Yli 1.625.180 tyytyväistä asiakasta
Euroopan kotikuntoilun ykkönen
Luota asiakkaisiimme
tällä hetkellä 56.720 tuotearviointia.
Malli 2017/18

Taurus soutulaite Row-X

Taurus soutulaite Row-X 24 asiakasarviota
Tuotenro TF-ROW-X
print Tulosta
Testbadge
asiakasarviota (24)
24 asiakasarviota
4.88 /5 tähteä
Sport-Tiedjen testitulos (Info)
Sport-Tiedje tarkastaa jokaisen kuntolaitteen perin pohjin. Sen jälkeen kokeneista urheilutieteilijöistä, ammattiurheilijoista ja huoltoasentajista koostuva tiimimme arvioi eri kategorioiden tuotteet. Sport-Tiedjen testituloksen avulla voit helposti verrata tuotteita keskenään ja löytää juuri oikean laitteen omaa harjoitteluasi varten.
Varustelu
soutulaite Arvostelu Taurus soutulaite Row-X: 4.5/5 Tähtiä Varustelu
Kuormitettavuus
soutulaite Arvostelu Taurus soutulaite Row-X: 5/5 Tähtiä Kuormitettavuus
Liike
soutulaite Arvostelu Taurus soutulaite Row-X: 4.5/5 Tähtiä Liike
Tärkeä osa varustelua on vastussysteemi. Riippuen systeemistä, ovat soutuliikkeet joko tasaisia tai kuten luonnossa, tarkoittaen; vastuksen teho riippuu vetovoimasta. Harjoitustietokone ohjelmineen, sykemittari, USB-PC-leikkauskohta tai kuljetuspyörät ovat lisiä, jotka lisäävät mukavuutta tai tehokkuutta ja auttavat hyvän kritiikin tekemisessä.
Rungon lisäksi vaikuttavat laitteen paino ja koko sen vakauteen. Mitä vakaampi soutulaite on, sitä enemmän sitä voi kuormittaa ja sen pitkäikäisemoi se on. Intensiivisessä harjoittelussa voimakkain vedoin seisovat vakaat soutulaitteet huomattavasti varmemmin.
Vastussysteemin, raiteiden, istuinpyörien, vetohihnan ja rungon yhteistyö on erityisen tärkeää liikeradalle. Kun soutulaitteen liikerata on hyvä, se säästää niveliä ja lihastoiminta on korkeampaa.
 • Taurus soutulaite Row-X Tuotekuva
 • Taurus soutulaite Row-X Tuotekuva
 • Taurus soutulaite Row-X Tuotekuva
 • Taurus soutulaite Row-X Tuotekuva
 • Taurus soutulaite Row-X Tuotekuva
 • Taurus soutulaite Row-X Tuotekuva
 • Taurus soutulaite Row-X Tuotekuva
 • Taurus soutulaite Row-X Tuotekuva
 • Taurus soutulaite Row-X Tuotekuva
 • Taurus soutulaite Row-X Tuotekuva
 • Taurus soutulaite Row-X Tuotekuva
 • Taurus soutulaite Row-X Tuotekuva
 • Taurus soutulaite Row-X Tuotekuva
 • Taurus soutulaite Row-X Tuotekuva
Sulje
Määrä
Tähän asti
1 561,98€
Nyt
1 250,00€ 1250
19%
Säästät
sis. 24% alv.
Kotiinkuljetus – ilmaiseksi!
Toimitettavissa heti varastosta!
Toimittajana huolintaliike 2

Tuotetiedot: Taurus soutulaite Row-X

Tuotekuva
 • Malli 2017/18 info
 • Yhdistetyn vastussysteeminsä ansiosta on tässä laitteessa erinomaiset soutuominaisuudet niin matalalla kuin korkealla harjoitustasollakin
 • Miellyttävä istumakorkeus: 51 cm
 • Erittäin vakaa – jopa salikäyttöön
 • 4 esiasennettua HIT-ohjelmaa, joilla saavutat nopeasti pysyvät harjoitustulokset
 • Upea design
 • Istuin kulkee rauhallisesti
 • Suuri, selvälukuinen näyttö kaikilla tärkeillä harjoitustiedoilla
 • Yhteensä 10 harjoitusohjelmaa, esim. tavoitetulos, kilpailu, manuaali tila sekä High Intensity-ohjelmia
 • Erittäin huolellinen valmistustapa valikoiduista materiaaleista
 • Hyvin pehmustettu ja muotoiltu istuin
 • Erityisen tukeva runko taivutetusta teräsputkesta
 • Käyttäjän enimmäispaino - Taurus soutulaite Row-X: 150 kg
 • Mitat - Taurus soutulaite Row-X: (P) 250 cm x (L) 63 cm x (K) 124 cm

