der Zusammenbau des Gokarts war super einfach und schnell erledigt (20 Min). Die Verarbeitung ist wirklich solide. Also das hält... [Lue lisää] mit Sicherheit bis mein Sohn 8 Jahre alt ist ( er ist jetzt 3,5 Jahre). Bei der Rundumleuchte habe ich für den hohen Preis schon Qualität erwartet und war kurz sehr enttäuscht, da die eine Mutter im Gehäuse nicht gegriffen hat und wir somit im Keller nach einer passenden neuen Mutter suchen mussten. Ansonsten ist die Stange auch schnell befestigt. Mein Sohn ist schier ausgeflippt als er das GoKart das erste mal sah und hat sich riesig gefreut. Es hat sich also gelohnt darauf zu sparen. Freuen uns auf den Frühling wenn noch mehr damit draußen gefahren werden kann.Absolute Kaufempfehlung wenn man richtig krass strahlende Kinderaugen sehen möchte :-D [Näytä vähemmän tietoja]
de asiakas Xeria tehty 24.2.2018 5 Malli: Valkoinen
Wir haben das Gokart für unseren Sohn gekauft und er liebt es. Wir können damit ohne Probleme über hoppelige Wege sowie über Wiesen fahren. Es ist sehr robust und wirklich empfehlenswert. Das fahrgefühl ist durch die tollen Reifen einwandfrei.
de asiakas Carsten tehty 23.2.2018 5
de asiakas Anonym tehty 11.2.2018 5 Malli: Valkoinen
Das Kart ist hochwertig und lässt ich leicht und schnell montieren
de asiakas Mike Braun tehty 4.2.2018 5 Malli: Valkoinen
Sehr stabiles hochwertiges Cart! Der Aufbau ist einfach und es ist toll zu fahren. Unser Kleiner ist begeistert. Super Service, unschlagbarer Preis, schneller Versand!
de asiakas Jinka Morales tehty 14.12.2017 5
Sehr gutes Go-Kart für Kinder. Um Längen besser als die altbekannten Kettcar. Habe es noch ein wenig getuned und Scheinwerfer dran gemacht! Hammer :-)
de asiakas Anonym tehty 18.9.2017 5 Malli: Valkoinen
Seher schönes Gokart. Der Zusammenbau war wirklich einfach und ging schnell. Die Reifen waren sogal schon befüllt und mussten nur noch montiert werden. Das Kart macht einen sehr stabilen und hovhwertigen Eindruck. Die Rücktrittbremse funktioniert einwandfrei und man kann sogar rückwäts fahren. Klare Kaufempfehlung... [Lue lisää]! [Näytä vähemmän tietoja]
de asiakas Anonym tehty 3.9.2017 5 Malli: Valkoinen
Top
de asiakas Lena tehty 21.6.2017 5 Malli: Valkoinen
Wir haben schon die kleinere Version (Berg Buzzy) und haben für unseren Sohn jetzt das Buddy gekauft. Es lässt sich sehr leicht fahren und mit dem Leerlauf bietet es ein entspanntes fahren für die kleinen. Wir sind begeistert von der Marke Berg und den Gokarts!!! :-)
cs asiakas Zejda tehty 3.6.2017 5
Po rozbalení se objevila jedna hlubší rýha, až na kov a druhá povrchová. Naštěstí je to zespoda výrobku. Sestavení bylo bezproblémové a rychlé. Vše sedí, jak má, žádné úpravy nebyly nutné. Vnuk má 3 roky a po prvotním, rozpačitém popojíždění, se do toho dostal a jezdí jako o závod. Po t... [Lue lisää]rávě mu to zatím moc nejde, má na to asi malou sílu nebo málo trénované nohy. Možná by stálo za úvahu, nabízet nějaké jednoduché osvětlení a houkačku. Bylo by to parádní doplnění a dětem by určitě stoupla radost z jízdy. Pokud bych se měl rozhodnout, zda koupit znova, určitě bych do toho šel zase. Navíc je nakupování v T-Fitness, opravdu radost. Děkuji a přeji hodně spokojených zákazníků. [Näytä vähemmän tietoja]
it asiakas Katia tehty 28.5.2017 5 Malli: Valkoinen
Fantastico, facilissimo da montare e volendo si possono seguire le fasi del montaggio anche online su youtube. Ottimo per bambini dai 4 anni come il mio ma lo sfrutterà per altrettanti anni. Arrivato nei tempi previsti. Lo consiglio vivamente.
