Yli 1.625.180 tyytyväistä asiakasta
Euroopan kotikuntoilun ykkönen
Luota asiakkaisiimme
tällä hetkellä 59.381 tuotearviointia.
hantelbaenke
Osta

punnerruspenkki


Euroopan kotikuntoilun ykköseltä

Aloita nyt kotona penkkipunnerrus

Osta kuntolaitteesi turvallisesti
Tilauksesi tiedot on suojattu 256-bittisellä SSL-salauksella
77 myymälää Euroopassa Myymälähakuun
stores
sale
KAIKKI 5% HALVEMMALLA
sale
Lahjakortin koodi*:
18FEB18
Tarjous ei ole yhdistettävissä muihin alennuksiin ja koskee Sport-Tiedje Suomi tuotteita lukuunottamatta kirjoja, palveluksia, Berg, Springfree - tai Concept2 - laitteita.
PÄIVÄN TARJOUS
Lajittelu
Tuotteita sivua kohti:
Esittely
Sivu
Sport-Tiedje tarkastaa jokaisen kuntolaitteen perin pohjin. Sen jälkeen kokeneista urheilutieteilijöistä, ammattiurheilijoista ja huoltoasentajista koostuva tiimimme arvioi eri kategorioiden tuotteet. Sport-Tiedjen testituloksen avulla voit helposti verrata tuotteita keskenään ja löytää juuri oikean laitteen omaa harjoitteluasi varten.
Punnerruspenkin varusteluun lasketaan malli ( tavallinen tai vinopenkki)pehmusteiden laatu ja lisälaitteet, kuten curlpultDie Ausstattung einer Hantelbank setzt sich aus der Bauart (z.B. Flachbank, Schrägbank), der Qualität der Polsterung sowie Extras wie Bizeps-Curlpult, Transportrollen oder Hebegriffe zusammen.
Des Weiteren verfügen einige Hantelbänke über erweiterte Trainingsmodule wie integrierte oder freie Hantelablagen inkl. Kurzhantel-/Langhantelsets. Der Trainingskomfort ist bei gut ausgestatteten Hantelbänken sehr hoch.
Tämä kriteeri koskee yksittäisten osien sopivuutta kullekin harjoittelijalle. Myös säätömekanismien tekotapa on huomioitu arvosteluissa. Säätömahdollisuus takaa harjoittelun monipuolisuuden. Hyvät säätönivelet optivoivat liikkeen suorittamista ja estävät virheasentojen syntyä.
Suuret harjoitusmahdollisuudet riippuvat mahdollisuudesta treenata samanaikaisesti eri kehonosia. Säädettävät punnerruspenkit lisälaitteena saatavilla moduleilla ovat siihen erinomaisia.
Luja valmistustapa sekä rungon paksuus tekevät punnerruspenkistä tukevan. Lisäksi kiinnitetään huomiota painoon, alustaan ja yleiskuvaan. Tukeva punnerruspenkki ei ole ainoastaan pitkäikäinen, vaan se seisoo vakaasti kovemmissakin treeneissä tai painavempien ihmisten treeneissä.
Tuotteita sivua kohti:
Sivu

Haluatko ostaa punnerruspenkin? Sport-Tiedje neuvoo sinua mielellään!

Kiinnitä huomiota harjoitusmahdollisuuksiin!

