Yli 2.592.724 tyytyväistä asiakasta
Euroopan kotikuntoilun ykkönen
Luota asiakkaisiimme
tällä hetkellä 62.540 tuotearviointia.
Malli 2018

cardiostrong juoksumatto TF50 Flexdeck

Tuotenro CST-TF50-2
print Tulosta
asiakasarviota (32)
32 asiakasarviota
4.88 /5 tähteä
Sport-Tiedjen testitulos (Info)
Sport-Tiedje tarkastaa jokaisen kuntolaitteen perin pohjin. Sen jälkeen kokeneista urheilutieteilijöistä, ammattiurheilijoista ja huoltoasentajista koostuva tiimimme arvioi eri kategorioiden tuotteet. Sport-Tiedjen testituloksen avulla voit helposti verrata tuotteita keskenään ja löytää juuri oikean laitteen omaa harjoitteluasi varten.
Varustelu
iskunvaimennus
Käynnin tasaisuus
Tukevuus
Juoksumaton varustukseen kuuluvat mm. moottoriteho, juoksupinnan koko ja sen laatu. Ne pitävät huolen miellyttävästä liikkeestä ja paremmasta turvallisuudesta suurilla nopeuksilla ja juoksijan ollessa suurikokoinen. Tietokone, joka sisältää paljon harjoitusohjelmia, tuo lisää vaihtelua treeneihin. Ekstrat, kuten pikanäppäimet, taittomekanismi, puhallin ja kuljetuspyörät, tekevät harjoittelusta huomattavasti miellyttävämpää.
Runkorakenteen ohella vakautta lisäävät laitteen omapaino ja sen vaatiman lattia-alan koko. Mitä vakaampi juoksumatto, sitä suurempi enimmäiskuormitettavuus ja pitkäikäisempi laite. Intensiivisessä harjoittelussa erityisen vakaat juoksumatot pysyvät huomattavan tukevasti pystyssä. Lisäksi suuret juoksupyörät vähentävät koko käyttökoneiston kulumista.
Käynnin tasaisuuteen vaikuttavat moottoriteho, maton tyyppi, iskunvaimennus ja runkorakenne. Tasaisesti käyvä laite ei aiheuta juuri ollenkaan sivuääniä, mikä mahdollistaa television katselun tai musiikin kuuntelun harjoittelun aikana.
Juoksumaton iskunvaimennusominaisuuksiin vaikuttavia tärkeitä tekijöitä ovat maton vahvuus ja iskunvaimentimien määrä ja tyyppi. Hyvä iskunvaimennus säästää niveliä ja ehkäisee ennenaikaisia väsymisilmiöitä.
Sulje
Määrä
Tähän asti
1 666,18€
Nyt
1 040,97€ 1040.97
37%
Säästät
sis. 24% alv.
Kotiinkuljetus – ilmaiseksi!
Toimitettavissa heti varastosta!
Toimittajana huolintaliike 2
Teaser Icon
jatkuva teho (hv) 2 PS
Teaser Icon
nopeus 0.8-16 km/h
Teaser Icon
kaltevuus 0-15 %
Teaser Icon
juoksupinta 45x140 cm
Lyhyt kuvaus: cardiostrong juoksumatto TF50 Flexdeck
cardiostrong juoksumatto TF50 Flexdeck on varustettu ainutlaatuisella iskunvaimennussysteemillä, jossa nivelet rasittuvat vain hiukan. Lisäksi kulutat treenatessasi enemmän kaloreita kuin tavallisella juoksumatolla juostessasi.