de asiakas Anonym tehty 23.5.2017 5 Malli: Valkoinen
Klasse Gokart und sehr stabil. Einfach zusammenzubauen und sehr gut verarbeitet. Für Körpergrößen bis max. 140 gut geeignet (unser Sohn ist 125 cm und bereits auf der maximalen Einstellung). Kann ich weiterempfehlen !
de asiakas Christian Gehrs tehty 25.4.2017 5 Malli: Valkoinen
Bin mit dem Gogart Buddy sehr zufrieden. Preis war top. Der Zusammenbau war einfach. Die Lieferung war schnell und ohne Probleme.
de asiakas Anonym tehty 19.4.2017 5 Malli: Valkoinen
Wir haben das Gokart für unseren 3jährigen Sohn gekauft und hatten wegen der Größe und des Gewichts etwas Sorgen. Diese waren zum Glück unbegründet. Er kann sehr gut auf dem Gokart sitzen und kommt gut an die Pedale. Der Antrieb und die Räder setzen das Gokart beeindruckend leicht in Bewegung und selbst längere... [Lue lisää] Touren sind damit kein Problem. Die Verarbeitung ist wirklich sehr hochwertig und der Aufbau war kinderleicht. Wir können dieses Produkt zu 100% empfehlen! [Näytä vähemmän tietoja]
de asiakas Jörg tehty 27.2.2017 5
Das ist der "Hammer" für meine 3,5 jährige Tochter. Sie freute sich riesig über das Kart von Berg. Es läuft ruhig und locker über jeden Untergrund. Zusammen Bau war recht einfach, wenn man sich mit Bilder und Schrauben ein wenig auskennt. Lenkung direkt und ordentlich, Sitz für fast jede Kindergröße einstellbar... [Lue lisää]. Einfach top. Und es ist der Blickfang vor dem Kindergarten. [Näytä vähemmän tietoja]
de asiakas Anonym tehty 10.2.2017 5 Malli: Valkoinen
Solides, schweres Gokart mit genialem Tretmechanismus - nur 3 Jahre stimmt nicht ganz: für unseren Sohn ist es noch etwas groß.
de asiakas Anonym tehty 29.10.2016 5 Malli: Valkoinen
Der Gokart war sehr einfach aufzubauen und macht einen sehr stabilen Eindruck. Gewöhnungsbedürftig ist am Anfang, dass es keine Handbremse gibt, doch ist die Rücktrittbremse völlig OK. Auch höhere Bordsteine werden locker überwunden, das Gefährt liegt satt auf der Straße und macht rundum einen super Eindruck.
de asiakas H.Vincon tehty 5.10.2016 5 Malli: Valkoinen
Überraschend einfache Montage durch sehr gut verständliche Montageanleitung. Das erforderliche Werkzeug liegt bei. Sehr gute Verarbeitung und Qualität. Das Gokart ist auf jeden Fall den Preis wert. Die Nachbarkinder stehen Schlange.
de asiakas Anonym tehty 5.10.2016 5 Malli: Valkoinen
Sehr leichtgängiger Kart.