Hantelbank mit Ablage
Punnerruspenkki telineellä
Mikäli esimerkiksi treenaat lähinnä penkkipunnerrusta levytangolla, olisi hyvä, etää punnerruspenkissä olisi levytankoteline, jotta voisit suoittaa liikkeet varmasti ja turvallisesti. Mikäli käytät harjoituksissasi käsipainoja, ei levypainoteline ole tarpeellinen.
Multifunktionale Hantelbank
Monitoiminen punnerruspenkki
Lisätoiminnot sekä lisälaitteet, kuten Butterfly tai hauispenkki laajentavat kotitreenien harjoitusmahdollisuuksia. Monissa punnerruspenkeissä on useita säätömahdollisuuksia ja siksi niitä kutsutaan monitoimipenkeiksi. Monitoimipenkikejä voi käyttää tasapenkkinä tai vinopenkkinä (selkänoja nostettuna ylös, pää ylöspäin) tai negatiivipenkkinä, jolloin pää on alaspäin. Tärkeää: Vertaa säätömekanismien valmistustapaa. Tappisysteemien lisäksi on joidenkin valmistajien penkeissä korkealuokkaisia lukitussysteemejä, jotka takaavat mukavuuden lisäksi myös enemmän vakautta. Neben einfachen

Punnerruspenkin ostoneuvonta: Laatu ratkaisee!

Hantelbank Polster
Punnerruspenkin pehmusteet
Punnerruspenkin laatu on tärkeä ostokriteeri, jota täytyy ajatella valittaessa laitetta. Ostaessasi punnerruspenkkiä, kiinnitä huomiota niin siinä käytettyihin materiaaleihin kuin myös sen valmistustapaan. Korkealuokkaisissa laitteissa on tukeva teräsrunko, joka on hitsattu huolellisesti ! Pehmusteiden pitäisi olla paksut ja päällystetty kestävällä tekonahalla. Pehmusteiden täytyy olla kiinnitetty penkkiin mahdollisimman vahvasti. Punnerruspenkin pehmusteiden täytyy kestää voimaa, joka kohdistuu varsinkin punnerruspenkin kulmiin.

Punnerruspenkin käyttäjäpaino - kuinka korkea sen pitäisi olla?

Varsinkin edistyneimpien ja kokeneiden voimaurheilijoiden pitäisi valita mahdollisimman kestävä punnerruspenkki. Mutta myös aloittelijoiden kannattaa valita maksimaalinen kuormitus siten, että tilaa ylöspäin jää tarpeeksi edistymiselle ja voimankasvulle. Painorajat ovat eroteltu maksimaalisen kuormituksen (käyttäjäpino+käsi-tai levypainot) sekä maksimaalisen käyttäjäpainon (ainoastaan käyttäjänpaino) välillä.

Punnerruspenkkien valmistajat: Tärkeimmät merkit.

Kettler punnerruspenkin edut.

Kettler Logo
Kettler punnerruspenkit ovat suosittuja niiden monipuolisuuden, hyvän laadun sekä toiminnallisuuden ansiosta. Kettler punnerruspenkki soveltuu ihanteellisesti niin harjoitteluun kläsipainoilla kuin levypainoillakin. Muutamissa tämän pidetyn valmistajan punnerruspenkeissä on kokonaisvaltaiset harjoitusmahdollisuudet. Varustettuna laitteilla penkkipunnerrukseen,hauisvetoihin, Butterfly tai jalankoukistukseen on näillä punnerruspenkeillä monipuoliset harjoitusmahdollisuudet, kuten Home Gym:eillä. Nämä penkit tarjoavat laadukkaat ja monipuoliset harjoitusmahdollisuudet niin aloittelijoille kuin kokeneille urheilijoillekin. Hieno design nostaa Fitness-tilasi arvoa ja tekee harjoittelustai miellyttävän elämyksen.

Korkeinta laatua:Hoist punnerruspenkki.