Tuotetiedot: cardiostrong juoksumatto TF50 Flexdeck

 • Malli 2018 info
 • Tekniset tiedot - cardiostrong juoksumatto TF50 Flexdeck:
  • DC-moottori: 2 jatkuva teho (hv)
  • juoksupinta: 140 x 45 cm
  • nopeus: 0.8 - 16 km/h (säätöväli 0.1 km/h)
  • kaltevuus: 0 - 15 % (säätöväli 1 %)
 • Harjoitustietokone - cardiostrong juoksumatto TF50 Flexdeck:
  • Näyttö: aika, matka, nopeus, kaltevuus, kalorit, syke
  • Harjoitusprofiilien näyttö LCD
  • Harjoitusohjelmat yhteensä: 24, joista käyttäjäkohtainen: 3,
  • 4 Nopeuden pikanäppäimet 4 kaltevuuden pikanäppäimet
 • Varustelu - cardiostrong juoksumatto TF50 Flexdeck:
  • Sykemittaus: käsisensorit, sykevyö (lisävaruste)
  • Sykevyö pulssin etämittausta varten on saatavana lisävarusteena
  • HRS-ohjaus: Säätö nopeus ja kaltevuus käsituissa
  • Tarvikkeet: kuljetuspyörät, kokoontaitettava,
 • cardiostrong juoksumatto mahtavalla iskunvaimennustekniikalla lamellien ansiosta
 • Flexdeck:in yksittäiset iskunvaimennussysteemin elementit takaavat yli 3 cm jousituksen ja takaavat siten nivelystävälliset kävely- ja juoksutreenit!
 • Lisäksi Flexdeck takaa erinomaisen iskunvaimennussysteemin ansiosta hiljaisemmat juoksutreenit - myös kovemmissa nopeuksissa!
 • Mahdollisesti korkeampi kalorinkulutus!
 • Erittäin yksinkertainen nopea asennus
 • Helppokäyttöinen konsoli
 • Vaihtelevat harjoitusohjelmat antavat aina uusia treeniärsykkeitä: 3 käyttäjäkohtaista ohjelmaa, 16 esiasennettua profiiliohjelmaa, erilaisia manuaaleja tiloja tavoite-ehdoituksilla
 • Käyttäjän enimmäispaino - cardiostrong juoksumatto TF50 Flexdeck: 120 kg
 • Mitat - cardiostrong juoksumatto TF50 Flexdeck: (P) 182 cm x (L) 86 cm x (K) 143 cm
  kokoontaitettu - cardiostrong juoksumatto TF50 Flexdeck: (P) 117 cm x (L) 86 cm x (K) 165 cm

Kuvaus: cardiostrong juoksumatto TF50 Flexdeck

Sport-Tiedjen testitulos (Info)
Varustelu
iskunvaimennus
Käynnin tasaisuus
Tukevuus

cardiostrong juoksumatto TF50: Täydellinen iskunvaimennus lammelli juoksupinnan ansiosta

cardiostrong TF50 juoksumatto on varustettu ainutlaatuisella Flexdeck iskunvaimennussysteemillä. Ei ole toista juoksumattoa, jolla juokseminen olisi näin miellyttävää ja nivelystävällistä. Voimat, jotka vaikuttavat niveliimme juostessamme, ovat cardiostrong juoksumatto TF50 Flexdeck:illä vähäisemmät.

Optimaali joustavuus saavutetaan lamelliraamillisella ja kaarevalla juoksualalla. Sen ansiosta se antaa enemmän periksi juostessa kuin kiinteät juoksualat. Tunne ei kuitenkaan muistusta "uppoamista". Se ainoastaan joustaa juostessa tasaisesti ja pysyvästi. Taaempana on juoksuala jousitettu hieman kovemmin, mikä tekee ponnistamisesta tehokkaampaa.

Kenelle cardiostrong juoksumatto TF50 Flexdeck sopii?

cardiostrong juoksumatto TF50 Flexdeck ei ole tarkoitettu huippu-urheilijoille. Heille ei riitä 16 km/h huippunopeus. Mutta kaikille muille, jotka haluavat kotonaan kohottaa kuntoaan tai laihduttaa nivelystävällisesti juoksumatolla on cardiostrong juoksumatto TF50 Flexdeck huippuväline. Huomioi: Pekingin urheilu yliopisto Human Movement Science Collegen tutkimuksessa saatiin tulos, että Omniflex juoksumatolla energiankulutus on 5-11,5 % korkeampaa kuin tavallisissa malleissa.

Suurempi energiankulutus = menestyksekäs laihduttaminen.

Lisäetu harjoitteluun kotona, mikä saavutetaan erityisellä juoksumattojousituksella: Juokseminen on vielä hiljaisempaa! Voit katsoa treenatessasi televisiota tai kuunnella musiikkia. Flexdeck suojaa myös lattiaa sillä se vähentää askeltamisesta syntyvää voimaa.

Erittäin helppo asennus

cardiostrong Flexdeck juoksumatto on koottu kädenkäänteessä. Tärkeimmät komponentit ovat jo esiasennettu. Yksittäiset osat pakataan jo tehtaalla niin, että ne saa helposti ja nopeasti asennettua. Asennusohjeissa on ainoastaan neljä kohtaa. Pääset treenaamaan jo muutaman miuutin kuluttua juoksumaton toimittamisesta.