de asiakas Oliver Pause tehty 28.9.2016 5 Malli: Valkoinen
Sind sehr zufrieden, besonders unser Sohn. Sehr leichte Montage, ca. 10 min. läuft sehr leichtgängig und ruhig. Allein schon wg. der Luftberifung und der Größe der Räder. Händling für Kinder, meiner Meinung nach sehr einfach. Bisher keine großen Nachteile entdeckt. Evtl. das Gewicht, nicht jeder kann es vlt. ... [Lue lisää]heben. Sorgt aber für eine gute und stabile Lage auf der "Strasse" :-) Waldwege und Wiesen geeignet. Wie erwähnt, sind zufrieden. [Näytä vähemmän tietoja]
en asiakas Anita Balogh-Baksza tehty 26.9.2016 5 Malli: Valkoinen
The go-kart is even better than i thought it would be. Very nice, good quality. Absolutely perfect for kids between 4-8 yeras. Easy to strat it even for a 4 year-old. Good breaks, everytime we go out, we got a compliment for the go-kart.
de asiakas Anonym tehty 19.9.2016 5 Malli: Valkoinen
aufbau und handhabung für kinder gut geeignet
fr asiakas Delsemme tehty 18.9.2016 5
Produits de très bonne facture, superbement bien emabllé. il n'y a que 7 vis à mettre en tout et pour tout, rien de compliqué et Berg fourni meme 3 clés (1 cle pipe , une plate et une halen) pour effectuer le montage.. ouverture de la boite, retirer les tres bonne protection et le montage à du me prendre 30 minut... [Lue lisää]es.. Je recommande franchement!! [Näytä vähemmän tietoja]
de asiakas Harald Schornsteiner tehty 12.9.2016 5
Habe das Gocart meinem 5 jährigen Sohn zum Geburtstag gekauft. Absolute Kaufempfehlung!
es asiakas Anonym tehty 9.9.2016 5 Malli: Valkoinen
Calidad magnífica y diseño chulísimo. Impresionante.
de asiakas Anonym tehty 28.8.2016 5 Malli: Valkoinen
Macht einen sehr stabilen Eindruck und die Verarbeitung finde ich ist sehr gut. Die Qualität des Gokarts spricht für sich(kugelgelagerte Räder, Luftbereift, Sitz verstellbar). Der Zusammenbau ist sicher auch für einen "nicht Handwerker" machbar und in wenigen Arbeitsschritten erledigt.
pl asiakas Anonym tehty 10.8.2016 5
Gokard Berg Buddy w pełni spełnił moje oczekiwania. Jest wykonany bardzo solidnie z dobrej jakości materiałów. Łatwy do zmontowania. Jest ciężki ale przez to stabilny, bardzo dobrze radzi sobie na powierzchni płaskiej jak i w terenie. Córka jest drobną czterolatką ale bez problemu radzi sobie z pedałowani... [Lue lisää]em i kierowaniem pojazdem. Szczerze polecam. [Näytä vähemmän tietoja]
de asiakas Anonym tehty 15.7.2016 5 Malli: Valkoinen
Schnelle Lieferung, alles bestens. Super Produkt. Sehr stabiler und wendiger Gokart. Liegt super auf der Strasse.
se asiakas Anonym tehty 12.5.2016 5
En positiv överraskning! Lätt att montera och väldigt rejäl konstruktion. Jag ser fram emot barnbarnets reaktion när han får prova den. Jag har reparerat tunga fordon under en stor del av mitt yrkesliv och kände en stor tillfredsställelse efter monteringen. Hjulen med dubbla kullager och luftfyllda däck. Navet... [Lue lisää], med broms- och backfunktion. Mycket nöjd, so far. [Näytä vähemmän tietoja]
de asiakas Anonym tehty 4.4.2016 5 Malli: Valkoinen
Unser Sohn (3 Jahre) liebt diesen Gokart. Er ist sehr wendig, stabil und kann super beschleunigt werden. Für flache Strassen sehr zu empfehlen (da keine Bremse eher nicht für steile Abfahrten geeignet)
it asiakas Chiodelli tehty 30.9.2015 5
Bellissimo prodotto
de asiakas Kurt Giger tehty 25.8.2015 5 Malli: Valkoinen
Stabiler Kart, gute Zusamenbauanleitung, einfach zusammenzusetzen. Sehr gutes Preis-/Leistungsverhältnis.