Kuvaus: Taurus soutulaite Row-X

Sport-Tiedjen testitulos (Info)
Varustelu
soutulaite Arvostelu Taurus soutulaite Row-X: 4.5/5 Tähtiä Varustelu
Kuormitettavuus
soutulaite Arvostelu Taurus soutulaite Row-X: 5/5 Tähtiä Kuormitettavuus
Liike
soutulaite Arvostelu Taurus soutulaite Row-X: 4.5/5 Tähtiä Liike
Taurus soutulaite Row X om ensiluokkainen kuntolaite niin aloittelijoille kuin ammattilaisille, kotikäyttöön tai salille. Yhdistetyn vastussysteeminsä ansiosta on tässä laitteessa erinomaiset soutuominaisuudet niin matalalla kuin korkealla harjoitustasollakin.

Taurus soutulaite Row-X – oikea soutulaite kaiken tasoisille

Taurus Row X on erinomainen soutulaite hybrid-vastussysteemillä. Taurus soutulaite Row-X on varustettu yhdistetyllä ilma-magneettijarrusysteemillä. Ilmavastuksella ei ole rajoja ylöspäin, joten se sopii erinomaisesti koviin treeneihin kun taas magneettivastus pitää pienemmällä intensiteetillä tehdyissä treeneissä huolen miellyttävästä ja tasaisesta vastuksesta. Taurus soutulaite Row-X sopii siten niin aloittelijoille kuin ammattimaisille soutajillekin.

Vakautta ja mukavuutta myös intensiivisessä käytössä

Taurus soutulaite Row-X vakuuttaa uskomattomalla vakaudellaan. Tämä soutulaite sopii myös salikäyttöön; se sopii vahvoille ja painaville soutajille, jotka haluavat soutaa intensiivisesti. Pitkä raide ja siinä oleva istuin ovat suunniteltu niin, että syntyy mahdollisimman vähän ääntä. 51 cm istuinkorkeus on miellyttävä, se helpottaa laitteelta nousua pitkien ja intensiivisten harjoitusten jälkeen tai tukee myös liikuntarajoitteisia henkilöitä heidän käyttäessään soutulaitetta.

Päärunko on valmistettu yhdestä ainoasta massiivisesta taivutetusta teräsputkesta. Se takaa korkean kuormituksen ja jäykkyyden myös intensiivisissä HIIT- tai Tabata-harjoituksissa.

Erinomainen harjoitustietokone neljällä erityisellä HIIT-ohjelmallaan

Soutulaite on varustettu yhteensä 10:llä harjoitusohjelmalla, jotka on jaoteltu karkeasti neljään eri ryhmään:
 • Vapaudesta nauttivat käyttävät joko Quickstarttia tai manuaalia ohjelmaa. Ohjelman voi joko konfiguroida vapaasti tai aloittaa treenit välittömästi. Näissä ohjelmissa ei ole esiasetuksia, harjoitustulokset lasketaan nollasta alkaen. Aloitat kun haluat ja lopetat kun haluat.
 • Tulostavoitteisille ovat ohjelmat 2 - 4. Niihin voit antaa tavoiteajan, kaloriarvot tai tavoitematkan. Ohjelma päättyy kun asennettu tavoite on saavutettu. Nämä ohjelmat sopivat erityisen hyvin laihduttamiseen (kalorit) tai kun haluat pitää omaa harjoitteluasi paremmin silmällä.
 • Kilpailijoille sopii parhaiten Pacerprogramm. Siinä kilpailet joko keskivertoaikaasi tai parasta aikaasi vastaan. Kilpailun näet monitorilta graafisesti kuvattuna.
 • 4 HIIT-ohjelmat (High Intensity Intevall Training) sopivat täydellisesti, kun haluat kohottaa kuntoasi tai pudottaa painoasi tehokkaasti. Näiden 20 - 30 minuuttia kestävien ohjelmien aikana vaihdat korkean intensiteetin ja palautumisjakson välillä. Näiden lyhyiden, intensiivisten treenien uskotaan kiihdyttävän rasvan polttoa ja lisäksi ne säästävät aikaa.
Suurelta näytöltä voit seurata harjoitustuloksia helposti. Näet esimerkiksi tämän hetkisen ajan per 500 m tai käyttämällä sykevyötä pulssisi.
Tuotetta koskevat PDF-asiakirjat