Harjoitusten jälkeen voit nostaa juoksumaton pystyasentoon. Silloin se vie huomattavasti vähemmän säilytystilaa. cardiostrong juoksumatto TF50 Flexdeck sopii siten myös pienempiin kuntoilutiloihin. Kuljetuspyörien avulla voit siirtää juoksumattoa helposti.

Juoksumatto yksinkertaisin ja älykkäin harjoitusohjelmin

cardiostrong juoksumatto TF50 Flexdeck on varustettu helppokäyttöisellä konsolilla. Pikavalintanäppäimillä voit säätää nopeutta ja kaltevuutta helposti tehdäksesi esimerkiksi erittäin tehokkaat High Intensity Intervall Training / HIIT treenit juoksumatollasi. Voit myös valita yhden 15:sta esiasennetusta ohjelmasta. Ne tarjoavat sinulle vaihtelua ja antavat sinulle aina uusia harjoitusärsykkeitä. Se tekee harjoittelusta tehokkaampaa.

cardiostrong Laufband TF70 Flexdeck mahdollistaa vielä mukavammat juoksutreenit. Se on varustettu suuremmalla näytöllä sekä vielä miellyttävämmällä iskunvaimennuksella ja 5 cm leveämmällä juoksualalla. Voimakkaamman moottorin ansiosta se myös saavuttaa korkeamman huippunopeuden.
Tuotetta koskevat PDF-asiakirjat

Takuuehdot: cardiostrong juoksumatto TF50 Flexdeck

Lisätietoja takuusta saat valmistajan takuuehdoista. Valmistajan takuu on valmistajan myöntämä lisätakuu, jolla ei ole vaikutusta lakisääteiseen kuluttajansuojaan.
Valmistajan takuu Täystakuu Runko Moottori
Kotikäyttö (Lisätietoja)
Takuu on vain yksityiskäyttöön tarkoitetulle laitteelle.

Yksityiskohtaisemmat tiedot löytyvät valmistajan takuutiedoista.
24 kk 30 vuotta 10 vuotta
Puoliammattimainen käyttö (Lisätietoja)
Semiprof.käyttö tarkoittaa, jos kuntosalilaitetta käytetään esim. kouluissa, hotelleissa,urheiluseuroissa,kuntoutuskeskuksissa, työpaikoilla jne.

Yksityiskohtaisemmat tiedot löytyvät valmistajan takuutiedoista.
- - -
Ammattimainen käyttö (Lisätietoja)
Takuu yleiskäyttöön oleville laitteille koskee yleisö,- ja liiketiloja, kuten kuntosaleja jne.

Yksityiskohtaisemmat tiedot löytyvät valmistajan takuutiedoista.
- - -

cardiostrong juoksumatto TF50 Flexdeck testi & arvostelut:

2 tähteä
0
1 tähti
0
4.88 /5 tähteä
Tee nyt tuotearvosteu ja voita 500,00€ lahjakortti tai ostohinnanhyvitys.
Voit valita vapaasti!
Arvoi tämä artikkeli
Auta meitä ja muita asiakkaita tuotearvostelullasi. Kerro nyt kokemuksestasi laitteen käytössä. Kaikki tuotearvostelut, jotka tulevat 30.06.2018mennessä meille, osallistuvat automaattisesti kilpailuun.
Nimi
Sähköpostiosoite *
* Arvosteluarvontaan osallistumiseen tarvitsemme ehdottomasti sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ilmoittaa mahdollisesta voitosta. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.
Arvioi vain tuote
ei kaupantekoa tai lähetystä.
0 0 0 0 0
Kirjoita lyhyt arviointi (vaatimus)
Anna tähän ostetun tuotteen arviointi. Tuotearvioinnilla autat kokemuksellasi muita asiakkaita ostopäätöksen tekemisessä Kuvaile ainoastaan tuotetta, ei ostotilannetta.
Nämä ehdotukset voivat auttaa Sinua:
 • Kuvaile tuotteen hyvät ja huonot puolet.
 • Ole tuotearvostelussa asiallinen ja objektiivinen.
 • Arvioi tuotteen yksityiskohdat (esim. valmistustapa).
 • Mielenkiintoista on myös erilaiset käyttömahdollisuudet.
 • oikea sanavalinta vahvistaa arviointisi uskottavuutta.
Arvostele nyt