de asiakas Anonym tehty 22.6.2015 5 Malli: Valkoinen
Das Go-Kart ist sehr stabil, der Sitz lässt sich auch schnell verstellen, sitzt aber trotzdem stabil auf dem Rahmen. Die Rücktrittbremse ist nach kurzer Eingewöhnung für unseren 5-jährigen gut zu Bedienen. Wir sind sehr zufrieden!
se asiakas Anonym tehty 17.6.2015 4
Rejäl och Gedigen kvalitet för den som vill ha det bästa. Mycket säker och genomtänkt konstruktion. Kraftigare Ratt hade gett full poäng.
de asiakas mama nudle tehty 7.6.2015 5 Malli: Valkoinen
Einfach toll. Einfach zusammen zu bauen und absolut offroad-tauglich. Am liebsten hätte ich das Go Kart gleich selber behalten...
en asiakas Paul Heard tehty 4.5.2015 5 Malli: Valkoinen
Well built, sturdy and smooth to drive. My 5 year old lives on it. It is heavy though so bear in mind if you have to put in and out the house each day.
en asiakas pedro teixeira tehty 22.4.2015 5 Malli: Valkoinen
Very good item at its cheapest anywhere online with excellent delivery service, very good.
it asiakas Fabio tehty 13.1.2015 5 Malli: Valkoinen
Ordinato qualche giorno prima di Natale, é arrivato in men che non si dica, esattamente il giorno indicato dal numero di tracking fornito. Prodotto bellissimo, semplicissimo da montare, che ha letteralmente lasciato a bocca aperta il mio bimbo di 2 anni e mezzo: adesso la considera a tutti gli effetti la sua automobil... [Lue lisää]e. A pensarci bene, anche a me, da piccolo, sarebbe piaciuto un regalo del genere. In definitiva: ottimo acquisto ed ottimo sito da cui acquistare! [Näytä vähemmän tietoja]
de asiakas Roman Egli tehty 27.10.2014 5 Malli: Valkoinen
Hallo zusammen Unser 4-jährige Sohn hat sich riesig über den Gokart Buddy gefreut. Er fährt ununterbrochen mit ihm rum. Ich bin auch ganz erfreut über das Gefährt. Weiter so!
de asiakas Anonym tehty 6.9.2014 5
Schnelle Lieferung (zwar nicht am nächsten Tag versandt, aber ging ja nach Österreich!). Zusammenbau war super einfach, vorallem auch durch das beigepackte Werkzeug. Leider war beim Anhänger kein Werkzeug mit dabei! Unsere Tochter ist 3,5 Jahre alt und kommt super damit zurecht. Vorallem es ist wirklich sehr robust ... [Lue lisää]und gegenüber den Trettraktoren durch die Luftreifen sehr ruhig! [Näytä vähemmän tietoja]
de asiakas Anonym tehty 2.9.2014 5 Malli: Valkoinen
Zuverlässige Bearbeitung und Lieferung Einfacher Zusammenbau
de asiakas Christine tehty 2.8.2014 5 Malli: Valkoinen
Unsere Tochter bekam den Gokart zum 4 Geburtstag. Sie ist eher zierlich gebaut 104 cm und kommt nicht so gut zu den Pedalen daher hat mein Mann ein weiteres Loch gebohrt um den Sitz weiter nach vorne zu rücken. So passt es prima. Der Gokart ist sehr robust und stylisch ein echter Hingucker und sicher auch für lange Z... [Lue lisää]eit ein tolles Gefährt. Unsere Tochter hat viel Freude damit. Es geht sicher nicht mehr lange, dann möchte ihr kleiner Bruder auch einen. Die Montage war sehr leicht und gut beschrieben. Wir können den Gokart nur empfehlen. Die Preisleistung stimmt. [Näytä vähemmän tietoja]
de asiakas Anonym tehty 25.5.2014 5 Malli: Valkoinen
Leicht aufzubauen. Die Kippung der Vorderräder bei Kurvenfahrt erleichtern dem kleinen Fahrer das Treten. Sehr gute Verarbeitung. Kleines Manko: keine Handbremse. Der kleine Fahrer muss lernen, wie beim Fahrrad mit der "Rücktrittbremse" zu bremsen.