Hoist Logo
Mikäli tavoitteena on saada laadulliseti korkealuokkainen punnerruspenkki, on Hoist ensimmäinen valinta. Laitteet vakuuttavat kompromissittömällä laadullaan saleilla sekä hotelleissa - myös vaativaan kotikäyttöön tarjoaa Hoist erinomaisia punnerruspenkkejä korkeimmalla laadulla. Laitteet valmistetaan huolellisesti parhaista materiaaleista. Sen runko on raskaasta huolellisesti hitsatusta teräksestä. Sen ansiosta punnerruspenkki on ensiluokkaisen tukeva ja vakaa, minkä ansiosta se soveltuu myös käytettäväksi korkeimmilla painoilla!
Hoist Flat Bench
Hoist Flat Bench
Hoist punnerruspenkkien pehmusteet on päällystetty erityis-tekonahalla ja ne ovat erittäin kestävät. Ne takaavat pitkäikäisyyden ja miellyttävyyden voimaharjoittelussa.. Hoist:in monitoimipenkeissä on kaikkein kestävimmät ja varmimmat systeemit punnerruspenkkiin tehtäviin säätöihin. Systeemi on erittäin käyttäjäystävällinen ja siten säätöjä voi tehdä salamannopeasti myös treenien aikana. Mikäli tarkoituksenasi on hankkia punnerruspenkki maksimaalisella kuormitusmahdollisuudella, suosittelemme Hoist:in punnerruspenkkiä: Legendaarinen Hoist Flat Bench-penkkiä voi kuormittaa aina 450 kiloon asti. Tämä valtava tukevuus on saavutettu luopumalla säätömahdollisuuksista. Nämä voimapaketit kestävät myös intensiivistä käyttöä saleilla. Sinun on tarkoituksena nostaa todella raskaita painoja? Silloin suosittelemme Hoist:ia!

Finnlo punnerruspenkki - käytännöllinen ja tukeva.

Finnlo Logo
Finnlon punnerruspenkit sopivat hyvin treeneihin käsi- Tia levypainoilla. Finnlon punnerruspenkkejä voi laajentaa levytankoasemalla siten, että voit tehdä mukavasti kaikkia levytankoharjoituksia, kuten esim. penkkipunnerruksia. Finnlon punnerruspenkeissä on suuri maksimaalinen kuormitus, joten niitä voi käyttää myös treenatessa kovilla painoilla. Yksinkertaiset säätlömekanismit helpottavat Finnlo punnerruspenkkien käyttöä ja pitävät huolen siitä, että pystyt tekemään kaikkia tavallisia voimahrjoituksia. Finnlo laitteiden rakenne on pidetty käytännöllisenä ja ne tarjoavat sinulle useita harjoitusmahdollisuuksia.

Taurus punnerruspenkki parhaisiin tuloksiin.

Taurus Logo
Taurus punnerruspenkit tarjoavat voimaurheilijoille sitä, mitä he kaipaavat: Tehoa. Taurus punnerruspenkit voivat taata tämän sillä niiden designia ja toimintaa optimoidaan kaiken aikaa. Tuloksena on korkealaatuinen ja käyttäjäystävällinen punnerruspenkki erinomaisella hinta-laatu suhteella. Niin Fitness-tiloihin kotona kuin saleillekin - Taurus pitää lupauksensa pitkäikäisyydestä myös jatkuvassa käytössä. Taurus monitoimipenkki soveltuu erinomaisesti monipuolisiin harjoituksiin. Vinopenkillä voit esimerkiksi penkkipunnerruksissa treenata tarkasti ylempiä rintalihaksia. Toisinpäin, siis negatiivipenkillä saavutat alemmat rintalihakset erityisen hyvin. Kutsumme Taurus-merkkisiä punnerruspenkkejä myös rikkoutumattomiksi. Kiinteä tasapenkki sopii ideaalisti kunnianhimoisille urheilijoille, joiden tavoitteet voimaurheilussa vaativat paljon tehoa punnerruspenkiltä. Muutamat Taurus punnerruspenkit ovat saatavilla erittäin edullisina setteinä. Säästä rahaa ostamalla punnerruspenkki painoin.

Sport-Tiedje testitulos: Näin testaamme ja arvioimme punnerruspenkin.