Mitä mieltä muut asiakkaat ovat:

nl asiakas Anonym tehty 5.4.2018 5
Ik heb op een normale loopband al snel last van mijn enkels maar met de TF50 Flexdeck heb ik hier helemaal geen last meer van. Top apparaat!
it asiakas Barbara tehty 14.2.2018 5
Ottimo tapis roulant. Pacco abbastanza ingombrante e pesante ma poi di facilissimo montaggio. Peccato nessun manuale in lingua italiana ma solo in tedesco. Richiesto uno in francese ed mi è stato inviato via mail lo stesso giorno. Ammortizzazione eccezionale così da rendere la corsa molto leggera come su una pista fi... [Lue lisää]nlandese. Ideale per chi ha problemi alle articolazioni. Poco rumoroso. Display molto facile da utilizzare. Peccato non ci sia una presa USB o allacciamento per la musica come nel vecchio modello. Lo consiglio vivamente. [Näytä vähemmän tietoja]
de asiakas SteinhartMaria@aol.com tehty 27.1.2018 5
Das Laufband wurde termingerecht zugestellt. Wir sind bisher mit diesem Trainingsgerät super zufrieden. Der Aufbau war kein Problem. Es ist leise im Gebrauch. Die Dämmung ist super.
de asiakas Anonym tehty 21.1.2018 3
gutes Gerät, sehr gute Dämpfung, aber kein funktionierendes Herzfrequenzprogramm vorhanden. Es steht zwar in der Betriebsanletung das eins vorhanden ist, aber dieses lässt sich nicht ausführen. was mir Sport Tiedje auch bestätigt hat. Ich finde das ein solches Programm bei diesem Preis vorhanden sein muss. Deswege... [Lue lisää]n Punktabzug und Rückgabe des Laufbandes. [Näytä vähemmän tietoja]
de asiakas lindemann tehty 15.1.2018 5
Top Teil für erschwinglichen Preis, auch für ältere Menschen mit Gelenkproblem sehr gut geeignet
de asiakas Max tehty 21.12.2017 5
Ich war lange auf der Suche nach einem hochwertigen Laufband mit einer erstklassigen Dämpfung. Mit dem TF50 bin ich endlich fündig geworden. Für jeden der Wert auf ein gelenkschonendes Training legt, klare Kaufempfehlung!
de asiakas Anonym tehty 21.12.2017 5
gutes Laufgefühl wie auf einem Waldboden. Auch längere Einheiten sind auf dem Laufband kein Problem. Sehr gut für Rücken und Knie
de asiakas Anonym tehty 21.12.2017 5
So eine geile Dämpfung, laufen wie im Wald bin happy
de asiakas Anonym tehty 20.12.2017 5
Moderne Optik mit wahnsinniger Dämpfung. Bin absolut begeistert,
de asiakas Anonym tehty 15.12.2017 5
Ein ganz neues Laufgefühl. Federt sehr gut nach und macht echt Freude. Der Monitor ist leicht zu bedienen und bietet alle Annhemlichkeiten.
fr asiakas Pierre D tehty 15.12.2017 5 Malli: CST-TF50
- Excellent produit avec une surface très souple ménageant les articulations. - Fonctionnement silencieux et puissance suffisante pour mes 100 kg. - Attention au poids erroné de 66 kg indiqué sur le descriptif, le poids indiqué sur le carton du fabriquant est de 106 kg !!
de asiakas Chris tehty 8.12.2017 5 Malli: CST-TF50
Bin sehr zufrieden nach meinen ersten Trainings auf dem Laufband. Die Dämpfung hält was sie verspricht und schont die Gelenke. Sehr profesionelle Beratung vor Ort. Das Laufband hat genügend Möglichkeiten für unterschiedliche Trainingseinheiten. Alles in allem würde ich dieses Laufband wieder kaufen.
nl asiakas Anonym tehty 29.11.2017 5 Malli: CST-TF50
Loopt lekker dmv een goede demping met lopen, heb namelijk veel last van blessures maar nu helemaal niet.
de asiakas asmm tehty 30.9.2017 5 Malli: CST-TF50