Takuuehdot: Taurus soutulaite Row-X

Lisätietoja takuusta saat valmistajan takuuehdoista. Valmistajan takuu on valmistajan myöntämä lisätakuu, jolla ei ole vaikutusta lakisääteiseen kuluttajansuojaan.
Valmistajan takuu Täystakuu
Kotikäyttö (Lisätietoja)
Takuu on vain yksityiskäyttöön tarkoitetulle laitteelle.

Yksityiskohtaisemmat tiedot löytyvät valmistajan takuutiedoista.
36 kk
Puoliammattimainen käyttö (Lisätietoja)
Semiprof.käyttö tarkoittaa, jos kuntosalilaitetta käytetään esim. kouluissa, hotelleissa,urheiluseuroissa,kuntoutuskeskuksissa, työpaikoilla jne.

Yksityiskohtaisemmat tiedot löytyvät valmistajan takuutiedoista.
12 kk
Ammattimainen käyttö (Lisätietoja)
Takuu yleiskäyttöön oleville laitteille koskee yleisö,- ja liiketiloja, kuten kuntosaleja jne.

Yksityiskohtaisemmat tiedot löytyvät valmistajan takuutiedoista.
6 kk

Taurus soutulaite Row-X testi & arvostelut:

3 tähteä
0
2 tähteä
0
1 tähti
0
4.88 /5 tähteä
Tuotekuva
Tee nyt tuotearvosteu ja voita 500,00€ lahjakortti tai ostohinnanhyvitys.
Voit valita vapaasti!
Arvoi tämä artikkeli
Auta meitä ja muita asiakkaita tuotearvostelullasi. Kerro nyt kokemuksestasi laitteen käytössä. Kaikki tuotearvostelut, jotka tulevat 31.12.2017mennessä meille, osallistuvat automaattisesti kilpailuun.
Nimi
Sähköpostiosoite *
* Arvosteluarvontaan osallistumiseen tarvitsemme ehdottomasti sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ilmoittaa mahdollisesta voitosta. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.
Arvioi vain tuote
ei kaupantekoa tai lähetystä.
0 0 0 0 0
Kirjoita lyhyt arviointi (vaatimus)
Anna tähän ostetun tuotteen arviointi. Tuotearvioinnilla autat kokemuksellasi muita asiakkaita ostopäätöksen tekemisessä Kuvaile ainoastaan tuotetta, ei ostotilannetta.
Nämä ehdotukset voivat auttaa Sinua:
 • Kuvaile tuotteen hyvät ja huonot puolet.
 • Ole tuotearvostelussa asiallinen ja objektiivinen.
 • Arvioi tuotteen yksityiskohdat (esim. valmistustapa).
 • Mielenkiintoista on myös erilaiset käyttömahdollisuudet.
 • oikea sanavalinta vahvistaa arviointisi uskottavuutta.
Arvostele nyt

Mitä mieltä muut asiakkaat ovat:

de asiakas Anonym tehty 28.10.2017 5
Gerät sehr solide, sehr gute Rudereigenschaft, angenehme Sitzhöhe, leider ist das mitgelieferte Werkzeug beim Aufbau nicht wirklich hilfreich
de asiakas Frau Carsta Böttcher tehty 18.10.2017 4
Vor dem Kauf dieses Gerätes hatte ich mich bereits für ein Gerät einer anderen Marke entschieden. Allerdings stellte sich beim Test in der Filiale heraus, dass das Taurus Row-X erheblich leiser in der Schlittenführung war und auch der Sitz deutlich weicher, sprich komfortabler. Hinzu kommt, dass das Taurus Row-X se... [Lue lisää]hr leicht einzustellen ist, auch für Nichtprofis. Im Sitzen kann jederzeit eine Änderung der Einstellungen vorgenommen werden. Die Zugkette ist aus Metall, was mich bereits in der Ausstellung für dieses Gerät einnahm. Aufgrund meiner Rückenprobleme habe ich mich für das höhere Rudergerät entschieden. Das Hinsetzen, aber vor allem das Aufstehen fällt leicht. Durch die leicht laufenden Rollen am Gerät vorn ist es einfach, das Gerät in die richtige Position zu justieren. Die ganze Verarbeitung hat mich überzeugt, den nicht unerheblichen Betrag für dieses Gerät zu investieren, zumal ich mir davon auch verspreche, dass es länger als ein Jahr hält. Das Handbuch ist übersichtlich aufgebaut. Die Erklärungen sind klar und deutlich. In dem Handbuch sind auch für Anfänger Trainingseinheiten aufgeführt, die ich bereits begonnen habe. Das Einzige, was ich wirklich vermisse, ist eine App zum Speichern meiner "Erfolge". Und das Display lässt mir nicht viel Zeit, meine Trainigsdaten händisch in meine Trainigstabelle zu übertragen. Das tut dem Spass am Gerät allerdings keinen Abbruch. Nach alledem würde ich mich wieder für dieses Gerät entscheiden und habe den Kauf nicht bereut. Da keine halben Sterne nicht möglich sind, vergebe ich 4 von 5 Sternen - Tendenz 5. [Näytä vähemmän tietoja]
de asiakas Klaus M. tehty 26.9.2017 5
In der Sport_tiedje Filaile habe ich den Row X empfohlen bekommen und muss sagen: TOP Gerät. Wir trainieren zu viert auf dem Rower und es passt einfach alles. Selbst meine Jungs sind mit der Leistungsfähigkeit top zufrieden.
de asiakas Klaus Kreitzer tehty 17.9.2017 5
Ich habe das Taurus Row-X in Wiesbaden bei Sport-Tiedje selbst abgeholt. Die Beratung war, wie immer, sehr gut und informativ. Der Karton wurde vom Mitarbeiter persönlich in den Wagen geladen (perfekter Service). Zuhause angekommen, öffnete ich die Verpackung und war angenehm angetan von der vorbildlich sorgsamen Ver... [Lue lisää]packung der Einzelteile. Der Aufbau selbst (obwohl geraten war mit 2 Mann) gestaltete sich auch für mich alleine problemlos. Die Beschreibung war verständlich und die Verarbeitung der Teile war passgenau. Obwohl ich zunächst etwas Bedenken hatte ob die Qualität für diesen Preis in Ordnung ist, so konnte ich feststellen, dass das Gerät durchaus Studioqualität hat. Das Bedienfeld ist nahezu selbst erklärend und verständlich aufgebaut und es macht tatsächlich Riesenspass damit sofort loszulegen. Von mir ein :Absolut empfehlenswert sowohl ( oder gerade auch) für Anfänger als auch für Fortgeschrittene. [Näytä vähemmän tietoja]
de asiakas Gerd tehty 31.8.2017 5
Beste Rudergerät im Markt. Super Optik und tolles Ruderfeeling. Die Verarbeitung ist vorbildlich. Ich bin selber Schweißer und war wirklich begeistert.
de asiakas Markus tehty 28.8.2017 5
sehr hochertiges Gerät, bis ins detail super verarbeitet, habe das bei einem fitnessgerät noch nie so gesehen,die lackierung ist auch perfekt, keine unebenheiten oder farbnasen, konsole ist sehr groß und gut abzulesen und sieht auch noch schick aus, insgesamt ein wirklich top rudergerät was ich nur empfehlen kann.
de asiakas Anonym tehty 18.8.2017 5
Super zufrieden. Perfektes Rudergerät und trainieren macht echt Spaß. Kaufempfehlung.
de asiakas Anonym tehty 10.8.2017 5
Ein rundum hervorragendes Rudergerät!!!
nl asiakas Kees tehty 9.8.2017 5