se asiakas Anonym tehty 13.5.2014 5
Riktigt snygg design. Är tålig och lättanvänd.
se asiakas Lucas Falck tehty 28.4.2014 5
Vi är riktig nöjda med våran trampbil. Det är riktigt bra kvalitet. Tuff och snygg är den också. Kanon
de asiakas Reischütz tehty 17.4.2014 5 Malli: Valkoinen
Prompte Lieferung, Artikel macht einen sehr guten Eindruck, alles vorhanden. Ersten Test erfolgreich bestanden
fr asiakas Anonym tehty 2.1.2014 5 Malli: Valkoinen
Excellent toy - very well made
fr asiakas Koline tehty 26.8.2013 4 Malli: Valkoinen
Génial, les enfants adorent Manque peut-être un frein à main
no asiakas Anonym tehty 12.8.2013 5 Malli: Valkoinen
Solid og fint leketøy for litt større barn. Lettere å svinge med forhjulene enn andre tråbiler.
no asiakas Anonym tehty 16.6.2013 5 Malli: Valkoinen
Super kvalitet. Enkel å skru sammen. Anbefales! Jenta mi på 2,5 år har mye glede av denne.
no asiakas Anonym tehty 8.6.2013 5 Malli: Valkoinen
Hei. Vi er fornøyd så langt. Har montert den og det gikk greit.Har ikke fått prøvd den da det er en gave..
de asiakas Kaj Martiskainen tehty 16.5.2013 4 Malli: Valkoinen
Das Tretauto hat von der Qualität komplett meinen Erwartungen entsprochen. Mein 3,5 Jahre alte Sohn war auch sehr begeistert, als er mit mir die Verpackung aufmachte. Die Gebrauchsanweisung war sehr leichtverständlich, und sogar mein kleiner Sohn konnte ein paar Teile mit meiner Hilfe aufmontieren. Das ganze Auto sc... [Lue lisää]heint sehr stabil gebaut zu sein. Dies wurde klar bewiesen als mein Sohn bergab auf der Rase auf einen sehr robusten Wäscheständer, dessen senkrechte Stahlssäule in die Erde einbetoniert war, mit Absicht mit dem Auto auffuhr. Das Auto ging gar nicht kaputt, obwohl der Schlag so stark war, dass der kleiner Fahrer dadurch von dem Sitz hinunter sturtzte. Der einzige Schaden war eine kleinfingernagelgrosse Beule im vorderen Bereich des Fahrgestells, aber sogar die Lackierung wurde kaum beschädigt. Eher blieb wenig Lackierung vom Wäscheständer auf die Lackierung des Autos stecken. Auch das Fahren auf unseren finnischen Schotterstrassen scheint wegen der Luftbereifung relativ leicht zu gehen, und die BFR-Nabe finde ich wirklich toll. Nur das Bergauffahren auf den steileren Wegen gelingt kaum. Der einzige prinzipielle Minuspunkt war, dass das Fahrgestell in China hergestellt ist. Mir wäre es lieber gewesen ein komplett europäisches Produkt zu kaufen. Deswegen nur vier Sterne. [Näytä vähemmän tietoja]
se asiakas Lotta tehty 23.4.2013 5
Beställningen av varan gick hur smidigt som helst, med bra support kring diverse frågor. Betalningen var lätt att genomföra. Leveransen gick överraskande fort med ett helt paket som överlämnades i dörren. Vid montering av produkten trodde jag först att alla skruvar mm för montering saknades - typiskt....MEN d... [Lue lisää]e satt redan på rätt ställe och skruvades bara enkelt loss för montering av delarna. Jag måste säga att jag är mycket imponerad och framför allt är min son överlycklig! Vi får ofta frågor om var vi köpt bilen och jag rekommenderar er som svar på varje fråga. Tack!! [Näytä vähemmän tietoja]
no asiakas Lutz tehty 7.4.2013 3
Qualitaet usw in ordnung ABER die bremse ist nicht gut. Nur das linke hinterrad ist abzubremsen und beim rueckwertsrollen kann gar nicht gebremst werden. Wurde ich nicht wieder kaufen.