Ein absolut tolles Laufband. Ich habe mich bisher gegen ein Laufband entschieden, da mir die Dämpfung bei den Laufbänder nicht entsprochen hat. Dann habe ich dieses Laufband im Geschäft ausprobiert und war sofort begeistert. Die Dämpfung ist absolute Spitzenklasse. Das Training macht richtig Spaß. Das einzige Na... [Lue lisää]chteil ist, das es kein pulsgesteuertes Programm gibt. Ansonsten alles top. [Näytä vähemmän tietoja]
de asiakas winfried horsch tehty 20.9.2017 5 Malli: CST-TF50
Das von Tiedje empfohlene Laufband entspricht genau unseren Bedürfnissen und ist absolut ausreichend für unsere Zwecke. Leichte Handhabung und Standsicher.
de asiakas Anonym tehty 7.8.2017 4 Malli: CST-TF50
Hervoragendes Gerät! Es hält was es verspricht. Es ist leise, einfach aufzubauen und einzustellen. Zudem ist das Gerät auch gelenkschonend, was mir sehr gefällt.
de asiakas Gerald Kerbl tehty 2.8.2017 5 Malli: CST-TF50
Das Laufband ist dank Beratung vor Ort in Linz perfekt für unsere Familie. Macht durch die spezielle Federung auch für mich mit Bandscheibenvorfall ein Laufen erträglich. Einzig der Transport in den ersten Stock hat sich durch das Gewicht als schwieriger als gedacht herausgestellt - zu viert haben wir aber auch dies... [Lue lisää]en geschafft. Montage war kinderleicht. [Näytä vähemmän tietoja]
de asiakas Anonym tehty 14.7.2017 5 Malli: CST-TF50
Sehr gutes Laufband mit hervorragender Dämpfung. Vielseitiger Trainingscomputer, Gerät ist leise im Betrieb, Anleitung super und umfangreich. Die Lauffläche könnte etwas breiter sein, ansonsten gibt es keinen Grund zum Klagen ;-)
nl asiakas Anonym tehty 6.7.2017 5 Malli: CST-TF50
Deze loopband uitgeprobeerd in de showroom in Amsterdam, waarna ik hem aangeschaft heb. Wat een ervaring zeg, dit flexdeck. Het bounced en loop bijzonder aangenaam! Totaal geschikt voor mijn korte intensieve run-sessies.
de asiakas Anonym tehty 26.6.2017 5 Malli: CST-TF50
Top Verarbeitung, super Laufgefühl
de asiakas Barbara tehty 29.4.2017 5 Malli: CST-TF50
tolles Laufband,nur anfangs etwas gewöhnungsbedürftig, da es wegen der tollen Dämpfung leicht federt
de asiakas Frank Gottschling tehty 29.4.2017 4 Malli: CST-TF50
Läuft sich toll und schön weich auf der "Welle". Dort strengt es aber auch am meisten an! Wenn man es leichter haben will, muss man einfach etwas vor der "Welle" laufen. Das Laufband könnte etwas breiter sein, weil man (als nicht so routinierter Läufer) manchmal mit den Händen gegen die Griffe stößt. Die Stabi... [Lue lisää]lität erfordert wirklich 3 gestandene Personen, um das Gerät vor dem Aufbau in's Haus (den Keller) zu schleppen. Der Aufbau ist dann wieder einfach. [Näytä vähemmän tietoja]
de asiakas Christian tehty 28.4.2017 5 Malli: CST-TF50
Tolles Laufband mit einzigartiger Dämpfung. Sehr gute Verarbeitung! Einzig die Lauffläche könnte noch ein bisschen länger sein.
de asiakas Michaela tehty 28.3.2017 5 Malli: CST-TF50
Ich habe das TF 50 Flexdeck Laufband im Januar 2017 erworben, schreibe aber erst jetzt eine Bewertung, da ich es vorher ausgiebig testen wollte. Vorweg möchte ich erwähnen, dass ich bereits Besitzer des Laufbandes TX 50 von Cardiostrong war und auch mit diesem bereits sehr zufrieden. Eigentlich wollte ich dies nochma... [Lue lisää]l bestellen, habe mich aber nach einer sehr freundlichen Beratung durch die Sport Tedje Hotline für das neue TF 50 Flexdeck entschieden und diese Entscheidung nicht ein einziges mal bereut. Es ist ein völlig neuartiges Laufgefühl. Durch die mitschwingende Laufmatte ist es wirklich ein Gefühl wie Barfußlaufen oder