Net iets goedkopere versie van de Concept2 model E. Echter zowel in de showroom als thuis merk ik nog geen verschil! Monitor lekker duidelijk en simpel. Onderlegmat zet het apparaat toch net wat steviger neer op mijn laminaat.
de asiakas Anonym tehty 7.8.2017 5
Top. Ich bin sorgenfrei mit dem Row-X. Vorallem hat mich das Preis-Leistungsverhältnis überzeugt. Kann ich nur weiterempfehlen.
de asiakas Peter tehty 2.8.2017 4
Ich finde das X-Row Gerät hervorragend. Der Ruderzug ist sehr angenehm und man hat stetig Widerstand beim Rudern.
de asiakas Dieter tehty 1.8.2017 5
Wir hatten schon lange überlegt uns ein Rudergerät zuzulegen. Lange haben wir mit einem Wasserrudergerät geliebäugelt, jedoch wollten wir eine etwas sportlichere Variante. Mein Nachbar empfahl mir ein Concept2 Gerät, welches ich in der Sport Tiedje Filiale testen konnte. Daneben stand, wohl relativ neu (Aussage Ve... [Lue lisää]rkäufer), dieses Model. Ich kann gar nicht so genau sagen warum, aber das Rudern gefiehl mir viel besser und auch Verarbeitung. Optik und vorallem der Computer war besser. Nach einigen Wochen Rudern kann ich nur eine absolute Kaufemfehlung aussprechen. [Näytä vähemmän tietoja]
nl asiakas Richard tehty 31.7.2017 5
Prachtig apparaat Wat een fijne roeiervaring biedt deze roeitrainer De beweging voelt natuurlijk en het is een ideaal apparaat om ook thuis mee te kunnen trainen
de asiakas Günther L tehty 28.7.2017 5
sehr gutes Trainingsgerät Besonders die Bewegung hat mich überzeugt Sehr einfache Handhabung und einfache Montage Ich würde dieses Gerät jederzeit weiterempfehlen Besonders den Sitz finde ich aufgrund seiner Form sowie der Polsterung sehr angenehm Dieses ist bei Konkurrenzprodukten leider nicht der Fall
de asiakas Anonym tehty 28.7.2017 5
Seit dem ersten mal Rudern auf dem Gerät bin ich begeistert Es ist sehr stabil nicht ruckelt oder wackelt Es hat eine angenehme Sitzhöhe und das Zugverhalten ist erste Sahne Alles in einem wirklich ein tolles Sportgerät was auch noch wirklich Spaß macht
de asiakas Anonym tehty 27.7.2017 4
Bestellt zusammengebaut Gerudert Nach ca 5 Stunden Training kann ich sagen dass das Zugverhalten und die Ergonomie wirklich gut ist Verarbeitung schon auch wertig zu sein Geräuschentwicklung ok Alles weiteren Details nach Langzeit Test
de asiakas Anonym tehty 27.7.2017 5
Das Rudergerät ist nicht grade günstig dafür ist aber Qualität TOP Das Preis Leistungsverhältnis ist hervorragend Natürliche Ruderbewegung sehr leise Wir sind zufrieden
nl asiakas Paul tehty 27.7.2017 5
Ik ben super blij dat ik voor deze roeier heb gekozen Kwam voor de concept die iedereen kent Maar dit model heeft meer stevigheid en roeit fijner Verder de mogelijkheden op het scherm die de concept gewoon helaas niet heeft Top service by the way van Fitshop
nl asiakas Perry tehty 27.7.2017 5
De Taurus Row X bevalt mij tot op heden erg goed Nu 3 maanden in gebruik zonder enige problemen Het is een robuust model met maar liefst 3 jaar garantie
nl asiakas Peter tehty 27.7.2017 5
Super roeitrainer hij is erg stevig en maakt weinig geluid Voor dit geld zeker de moeite waard
nl asiakas Floris tehty 27.7.2017 5
Wauw wat een goede machine
de asiakas Thomas und Lisa tehty 27.7.2017 5
Ein sehr hochwertig verarbeitetes Rudergerät das auch noch super edel aussieht Der Sitz ist sehr bequem und trotzdem sportlich der Griff ist angenehm und das Rudergefühl ist super Wir sind total begeistert und und können das Gerät auf jeden Fall weiter empfehlen
nl asiakas Mohammed A. S. tehty 27.7.2017 5
Super mooi apparaat enorm goeie kwaliteit Luchtrem ook goed verstelbaar en een mooi scherm Door de ketting hoef je hem ook niet te smeren Erg groot maar daarom ook stevig
nl asiakas Erik tehty 27.7.2017 5
Wat een mooi apparaat Was op zoek naar een degelijke roeitrainer voor in mijn praktijk Door de hoge zitting is dit model voor elke patient makkelijk toegankelijk Monitor is groot en duidelijk