de asiakas A. Häußler tehty 1.4.2013 5 Malli: Valkoinen
Unser Sohn hat diesen Gokart zu Ostern bekommen und war hellauf begeistert. Er ist den Buddy bereits davor Probe gefahren und war nicht mehr runterzubekommen. Tolle Verarbeitung und einfach zu fahren. Ein toller Gokart, der sich sicher lohnt.
se asiakas Torkel tehty 1.4.2013 5
Vårt 6-åriga barnbarn blev stormförtjust i bilen. Lätt körd, robust och med broms.
se asiakas Niklas tehty 15.3.2013 5
Mycket nöjd ! Bästa priset och snabb leverans ! Beställde denna coola trampbil på en tisdag kväll , fick mail onsdag eftermiddag att den var redo att skickas och på fredag knackade UPS på dörren och levererade den ! Så här ska det vara och handla på nätet ! Min son kommer älska denna bil !
en asiakas Christine tehty 8.3.2013 5 Malli: Valkoinen
My son got this for his 6th birthday and absolutely loves it.
de asiakas Simon Linder tehty 4.3.2013 5
Top Spielgerät. Robust, einfach zusammenzubauen. Gute Kaufabwicklung, schnelle Lieferung.
de asiakas Reto Reumer tehty 26.2.2013 5 Malli: Valkoinen
Tolles Gefährt, stabil, sehr gute Qualität
se asiakas Kim L tehty 18.2.2013 5
Fantastiskt bra service, leverans inom utlovad tid och snabba svar ifrån supportern högsta betyg!
dk asiakas Bo WB tehty 18.2.2013 5 Malli: Valkoinen
Super kvalitet og meget let at samle. Har tidligere haft en Ferbedo, men Berg'en er lysår forud på kvalitet og anvendelighed. Fantastisk, at den kan justere rattet og har "fleksibel" styrtøj, så den kan køre på ujævne underlag uden at løfte trækhjulet.
fr asiakas Alain Courtois tehty 6.9.2012 5 Malli: Valkoinen
SUPER PRODUIT. LE PROFIL DES ROUES PERMET à L'ENFANT D'AVOIR UN KART RAPIDE ET SECURISé . BONNE STABILITE DE L'ENGIN DE PAR SON TRAIN AVANT.
se asiakas Mattias Iverhed tehty 5.9.2012 5
Kalasbra trampbil - alla barn i området vill prova. Lätt att trampa och klarar grusväg utan problem. Enda frågetecknet är för innerslangarna där två av dem har exploderat när trampbilen stått i sommarsolen.
de asiakas Isabelle Jambor tehty 27.8.2012 5 Malli: Valkoinen
Sehr schnelle Abwicklung und super Ware. Absolut zufrieden. Gerne wieder einmal.