Laufen auf einem weichen Waldboden. Ich freue mich jedesmal wieder aufs Training, da ich dieses einzigartige Laufgefühl genieße. Die Verarbeitung des Laufbandes ist, wie ich es auch von Cardiostrong gewohnt bin, einwandfrei. Nichts quietscht oder knatscht. Alles ist super stabil. Beim Laufen bewegt sich außer der Laufmatte überhaupt gar nichts am Gerät. Alles steht stabil und fest, wie es auch sein muß. Auch die Programmauswahl ist super. Es gibt verschiedene Steigungswinkel und mehrere voreingestellte Laufstrecken. Diese habe ich noch alle gar nicht testen können. Ich nutze das Laufband bisher jeden zweiten Tag für 30 Minuten. Bisher konnte ich überhaupt keine Mängel feststellen. Die Befürchtung die ich vorher hatte, dass die Motorleistung eventuell zu gering sein könnte, wurde mir schon durch die Telefonische Beratung vor dem Kauf genommen. Es bestätigt sich aber auch im regelmäßigem Gebrauch, dass diese Leistung für mein persönliches Trainig vollkommen ausreichend ist. Ich denke, dass ich heute sagen kann, diese Motorleistung nie ausschöpfen zu können. Die Lieferung von Sport Tedje war einwandfrei. Das Laufband kam schneller als vorher angegeben. Alles in allem kann ich sagen, dass dies ein für mich rundum perfektes Laufband ist und ich es für ambitionierte Hobbyläufer uneingeschränkt weiterempfehlen kann. Von mir gibt es daher 5 Punkte. [Näytä vähemmän tietoja]
de asiakas Ralph Wachter tehty 21.3.2017 5 Malli: CST-TF50
Gutes und stabiles Gerät. Durch meine Knieprobleme waren andere Laufbänder problematisch. Beim Laufen auf dem TF50 habe ich keine Probleme. Seit zwei Wochen laufe ich täglich ca. 45 Minuten ohne Knieschmerzen. Hier bringt das Flexdeck in jedem Fall Vorteile. Gerät macht einen stabilen Eindruck und macht keine una... [Lue lisää]ngenehmen Laufgeräusche. Kann dadurch auch gut in einer Mietwohnung verwendet werden. Fester Stand und kein wackeln des Gerätes. Ausstattung und Programme sind ausreichend lediglich die Tasten könnten leichter reagieren bzw auch beleuchtet sein. Gut auch der Anschluss eines Tablets oder Handy direkt am Gerät. Eingebaute Lautsprecher sind ausreichend um das Training etwas angenehmer zu Gestalten. Ich bzw. meine Familie sind mit dem Gerät sehr zufrieden. Preis und Leistung passen! [Näytä vähemmän tietoja]
de asiakas Timo Haaß tehty 28.12.2016 5 Malli: CST-TF50
de asiakas Leonie tehty 22.12.2016 5 Malli: CST-TF50
genau das habe ich schon längst gesucht: läuft sich sehr angenehm und leise. Nimmt sehr wenig Platz in meiner Wohnung weg.
de asiakas Hans-Heinrich tehty 21.12.2016 5 Malli: CST-TF50
Genau das richtige für mich. Läuft sich wie auf einem alten Hallenboden...schön schwingend. 5 Sterne
en asiakas Louie tehty 21.12.2016 5 Malli: CST-TF50
The cushioning is very different and so eazy on my knees to run on. I guess it is also the deck that it activates other group of muscels on my legs when running! Will recommend it!
de asiakas Rüdiger tehty 19.12.2016 5 Malli: CST-TF50
Das Laufgefühl ist wirklich sehr gut. Sehr leise und super einfach zu bedienen. Super Dämpfung.
de asiakas Dirk tehty 14.12.2016 5 Malli: CST-TF50
sehr gutes Laufband: leise, ruhig und mit guten laufeigenschaften
de asiakas Daniel tehty 14.12.2016 5 Malli: CST-TF50
Ich finde das Laufband einzigartig. Der Untergrund wirkt sehr natürlich, viel besser als das was ich im Studio benutzt habe.Für mich die natürlichste Form des Laufens auf einem Laufband. ;-) lg Daniel