Taurus soutulaite Row-X lisävarusteet - suosituksemme:

Taurus suojamatto koko XXXL Toimitettavissa heti varastosta!
83,35€ 62,90€
Polar lähetinvyö T34, koodaamaton Toimitettavissa heti varastosta!
62,42€ 41,90€
Osta kuntolaitteesi turvallisesti
Tilauksesi tiedot on suojattu 256-bittisellä SSL-salauksella
Maksutavat
postiennakko
Etukäteismaksu
74 myymälää Euroopassa Myymälähakuun
stores
Miksi Sport-Tiedje?
 • Euroopan kotikuntoilun ykkönen
 • Yli 1.600.000 tyytyväistä asiakasta
 • Yli 7000 kuntoilutuotetta
 • 74 asiantuntijaliikettä
 • 75 omaa huoltoasentajaa
Viimeisen 30 pvän Top 10 Bestseller tästä kategoriasta. soutulaite
1
WaterRower soutulaite pyökki
soutulaitteet ammattilaisille ja kuntosaleille ▸ WaterRower soutulaitteet ammattilaisille ja kuntosaleille
13 499,00€
2
Taurus soutulaite RX7
soutulaite ▸ Taurus soutulaite
1 040,97€
3
LifeFitness soutulaite HX Trainer
soutulaite ▸ Life Fitness soutulaite
1 453,61€
1 349,41€
4
First Degree soutulaite Fitness Apollo Hybrid AR
soutulaite ▸ First Degree Fitness soutulaite
1 405,68€
1 353,58€
5
WaterRower soutulaite saarni
soutulaitteet ammattilaisille ja kuntosaleille ▸ WaterRower soutulaitteet ammattilaisille ja kuntosaleille
1 561,98€
1 349,00€
6
cardiostrong soutulaite Baltic Rower
soutulaite ▸ cardiostrong soutulaite
1 040,97€
832,57€
7
cardiostrong soutulaite RX50
soutulaite ▸ cardiostrong soutulaite
832,57€
728,37€
8
First Degree soutulaite Fitness Viking PRO
soutulaitteet ammattilaisille ja kuntosaleille ▸ First Degree Fitness soutulaitteet ammattilaisille ja kuntosaleille
1 874,59€
9
WaterRower soutulaite Clubsport
soutulaitteet ammattilaisille ja kuntosaleille ▸ WaterRower soutulaitteet ammattilaisille ja kuntosaleille
1 561,98€
1 457,78€
10
Taurus soutulaite Row-X
soutulaite ▸ Taurus soutulaite
1 561,98€
1 250,00€
Sport-Tiedje
Euroopan kotikuntoilun ykkönen
 • 47x Saksa Berliini, Bielefeld, Bochum, Bonn, Braunschweig, Bremen, Dortmund, Dresden, Düsseldorf, Duisburg, Essen, Frankfurt, Freiburg, Göttingen, Hampuri, Hannover, Karlsruhe, Kassel, Kiel, Köln, Leipzig, Lyypekki, Mannheim, München, Münster, Nürnberg, Saarbrücken, Schleswig, Stuttgart, Wiesbaden
 • 12x Iso-Britannia Aberdeen, Batley, Camberley, Edinburgh, Glasgow, Lontoo, Manchester, Newcastle, Nottingham
 • 6x Alankomaissa Amsterdam, Bodegraven, Den Haag, Eindhoven, Roosendaal, Rotterdam
 • 3x Itävalta Graz, Linz, Wien
 • 3x ssä Sveitsi Bern, Lausanne, Zürich
 • Puola Varsova
 • Tanska Kööpenhamina
 • Belgia Bryssel
Sport-Tiedje Uutiskirje
Vastaanota nyt 10,00€ lahjakortti*
* lunastettavissa tuotteen maksaessa vähintään 50,00€
Euroopan kotikuntoilun ykkönen!
Löydät meidät myös Facebookista, Google+ ja Co.
 • Facebook
 • Goggle+
 • YouTube
Maksutavat
 • Paypal
 • VISA
 • Master Card
 • American Express
 • Klarna lasku
 • postiennakko
 • Etukäteismaksu
Toimituskumppanit
 • DHL
 • UPS
 • FedEx
 • Huolintaliike
© Sport-Tiedje GmbH 1984 - 2017
1) Ainoastaan, kun maksutapana on: PayPal, postiennakko, luottokortti, Klarna.
2) Huolintaliikkeemme toimittaa tuotteen kotiovelle
Viimeksi katsotut (1)
Palvelemme Sinua
SUOMEKSI!
Sport-Tiedje
Euroopan kotikuntoilun ykkönen!
11 työntekijää
ottaa vastaan puheluitasi
09 - 424 521 98
info@sport-tiedje.fi