de asiakas Tobias Büttner tehty 24.8.2012 5 Malli: Valkoinen
Also ich bin froh mich für den Berg Buddy entschieden zu haben. So eine einfache Handhabung für unsere Kleine. (zum Kaufzeitpunkt war sie erst 3 1/2Jahre) Kein schalten mit Vorwärts- und Rückwärtsgang und dazu noch der Rücktritt, so das sie sich voll und ganz sich auf das fahren konzentrieren kann!!! Die Pendel... [Lue lisää]achse ist auch der Hammer! Ausgefahrene Löcher in einer Schotterstrasse sind für den Berg Buddy kein Problem. Neidische blicke in der Nachbarschaft bekommt man bei dem Buddy noch dazu und das auch von Erwachsenen! :-) Ich kann ihn nur Weiterempfehlen!! Preis - Leistung ist echt Top! Tobias B. [Näytä vähemmän tietoja]

Berg Gokart Buddy lisävarusteet - suosituksemme:

Berg Buddy juniori peräkoukku Toimitettavissa heti varastosta!
alkaen 10,32€
Berg vilkkuvalo GoKart Buddy Toimitettavissa heti varastosta!
46,89€ 44,55€
Berg Gokart juniori perävaunu Toimitettavissa heti varastosta!
82,32€
Berg sireeni GoKart Buddy autoon Toimitettavissa heti varastosta! Enää alle 5 kpl varastossa.
25,01€
Berg viiri GoKart Buddy autoon Toimitettavissa heti varastosta!
13,03€ 12,49€
Osta kuntolaitteesi turvallisesti
Tilauksesi tiedot on suojattu 256-bittisellä SSL-salauksella
Maksutavat
postiennakko
Etukäteismaksu
77 myymälää Euroopassa Myymälähakuun
stores
Miksi Sport-Tiedje?
 • Euroopan kotikuntoilun ykkönen
 • Yli 2.500.000 tyytyväistä asiakasta
 • Yli 7000 kuntoilutuotetta
 • 77 asiantuntijaliikettä
 • 75 omaa huoltoasentajaa
Sport-Tiedje
Euroopan kotikuntoilun ykkönen
 • 48x SaksaBerliini, Bielefeld, Bochum, Bonn, Braunschweig, Bremen, Dortmund, Dresden, Düsseldorf, Duisburg, Essen, Frankfurt, Freiburg, Göttingen, Hampuri, Hannover, Karlsruhe, Kassel, Kiel, Köln, Leipzig, Lyypekki, Mannheim, München, Münster, Nürnberg, Saarbrücken, Schleswig, Stuttgart, Wiesbaden, Würzburg
 • 12x Iso-BritanniaAberdeen, Batley, Camberley, Edinburgh, Glasgow, Lontoo, Manchester, Newcastle, Nottingham
 • 6x AlankomaissaAmsterdam, Bodegraven, Den Haag, Eindhoven, Roosendaal, Rotterdam
 • 4x ItävaltaGraz, Linz, Salzburg, Wien
 • 3x ssä SveitsiBern, Lausanne, Zürich
 • 2x BelgiaAntwerpen, Bryssel
 • TanskaKööpenhamina
 • PuolaVarsova
Sport-Tiedje Uutiskirje
Vastaanota nyt 10,00€ lahjakortti*
* lunastettavissa tuotteen maksaessa vähintään 50,00€
Euroopan kotikuntoilun ykkönen!
Löydät meidät myös Facebookista, Google+ ja Co.
 • Facebook
 • Goggle+
 • YouTube
Maksutavat
 • Paypal
 • VISA
 • Master Card
 • American Express
 • Klarna lasku
 • postiennakko
 • Etukäteismaksu
Toimituskumppanit
 • DHL
 • UPS
 • FedEx
 • Huolintaliike
© Sport-Tiedje GmbH 1984 - 2018
1) Ainoastaan, kun maksutapana on: PayPal, postiennakko, luottokortti, Klarna.
Viimeksi katsotut (1)
Palvelemme Sinua
SUOMEKSI!
Sport-Tiedje
Euroopan kotikuntoilun ykkönen!
09 - 424 521 98
info@sport-tiedje.fi