cardiostrong juoksumatto TF50 Flexdeck lisävarusteet - suosituksemme:

Taurus suojamatto koko XXL Toimitettavissa heti varastosta!
61,48€ 51,90€
Osta kuntolaitteesi turvallisesti
Tilauksesi tiedot on suojattu 256-bittisellä SSL-salauksella
Maksutavat
postiennakko
Etukäteismaksu
77 myymälää Euroopassa Myymälähakuun
stores
Miksi Sport-Tiedje?
 • Euroopan kotikuntoilun ykkönen
 • Yli 2.500.000 tyytyväistä asiakasta
 • Yli 7000 kuntoilutuotetta
 • 77 asiantuntijaliikettä
 • 75 omaa huoltoasentajaa
Viimeisen 30 pvän Top 10 Bestseller tästä kategoriasta. juoksumatto
1
cardiostrong juoksumatto TX50
juoksumatto ▸ cardiostrong juoksumatto
1 874,59€
1 561,98€
2
Taurus juoksumatto T9.9
juoksumatot ammattilaisille ▸ Taurus juoksumatot ammattilaisille
3 125,01€
2 604,00€
3
Horizon juoksumatto Paragon 6
juoksumatto ▸ Horizon Fitness juoksumatto
2 099,00€
1 249,00€
4
Taurus juoksumatto T9.5
juoksumatot ammattilaisille ▸ Taurus juoksumatot ammattilaisille
2 604,00€
2 082,99€
5
Kettler treadmill Race
juoksumatto ▸ Kettler juoksumatto
1 353,58€
780,47€
6
cardiostrong juoksumatto TR20
juoksumatto ▸ cardiostrong juoksumatto
832,57€
7
cardiostrong juoksumatto TR70i
juoksumatto ▸ cardiostrong juoksumatto
2 082,99€
1 770,39€
8
Kettler juoksumatto Track 5
juoksumatto ▸ Kettler juoksumatto
1 770,39€
1 240,00€
9
cardiostrong juoksumatto TX40e
juoksumatto ▸ cardiostrong juoksumatto
1 561,98€
1 353,58€
10
Kettler juoksumatto Track 9
juoksumatto ▸ Kettler juoksumatto
2 604,00€
1 874,59€
Sport-Tiedje
Euroopan kotikuntoilun ykkönen
 • 48x SaksaBerliini, Bielefeld, Bochum, Bonn, Braunschweig, Bremen, Dortmund, Dresden, Düsseldorf, Duisburg, Essen, Frankfurt, Freiburg, Göttingen, Hampuri, Hannover, Karlsruhe, Kassel, Kiel, Köln, Leipzig, Lyypekki, Mannheim, München, Münster, Nürnberg, Saarbrücken, Schleswig, Stuttgart, Wiesbaden, Würzburg
 • 12x Iso-BritanniaAberdeen, Batley, Camberley, Edinburgh, Glasgow, Lontoo, Manchester, Newcastle, Nottingham
 • 6x AlankomaissaAmsterdam, Bodegraven, Den Haag, Eindhoven, Roosendaal, Rotterdam
 • 4x ItävaltaGraz, Linz, Salzburg, Wien
 • 3x ssä SveitsiBern, Lausanne, Zürich
 • 2x BelgiaAntwerpen, Bryssel
 • TanskaKööpenhamina
 • PuolaVarsova
Sport-Tiedje Uutiskirje
Vastaanota nyt 10,00€ lahjakortti*
* lunastettavissa tuotteen maksaessa vähintään 50,00€
Euroopan kotikuntoilun ykkönen!
Löydät meidät myös Facebookista, Google+ ja Co.
 • Facebook
 • Goggle+
 • YouTube
Maksutavat
 • Paypal
 • VISA
 • Master Card
 • American Express
 • Klarna lasku
 • postiennakko
 • Etukäteismaksu
Toimituskumppanit
 • DHL
 • UPS
 • FedEx
 • Huolintaliike
© Sport-Tiedje GmbH 1984 - 2018
1) Ainoastaan, kun maksutapana on: PayPal, postiennakko, luottokortti, Klarna.
2) Huolintaliikkeemme toimittaa tuotteen kotiovelle
Viimeksi katsotut (1)
Palvelemme Sinua
SUOMEKSI!
Sport-Tiedje
Euroopan kotikuntoilun ykkönen!
09 - 424 521 98
info@sport-tiedje.fi