suodatin

Osta stepperi Euroopan kotikuntoilun ykköseltä

Kardioklassikko, jolla voi treenata jalkojen- ja pakaranlihaksia
Fitshop tarkastaa jokaisen kuntolaitteen perin pohjin. Sen jälkeen kokeneista urheilutieteilijöistä, ammattiurheilijoista ja huoltoasentajista koostuva tiimimme arvioi eri kategorioiden tuotteet. Fitshopn testituloksen avulla voit helposti verrata tuotteita keskenään ja löytää juuri oikean laitteen omaa harjoitteluasi varten.
Stepperit ovat harjoituslaitteita, jotka simuloivat portaiden nousua ja ne täydentävät ihanteellisesti fitness-harkkojasi. Stepperillä treenatessasi poltat tehokkaasti kaloreita. Stepperillä saat etenkin pepun ja reidet timmiin kuntoon. Lähde taistoon ongelmakohtia vastaan!

Täytyy vain valita joko steppilauta, ministepperi tai suurempi stepperi:
Steppilaudat vakuuttavat yksinkertaisuudellaan ja niihin törmää usein aerobic-tunneilla. Useimmiten niiden korkeus on säädettävissä ja näin niitä voi käyttää monipuolisesti joko aerobiseen harjoitteluun, lihasvoima- tai kuntoutusharjoituksiin.
Ministepperit ovat pieniä ja käteviä. Niissä on kuitenkin vain yksi pieni hydraulisylinteri, minkä vuoksi ne eivät juuri kestä kovaa rasitusta ja kuormitusta. Ministepperit sopivat parhaiten keveisiin treeneihin ja sopivat erityisesti aloittelijoille.
Korkeammat stepperit ovat varustettu isommilla ja vankemmilla hydraulisylintereillä, joten ne kestävät suurtakin rasitusta. Tukevat käsitangot ja kahvat auttavat pysymään tasapainossa ja tuovat lisää turvallisuutta. Lisäksi niissä on useimmiten harjoitustietokone ja sykkeenmittaus harjoitusten optimaalista tarkkkailua ja ohjausta varten. Saat mm. informaatiota harjoitusten kestosta ja askelten määrästä.

Jos haluat treenata stepperillä kunnolla ja intensiivisesti, suosittelemme Sinulle ehdottomasti suurempia steppereitä.
Kuntolaitteet
testaa nyt paikan päällä!
67 myymälää Euroopassa
Euroopan kuntolaitteiden ykkönen
67 myymälää Euroopassa