suodatin

Osta Slackline Euroopan kotikuntoilun ykköseltä

While balancing over the slackline you train balance, coordination and concentration - and have a lot of fun!
Fitshop tarkastaa jokaisen kuntolaitteen perin pohjin. Sen jälkeen kokeneista urheilutieteilijöistä, ammattiurheilijoista ja huoltoasentajista koostuva tiimimme arvioi eri kategorioiden tuotteet. Fitshopn testituloksen avulla voit helposti verrata tuotteita keskenään ja löytää juuri oikean laitteen omaa harjoitteluasi varten.
Slackline tasapainoliinat ovat irtonaisia nauhoja, jotka kiinnitetään kahden tukipylvään väliin. Useimmiten kiinnityspisteiksi valitaan puut, joiden etäisyys on n. 15 - 25 metriä toisistaan. Släkkaus kehittää erityisesti tasapainoa ja kehonhallintaa, ja lisäksi se kasvattaa kärsivällisyyttä. Släkkaus syntyi Yhdysvalloissa 1980-luvun alussa, ja laji on erityisesti kiipeilijöiden suosiossa eri puolilla maailmaa.

Slackline tasapainoliinojen kiinnityksen mukaan voidaan erotella eri ratakategorioita.
  • Yleisin Slackline rata on nk. Lowline tai Trickline, jolloin liina kiristetään löysästi polven/ lanteen korkeudelle.
  • Jumpline radat on kiinnitetty erittäin kireälle, jolloin hyppely ja volttien teko on mahdollista.
  • Waterlineksi kutsutaan slackline ratoja, kun liinat kiinnitetään veden päälle, jolloin harjoittelu on huomattavasti vaikempaa.
  • Highlinet taas ovat nimensä mukaisesti korkeuksiin asennettuja ratoja, jolloin tulee harjoitella varmistuksen kanssa.
  • Long Lineksi kutsutaan pitkiä slackline ratoja, jotka voivat olla jopa 100 metriä pitkiä.

Tärkeintä hauskan ja jännittävän slacklining-harrastuksen suosion kasvun kannalta on, että släkkaajat ottavat huomioon luonnonsuojelun. Kun kiinnityspisteeksi valitaan puut, tulisi släkkaajien huomioida puiden suojaus. Slackline-Toolsin seteissä välttämättömät suojukset kuuluvat toimitukseen. Gibbonin tuotteissa suojukset ovat saatavilla edullisesti lisävarusteena.
Kuntolaitteet
testaa nyt paikan päällä!
67 myymälää Euroopassa
Euroopan kuntolaitteiden ykkönen
67 myymälää Euroopassa