Tiimimme, koostuen urheilutieteilijöistä, huippu-urheilijoista sekä palveluteknikoista monivuotisella kokemuksella testaavat tuotteen useissa kategorioissa. Sport-Tiedjen testituloksen avulla voit helposti verrata tuotteita toisiinsa ja valita tarpeisiisi sopivan laitteen. Punnerruspenkin arvosteluun käytämme seuraavia kriteerejä:
 1. Ausstattung: Punnerruspenkin varustelu riippuu sen mallista (esim. tasapenkki, vinopenkki jne.), pehmusteiden laadusta sekä ekstroista, kuten hauisteline, kuljetuspyörät tai nostokahvat. Sen lisäksi joissain laitteissa on laajennettuja harjoitusmoduleita, kuten integroituja tai vapaita painotelineitä sis. käsipainot tai levypainot. Hyvin varustetuissa punnerruspenkeissä on erittäin hyvät harjoitusominaisuudet
 2. Stabilität: Kestävä rakenne paksuilla rungonosilla tekee punnerruspenkistä vakaan. Lisäksi huomioidaan laitteen oma paino, seisoma-ala sekä yleinen valmistustapa. Tukeva punnerruspenkki ei ole ainoastaan pitkäikäinen - se seisoo vakaasti myös intensiivisessä käytössä ja sitä voidaan kuormittaa enemmän ajatellen käyttöä kovemmilla painoilla.
 3. Harjoitusten monipuolisuus:Harjoitusten monipuolisuus saavutetaan erilaisilla harjoitusmahdollisuuksilla eri lihasryhmille. Säädettävät laitteet lisäharjoitusmoduleilla saavat parhaat tulokset tässä kategoriassa.
 4. Säädettävyys: Tämä kriteeri kertoo yksittäisten modulien säädettävyydestä kulloisellekin käyttäjälle sopivaksi. Myös säätömekanismit itsessään ovat yksi arvostelukohta. . Säätömahdollisuus takaa vaihtelevuuden harjoituksissa. Korrektit kulmat optimoivat harjoitusten suoritusta ja estävät virheasentojen syntyä.
Sport-Tiedje
Euroopan kotikuntoilun ykkönen
 • 48x SaksaBerliini, Bielefeld, Bochum, Bonn, Braunschweig, Bremen, Dortmund, Dresden, Düsseldorf, Duisburg, Essen, Frankfurt, Freiburg, Göttingen, Hampuri, Hannover, Karlsruhe, Kassel, Kiel, Köln, Leipzig, Lyypekki, Mannheim, München, Münster, Nürnberg, Saarbrücken, Schleswig, Stuttgart, Wiesbaden, Würzburg
 • 12x Iso-BritanniaAberdeen, Batley, Camberley, Edinburgh, Glasgow, Lontoo, Manchester, Newcastle, Nottingham
 • 6x AlankomaissaAmsterdam, Bodegraven, Den Haag, Eindhoven, Roosendaal, Rotterdam
 • 4x ItävaltaGraz, Linz, Salzburg, Wien
 • 3x ssä SveitsiBern, Lausanne, Zürich
 • 2x BelgiaAntwerpen, Bryssel
 • TanskaKööpenhamina
 • PuolaVarsova
Sport-Tiedje Uutiskirje
Vastaanota nyt 10,00€ lahjakortti*
* lunastettavissa tuotteen maksaessa vähintään 50,00€
Euroopan kotikuntoilun ykkönen!
Löydät meidät myös Facebookista, Google+ ja Co.
 • Facebook
 • Goggle+
 • YouTube
Maksutavat
 • Paypal
 • VISA
 • Master Card
 • American Express
 • Klarna lasku
 • postiennakko
 • Etukäteismaksu
Toimituskumppanit
 • DHL
 • UPS
 • FedEx
 • Huolintaliike
© Sport-Tiedje GmbH 1984 - 2018
1) Ainoastaan, kun maksutapana on: PayPal, postiennakko, luottokortti, Klarna.
Palvelemme Sinua
SUOMEKSI!
Sport-Tiedje
Euroopan kotikuntoilun ykkönen!
09 - 424 521 98
info@sport-tiedje.fi