suodatin

Osta Nyrkkeilyhanskat Euroopan kotikuntoilun ykköseltä

On our online shop you’ll find a large selection of boxing gloves from renowned brands. Boxing gloves from sparring to competition, from MMA to boxing bag training. Should you have any further questions about boxing gloves, please don’t hesitate to call our experts on our customer service hotline.
Fitshop tarkastaa jokaisen kuntolaitteen perin pohjin. Sen jälkeen kokeneista urheilutieteilijöistä, ammattiurheilijoista ja huoltoasentajista koostuva tiimimme arvioi eri kategorioiden tuotteet. Fitshopn testituloksen avulla voit helposti verrata tuotteita keskenään ja löytää juuri oikean laitteen omaa harjoitteluasi varten.
Nyrkkeilyhanskat toimivat ensisijaisesti omien käsien suojana. Tämän lisäksi hanskat antavat itselle suuremman suojan ja vaimentavat iskuja, mikä suojaa myös vastustajaa vakavilta vammoilta.
Useimmissa nyrkkeilyhanskoissa peukalot ovat kiinni hanskoissa, mikä estää peukalon nyrjähtämisen iskiessä. Lisäksi useimmissa nyrkkeilyhanskoissa on istuvuuden takaamiseksi ranteissa tarrakiinnitys. Poikkeuksen muodostavat kilpailuhanskat, joihin tarvitaan nyrkkeilysiteet. Yleensä tämän malliset nyrkkeilyhanskat ei sovi kuntonyrkkeilyyn kotioloissa, sillä kilpailuhanskojen käteen laitto ilman kaverin tai treenaajan apua on yksinkertaisesti mahdotonta.

Nyrkkeilyhanskat eritellään painonsa mukaan unsseina. Yksi unssi vastaa 28,35 grammaa. Mitä painavammat hanskat ts. mitä suuremmat unssit , sitä enemmän iskuilta suojaavaa materiaalia hanskat sisältää. Monet pitävät unssilukua kokonumerona. Yleensä unssit tarkoittavat kuitenkin, että hanskojen leikkaus ja istuvuus on sama. Mutta kuten edellä jo mainittiin, niin 12 unssin hanskat sisältävät enemmän pehmustetta ja ovat näin ollen joustavammat kuin 8 unssin hanskat. Näin ollen suuriin käsiin sopivat helpommin hanskat, joissa on suuri unssiluku.

Tavallisten nyrkkeilyhanskojen ohella löytyy myös ns. säkkihanskat. Säkkihanskat ovet ohuemmat ja kevyemmät kuin nyrkkeilyhanskat ja niissä on suurempi iskuvoima. Molempia hanskoja löytyy niin keinonahkaisina kuin myös oikeasta nahkasta tehtyinä. Säkkihanskat soveltuvat ainoastaan treenatessa laitteiden, kuten esim. nyrkkeilysäkkien ja nyrkkeilypallojen kanssa. Ne suojaavat ensisijaisesti nyrkkejä luokkaantumisilta. Koska näissä hanskoissa ei juurikaan pehmusteita ole, ei niitä mitata unsseissa. Säkkihanskojen koot mitataan kuten tavallisesti: S, M, L, XL, XXL .
Kuntolaitteet
testaa nyt paikan päällä!
67 myymälää Euroopassa
Euroopan kuntolaitteiden ykkönen
67 myymälää Euroopassa